H.Arikan'in futbolcu lisansi olmasi inanilmaz otesi. Bu kadar yeteneksiz ve kotu kaleci gormedim. Schuster insallah Erhan ve tek onlibero gibi hatalari tercihlerinden vazgectigi gibi bundan da vazgecer. H.Arikan su an anca 5. kaleci olur bizde.
H.Arikan'in futbolcu lisansi olmasi inanilmaz otesi. Bu kadar yeteneksiz ve kotu kaleci gormedim. Schuster insallah Erhan ve tek onlibero gibi hatalari tercihlerinden vazgectigi gibi bundan da vazgecer. H.Arikan su an anca 5. kaleci olur bizde.
Bir kaleci surekli mac kazandirip arada sirada hata yapiyorsa cok iyi kalecidir Casillas gibi. Ama bir kaleci Hakan gibi surekli hata yapip arada sirada mac kazandiriyorsa o da kotu kalecidir. H.Arikan dedik mi iyi oynadigi ve kazandirdigi sadece 1 mac (Trabzon) geliyor aklima, ama kotu oynadigi ve hata yaptigi tonla mac var. Berbat bir kalecidir kendisi, sirf GS'ye karsi hasbelkader 2 penalti kurtardi diye yuceltildi herif.
Bende tam tersi Hakan'ın bütün maçlarda iyi oynadıgını düşünüyorum. Burdaki Hatasına birşey demiyoruz zaten. Ama Fenerbahçe maçındaki Yedigimiz gol bence onun hatasından kaynaklanmıyor. Defansıda suçlamak lazım. Rakibe orda topu nasıl vurdurtuyorsun?. Hakan'ın ben o kadar fazla abarttıgın kadar Hatalı oldugu maç hatırlamıyorum.
Plzen ve Trabzon maclari disinda 1 tane daha iyi macini sayabilir misin? Ama ben cok kotu oynadigi 5 maci direkt sayarim. H.Arikan 2 senede 3-5 mac anca iyi oynamistir, Cenk gelelim yarim sene olmadi onun da cok iyi oynadigi 3-5 mac var yasina ragmen. Aradaki fark bu iste. H.Arikan oynadigi surece 60 dakika kalemize yaklasamamis Antalyaspor'a karsi bile puan kaybedebiliriz, derbilerde cok iyi ve kontrollu oynadigimiz ve rakibin kalemize gelmedigi anlarda her an gol yiyip maci kaybetme asamasina gelebiliriz, Avrupa'da fark yiyebiliriz (bazen 4 bazen 8). Besiktas'a gelmis gecmis en kotu kalecilerden biri.
Liverpool-Metalist-bu seneki FB-gecen seneki FB deplasmani-Antalyaspor.
H.Arikan'in kotu kaleci olmasi icin kotu mac oynamasina gerek yok, pozisyon pozisyon bakilirsa zaten ne kadar kotu kaleci oldugu anlasilir. Arikan'in tek ozellikleri fizigi ve refleksleri, ama topla uyumu sifira yakin. Cok top sektiriyor, ne zaman cikacagini bilemiyor, mental olarak cok kotu durumda, topu oyuna sokmasi da cok kotu. Mesela FB macinda yedigimiz gol konusuluyor, ama golden once 3 kere yan topta hata yapti, sans eseri tehlike olmadi konusulmuyor. Biraz dikkatli seyredersen farkina varacaksin zaten, biz burada sallamiyoruz, izleyerek dikkatli bakarak konusuyoruz. Ben kolay kolay profesyonel birine berbat demem, hele BJK'deyse daha da zor derim, ama Hakan hakikaten berbat bir kaleci.