Fenerbahçe Cumhuriyeti
ofansif olarak olmasa da defansif olarak güzel bi seri yakaladık . yeni (!) transferlerimizin alışma sancıları sürüyor . yine zor bi maç olacak . 1-0 çok muhtemel bi sonuç .. arda iyileşmezse yine cana yabancı sınırına takılacak ve sıkıntı olacak orta sahada yine .. kadro'yu inşallah bozmaz rijkaard . eğer arda iyileştiyse misi-arda , cana-ayhan(sarp) değişikliğiyle çok daha iyi bir takım oluruz . ama hocanın artık başka bir çözüm bulması lazım cana bu kadroda yabancı sınırına takılacak adam değil . oyuna girdikten sonra pas trafiğimiz , cana çok teknik bir oyuncu olmamasına rağmen inanılmaz değişti buca maçında ..
ufuk - serkan neill servet insua - cana sarp arda kewell pino - baros . kadrosuyla çıkarsak 2 farklı galibiyete ulaşabiliriz sonunda .
Puan kaybedeceğiz bence ama kaybedeceğimizi pek düşünmüyorum. Çifte şans olsa 02 derdim ama evde olduğumuz için en fazla 0 olur![]()
Kazanabiliriz.İBB büyüklerin belalısı ama en az hasarı bize veriyolarYine aynısı olacaktır ve 2-0 kazanacağız.Bakalım skor tahminimiz tutacakmı
![]()
BozBaykuşlar bu maça gidecekler mi acaba![]()
Bence tam olarak orda ne dendiğini anlayan yok![]()
Puan kaybedip maçı kaybetmeyeceğiz demiyormu dedin.Revolution Gel çöz şu işi![]()
bence rahat kazanacağız... Buca maçında saha çok kötüydü. A.S.Y. o kadar kötü değildirSon maçta sağ bekte Serkan iyiydi bence. Eğer o çocuk kazanılabilirse Sabri'ye bir alternatif olur. Ali Turan'ı da göbekte yetiştirirse savunmada her mevkinin yedeği olur. Yine tek problem ön liberolarda olacak sanırım ama ben kazanırız diye düşünüyorum
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Zorlu bir maç olacak.İBB'nin 3 büyüklere karşı etkili futbolunu ve aldığı sonuçları biliyoruz ama bu bize pek fazla denk gelmiyor.Geçen sene son dakika yediğimiz golle 1-1 berabere kalmıştık İBB ile.Önceki senelerde de tek farklı kazanıyorduk genellikle İBB'ye karşı.Maçı kazanacağımızı ve skorun yine tek farklı olacağını düşünüyorum.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Galatasaray savunmasına bağlı karşılaşmanın sonucu. Açık alan ve kontratak şansı bulacak i.b.b., eğer Galatasaray daha diri bir mücadele sergilemezse son haftalardaki futbol şansı yanlarında olmayabilir. Kötü oynayıp kazanmayı kastediyorum![]()
İBB nefret edilecek bir takım bu maçtan en az 1 puan alırlar![]()
GS ya tek farkla alir ya da berabere biter. Bu futbol ve yaraticilikla kolay kolay gol atamaz GS, Belediye'de de etkili hucum oyunculari var, 1 tane sikistirir muhtemelen.
Çok rahat bir maç olacağına inanıyorum, genel görüşün aksine.
Geçen haftaki Bucaspor maçında ikinci yarıda zaman zaman ortaya koyduğumuz güzel oyunu bu maçın tamamına yansıtabilirsek galibiyet konusunda zorlanmayız. Eğer ki maç içinde takım halinde güzel bir oyun ortaya koyamazsak bireysel ayaklarımız her türlü bir gol getirecektir.
El Mago, formama ismini yazdırdığıma pişman etmeyecektir beni..
İBB 3 büyüklerin belalısı diyorlar ama Galatasaray 3 büyükler arasında en çok kazanan takım İBB'ye karşı.Bence bu yıl da bu durum devam edecektir ve Galatasaray kazanacaktır.
bu maçta kaybetmek veya berabere kalmak gibi bir lüksümüz yok o yüzden bu maçı alacağız
İBB bize ters gelen bir takım olmuyor genelde diğer büyük takımlarda olduğu gibi.Erken bir gol bulursak rahat bir galibiyet bekliyorum.Puan kaybedeceğimizi düşümüyorum.
İnşAllah kazanırız , kısır bi maç olacak gibi yine yalnız Pino ile Sarp bir arada oynamasın bu sefer cidden kan çıkacak sonunda![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Zor maç gsnin oyununu pek beğenmiyorum son haftlara şansa kazanıyolar gibi geldi bana ibb puan alabilir
İBB ligin tehlikeli takımlarından ama bu tehlikeleri pek Galatasaray'a işlemiyor.Galatasaray kazanmaya başladı ama oynadıkları oyun iç açıcı değil.Bu maçı da böyle kazanırlar gibi geliyor bana.Beraberlik çıkma olasılığı da yüksek bence.
So what?
Saike
İstanbul ligimizde en iyi kontra atak futbolu oynayan takım olduğunu düşünüyorum. Maçın genelini kendi yarı alanında kabul edecektir helede Galatasaraya karşı.Kapanan bir takıma karşı o kilidi açacak bir çok silahı var Galatasarayın.Eğer Beşiktaş'ın yaptığı hataya düşmezse galip ayrılır Galatasaray. Gerçi İBB'nin sağı soluda belli olmaz ama genel olarak Galatasarayın kazanacağı düşüncesindeyim ama kolay ama zor.
Son olarakta
demek istiyorum![]()
Yarın Alpaslan Dikmenin ölüm yıl dönümü. Bugün bu konu hakkında bi kareografi var mı ?
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Galatasaray'ın ilk 11'i:
Ufuk
Serkan Kurtuluş
Neill
Servet
Insua
Lorik Cana
Ayhan Akman
Misimovic
Pino
Aydın
Baros