Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
27. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

18 66.67%
  • İBB kazanır

6 22.22%
  • Berabere biter

3 11.11%
Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 104 sonuç

Konu: Galatasaray - İBB [6. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    FB ve BJK'ye karsi bu kadar kapanan ve sert oynayan takimin bu sekilde cozulmesi bana cok garip geldi. FB ve BJK'den 10 ve 9 puan almis IBB, GS'den ise sadece 2 beraberlik, birini son dakikada.
    Bana da şifo geldiğinden beri antalya'nın sizinle berabere bile kalamaması çok garip geliyo biliyo musun . ama napcan hayat garip

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by FreeStyLR View Post
    Baros'a nazar değdi..
    Bende Baroş neden oyundan alındı diyorum sakatlandı mı ?

Nesil
    2008
    Yer
    London

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Bende Baroş neden oyundan alındı diyorum sakatlandı mı ?
    Evet arka adelesinden..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by FreeStyLR View Post
    Evet arka adelesinden..
    Uzun süreli olmaz inşallah bir daha toparlanamaz uzun süreli olursa

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

FB ve BJK'ye karsi bu kadar kapanan ve sert oynayan takimin bu sekilde cozulmesi bana cok garip geldi. FB ve BJK'den 10 ve 9 puan almis IBB, GS'den ise sadece 2 beraberlik, birini son dakikada.
    Şimdi resmen ortamı geriyorsun sen bu durumda. Rıza Çalımbay'ın, Şifo'nun vb. eski Beşiktaş'lı antranörler BJK maçlarında farklı oynuyorlar, Galatasaraylılar farklı, Fenerbahçeliler farklı bu ülkemizin bi gerçeği bi tek bize oluyormuş gibi yorum yapma
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Şimdi resmen ortamı geriyorsun sen bu durumda. Rıza Çalımbay'ın, Şifo'nun vb. eski Beşiktaş'lı antranörler BJK maçlarında farklı oynuyorlar, Galatasaraylılar farklı, Fenerbahçeliler farklı bu ülkemizin bi gerçeği bi tek bize oluyormuş gibi yorum yapma
    Bülent Korkmaz bizi rezil etmişti erciyesteyken .. herkes yapmıyo yani ..

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Takım duran toplarda acayip hata yapıyor . önce ufuk sonra servet çizgiden çıkardı .. az daha yiyoduk

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

neill'in vole üst direkten döndü

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Baros'un sakatlığı ciddi değildir umarım..

Nesil
    2008
    Yer
    London

Ve bitti 4 te 4 yaptık..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Rahatça kazandık maçı güzel gidiyoruz bol gollü bir galibiyet moralleri oldukça arttıracaktır.Tek üzüntüm Baros'un sakatlığı.Umarım ciddi bir şey değildir.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

İBB gibi takımLar karşısında zorLanmamak için erkenden goLü atmak gerekiyor. Eğer GaLatasaray iLk 10 dakika goL buLamasaydı bence bu kadar rahat bir gaLibiyet aLamazdı. Erken goL İBB nin bütün dengesini bozdu.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    Bülent Korkmaz bizi rezil etmişti erciyesteyken .. herkes yapmıyo yani ..
    istisnalar kaideyi bozmaz yav zaten kaç tane Galatasaray'lı TD varki süper ligde yanlış bilmiyosam bi Abdullah Avcı var bi de Tolunay Kafkas
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yine Baros sakatlandı.Gerçekten ilginç ya.Başka biri sakatlansın ne olur?Bir kere de sakatlanmasın Baros ya.İnşallah ciddi değildir sakatlığı.Bana çok ciddi gibi gelmedi ama bakalım.

Her duran top kalemizde tehlike oluyor.Kafa vurmayı kesinlikle bilmiyor bizim futbolcularımız.Ne ofansta ne defansta.Bu sorunu çözemediği sürece Rijkaard,diken üstünde maç seyretmeye devam.Gerçi bu sorun çözülse bile,her maç en az 1 sakat verdiğimiz için,yine sevinemeyeceğiz.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Bana da şifo geldiğinden beri antalya'nın sizinle berabere bile kalamaması çok garip geliyo biliyo musun . ama napcan hayat garip
    Antalya'nin capi belli zaten. Ki Antalya genelde FB ve GS'den de cok puan almiyor zaten. Buna ragmen Antalya'yi 2 defa son dakika goluyle anca yendik, bunu da unutmamak lazim. Bu yorumu skora gore yapmadim, genelde Belediye hep kati defans yapan ve iyi kontraya cikan bir takim ve saha icinde her turlu pisligi yapiyor, BJK ve FB'ye karsi. Ama GS'ye karsi hic yapmiyorlar nedense, bunu anlayamiyorum o kadar. Yoksa GS IBB'nin fersah fersah ustunde ve yenmesi cok dogal.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Erken gol kilidi açtı . İlk yarıda 3 farklı galibiyet bulunca oyundan düştük . Duran toptan 1 yedik 1de az kalsın yiyorduk . Takım yavaş yavaş oturmaya başlıyor .

