Originally Posted by
Lim10
Yahu, muhalefet etmek istemiyorum; olay sağlam profilse tamam, yok istatistiklerinden dolayı insan olmadığını iddia ediyorsanız istemeyerekte olsa muhalefet olma durumunda kalacağım.Welliton, Odemwingie, Abdellaoue, Jo.. oynattığım aklıma gelen ve en az bunun kadar iyi istatistiğe sahip olan forvetlerim vardı.Daha da iyi olan Vagner Love ve David Villa'yı gördüm.Hadi Villa, Villa; o yıldız, onu saymayalım.Bu seride yanılmıyorsam 3 kez bunun kadar iyi regen forvet almıştım ve hepside çok kötü istatistiklerle oynamışlardı.Benim için risktir regen forvet transferi, yeterince ağzım yandı çünkü.Bilmiyorum yanlış düşünüyorum belki ama aynı profilde oyun başında gerçek bir oyuncu olsa gol rekorları kırar.Regenler "gördüğüm kadarıyla" genelde profillerinin hakkını veremiyorlar.Ha asıl meseleye gelecek olursak da bence insan olmadığını iddia edecek kadar inanılmaz bir istatistiği yok, profiline bakarak söyleyecek olursak atması gerektiği kadar atmış.Bir bakıma profilinin hakkını vermiş diyebiliriz.Ama fazlasını değil.