Quote Originally Posted by Sekopej View Post
Bence Bilica, Lugano'dan daha iyiydi abi maçta. Volkan maçtan sonra penaltının da hakkını verdi, Guti çok sert vurdu, müdahele etsem de, dışarı çelmek zordu diye. O kadar sert vurmasa belki daha köşeye ya da diğer tarafa atabilirdi Guti ama o da sonuçta Guti, nasıl vurması gerektiğini biliyor. Volkan'a penaltılarda çok güvenirim, dün de çıkarıyordu neredeyse ama işte vurucu farkı.

Bir de Gökhan'ı unutmamak lazım. Son kararları konusunda kendisini nasıl geliştirir bilemem ama o sıkıntısını da çözdüğünde, komple bir bek olmuş olacak. Son harekette pas mı versem, orta mı yapsam şut mu atsam buna çabuk karar veremiyor, geçen sürede de yapacağı hareketin uygulama süresini kısaltıyor.

BiLica çok iyi götürdüğü bir maçı son dakika da araya atıLan topta yaptığı kademe hatası iLe mahvetti bence. Beşiktaş kaLecisinden atak başLatmış, BiLica en önde ne bekLiyor çözemedim şahsen ben. Benim açımdan çokta iyi oLdu asLında. Eğer BiLica o kadar önde durmasa Guti derinLemesine oynamayacaktı, sağa ya da soLa atıkcaktı. Bir anda o önde oLmasını gördü ve cezaLandırdı. O yüzden Lugano dedim. Kusursuz ve mükemmeL oynadı bence.