Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
25. You may not vote on this poll
  • Gaziantepspor kazanır

9 36.00%
  • Bursaspor kazanır

7 28.00%
  • Berabere biter

9 36.00%
1 ile 30 arası toplam 87 sonuç

Konu: Gaziantepspor - Bursaspor [5. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Maçı izlemedim, sadece faul olduğu iddia edilen gol pozisyonunu gördüm az önce. Bence faul ile uzaktan yakından alakası yok, Ömer'in zamanlaması harika. Maçın yarıda kalmasına sebep olan taraftarlar golü gerekçe gösterirse komik bir durum olur, genel anlamda hakem çok kötü bir yönetim göstermiş olsa bile sahaya yabancı madde atılmasına gerekçe değil zaten. Antep'te bu tür olayların olduğunu hatırlamıyorum daha önce, şaşırtıcı doğrusu. Her geçen gün daha kötüye gidiyor herşey sanki..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Maçı izlemedim, sadece faul olduğu iddia edilen gol pozisyonunu gördüm az önce. Bence faul ile uzaktan yakından alakası yok, Ömer'in zamanlaması harika. Maçın yarıda kalmasına sebep olan taraftarlar golü gerekçe gösterirse komik bir durum olur, genel anlamda hakem çok kötü bir yönetim göstermiş olsa bile sahaya yabancı madde atılmasına gerekçe değil zaten. Antep'te bu tür olayların olduğunu hatırlamıyorum daha önce, şaşırtıcı doğrusu. Her geçen gün daha kötüye gidiyor herşey sanki..
    Yalçın'ın boyu 192 , Ömer'in 191. Destek almadan o kadar yükselmesi imkansız. Kurallara görede destek almak faul.

Mesaj Yetkileri