Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
BiLica çok iyi götürdüğü bir maçı son dakika da araya atıLan topta yaptığı kademe hatası iLe mahvetti bence. Beşiktaş kaLecisinden atak başLatmış, BiLica en önde ne bekLiyor çözemedim şahsen ben. Benim açımdan çokta iyi oLdu asLında. Eğer BiLica o kadar önde durmasa Guti derinLemesine oynamayacaktı, sağa ya da soLa atıkcaktı. Bir anda o önde oLmasını gördü ve cezaLandırdı. O yüzden Lugano dedim. Kusursuz ve mükemmeL oynadı bence.
Bilica bu nedenle zaten üst düzey bir savunmacı olamıyor. Dengesiz hareket yapabilme yeteneği çok fazla. Bu nedenle Yobo düzeldiğinde tribüne gidecek. Querasma sola geçtiğinde Santos'a destek verip Querasma'yı durdurdular, savunmanın önde basmasına yardım etti, ikili mücadelelerde ayakta kaldı ama dediğin gibi işte.

Lugano ise işi idare etmesini biliyor. Edu ile oynadıkları dönemde de Edu'yu daha çok beğenirdim, rakibi durdurma konusunda daha iyi olduğunu düşünürdüm ama çıkardı her topa müdahale ettiğinden mutlaka hata da yapardı. Lugano akıllı oyuncu, böyle durumlarda ortalarda hiç gözükmüyor, diğer stoper hata yaparken Lugano kamerada bile olmuyor bazen. Çok maçta dikkat ederim buna, gollerin bazılarında göremem Lugano'yu. Yobo ile daha derli toplu bir savunma olabilir, belki takımı ileri itmek için savunmayı öne çıkaran Beşiktaş gibi daha önde bir savunma olabilir, Yobo ve Gökhan'ın hızını düşünerek. Beşiktaş kadar önde olmasa da, orta sahanın rakip alana geçmesini sağlayacak kadar önde olabilir, bunlar hep varsayım, haftaya İnönü'de görmek gerek takımı, Kasımpaşa kötü başladı, Yılmaz Vural sürpriz yapmayı sever, daha zor bir maç bizi bekliyor diyebilirim, bunu kolaya çevirebilecekler mi bakalım.