1 ile 30 arası toplam 270 sonuç

Konu: FM 2011'den Beklentileriniz

Hybrid View

OYUNUN EKONOMİSİ DEĞİŞMELİ

dandik türk oyuncular maaş olarak 60-70k € istemesin yeter.hele arda ya baktım gs'de 160k € alıyordu OHA dedim.Drogba,xavi,iniesta gibi futbolcualr bile o kadar almıyo arda 160k €!!!!

serdar azizi alcam 60k€ sitiyo kimsin sen zapata bile 30k alıyo

ligde 14 maçta 12 gol 12 assist yapan oyuncumun değeri 6milyon avro rossi ondan kötü oynadığı halde onun 10m € adamın özelliklerid esen gelişmiyor oyuncu kötü oynarsa özellikleri düşmeli iyi oynarsa gelişmeli onlar her yıl yapıyorlar (fm'i yapanlar) ama oyunda olmuyo

hamsik,montolivo,zapata,alexis sanchez 30 m€ etmez beklere bile 15-20m avro veriyoruz

GS'Yİ alıyorum ilk yıl 120m€ transfer yapıyorum yönetim buna bir sınır koymalı.

adamı ŞL şampiyonu yapıyoruz ek transfer büğtçesi sitiyoruz vermiyo,ültimatomv eriyoruz kovuyor.favori personelo bakıyoruz 1 yıllık oyuncular var 4 yıllık TD yok

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by resdiyer View Post
    OYUNUN EKONOMİSİ DEĞİŞMELİ
    ligde 14 maçta 12 gol 12 assist yapan oyuncumun değeri 6milyon avro rossi ondan kötü oynadığı halde onun 10m € adamın özelliklerid esen gelişmiyor oyuncu kötü oynarsa özellikleri düşmeli iyi oynarsa gelişmeli onlar her yıl yapıyorlar (fm'i yapanlar) ama oyunda olmuyo
    İyi de bu dediğin olayın olma sebebi oyuncuların yanlış değerlendirilmesi veya oyuncunun beklenmedik bir düşüş yaşaması. Kötü oynamak özelliklerin düşmesinin nedeni değil, sonucu.

Mesaj Yetkileri