Sizinle burada sabaha kadar tartışırım bu konu üzerine.Bakın ilk resimde paylaşımı yapan arkadaşımız ne demiş:
Yani inanılmaz gol attığından bahsediyor değil mi?Bende iyi bir istatistiğe sahip olmasına rağmen abartılacak kadar olmadığını kendi örneklerimden vermek istedim.Yaşı 19.Şuan bu regeni beğenen hemen herkesin ilk bakışta göze çarpan Teknik 19, Bitiricilik 19, İlk dokunuş 19, Kafa 19 olup direk olarak göze batan müthiş özellikleri ileride 25 mi olacak?19 yaşında bu kadar attığından dolayı yaşı ilerledikçe istatistikleri katlayarak mı artacak?buda çılgın atan regenim
Arkadaşın regenler bölümünde paylaşımında da söylemiştim.O zaman 18 yaşında ve soğukkanlılık 10du bana gelişeceğini söylediler, 11olmuşBirazda buna serzenişim.Herkes teknik özelliklerine bitiyor.Ama Denge ve soğukkanlılığın ne denli önemli olduğunu söylememe gerek yok herhalde.
Ben sizi anlıyorum ama kendimi anlatamıyorum sanırım.Profili çok iyi, istatistikleri de öyle.Bunlara bir lafım yok ki.Hemen herkesin oyununda böyle kaliteli regenler çıkıyor mu?Evet.Bu istatistiklerde gol atan başka forvetler var mı?Evet.Bununla birbirine yakın istatistiklere sahip Tafer:
Herhangi bir tarafını değil, bardağın tamamını görmek lazım.

Birazda buna serzenişim.Herkes teknik özelliklerine bitiyor.Ama Denge ve soğukkanlılığın ne denli önemli olduğunu söylememe gerek yok herhalde.
Alıntılı Yanıtla