Misimovic bugun daha iyiydi diğer maçlara nazaran .

Insua bence zaten iyi oynuyordu yine yerinde müdahalelerde bulundu .

baros'a zaten söyleyecek söz yok .

Cana'yı beğenmedim fazla . Gerçi internetten çok kesik kesik izledim ilk yarıyı ama çok pas hatası yaptı .

Sezon başından beri bas bas serkan kurtuluş diye bağırıyorum .son 2 maçtır duydu sesimi rijkaard sonunda sağımız düzgün oldu . keşke sene başından beri serkan oynasaydı belki sabriyi kesme şansı olabilirdi . sabri gelince kesinlikle kesilmemeli 2-3 maçta bir de olsa oynamalı mutlaka .

ufuk'un golde bir hatası yoktu bence tamamen defansif hatadan oldu gol .

pino hala bal yapmayan arı hüviyetinde ama açıldığında çok faydalı olacağına inanıyorum .

aydın son 20dk'da oyuna girmeli ilk11 oynadığında sapıtıyor

neill servet ikilisi de fena oynamadılar ama duran top çalışılması lazım .

son olarak rijkaard'ın şu son dakika kontralarına bi düzen getirmesi lazım . acayip plansız saldırıyoruz. kimin nereye koşu yaptığı belli değil . geçen buca maçında da bu maçta da gol bulamadık bir sürü pozisyonda .. bunlardan attığın (atacağın) gollerle ligde temiz 2-3 maç kurtarırsın . son dakika kazası da yaşamazsın ..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Antalya'nin capi belli zaten. Ki Antalya genelde FB ve GS'den de cok puan almiyor zaten. Buna ragmen Antalya'yi 2 defa son dakika goluyle anca yendik, bunu da unutmamak lazim. Bu yorumu skora gore yapmadim, genelde Belediye hep kati defans yapan ve iyi kontraya cikan bir takim ve saha icinde her turlu pisligi yapiyor, BJK ve FB'ye karsi. Ama GS'ye karsi hic yapmiyorlar nedense, bunu anlayamiyorum o kadar. Yoksa GS IBB'nin fersah fersah ustunde ve yenmesi cok dogal.
    Yalnız GS değil TS için de aynı durum var.GS'a özel bir şey yok.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Valla antalya bize kök söktürür genelde .. geçen sezon kupadan onlar eledi antalya'daki maçta 2-0dan 2-3e getirerek kazandık , istanbuldaki maçı hatırlamıyorum .. Kaldı ki gs-ibb maçında hasan'ın sinirden kırmızı kart gördüğü son dakikadaki golle berabere kaldığımız bi maç da hatırlıyorum . geçen seneki sami yen maçı da baya pislik olmuştu . Zaten TD'lerin futbolculara bugun pislik yapmayın rakip GS/FB/BJK diyebileceğini aklım almıyor ama çok olunca da insan düşünmüyo değil

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Yalnız GS değil TS için de aynı durum var.GS'a özel bir şey yok.
    Uzatmaya gerek yok zaten, 3 puani aldi GS. 34 maclik maratonda bu tur seyler pek fark etmiyor zaten, takimlar yine hak ettikleri yerde oluyor lig sonunda. Sifo buna yenilmis, A.Avci yenememis vs cok fark etmiyor zaten lig sonunda.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Baros,durumum MR'dan sonra belli olacak dedi.Yukarıda da dediğim gibi,çok önemli bir şey olacağını sanmıyorum.Üstüne basabiliyordu zira.Ufuk'un geçen hafta yaşadığı sakatlığın biraz daha ağırı olabilir.Büyük ihtimal haftaya Karabük maçında yine forvetsiziz.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

İşte özlediğim futbol bugün oynandı.Serkan Kurtuluş eğer böyle devam ederse Sabri biraz daha geç gelse de olur

Baros çok ayrı bir adam.Hırslı,istekli ve bunun yanına da becerisi ekleyince durdurması çok güç bir oyuncu.

Umarım her böyle devam ederiz,böyle futbolla 3 puan çok tatlı,ayrı tatlı.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2007

Tebrikler Galatasaray'ım

3 puanı 3 golle almışız, 3. golde hakkaten güzelmiş, inşallah Baros'un sakatlık durumu ciddi değildir...

Birde kafam şuna takıldı; Lig Tv'nin sitesinden golleri izledim, Galatasaray gol atınca "Baroooooos, Barooooos"; İBB gol atınca, "Herve Tum top ağlarda".
    Sanki yabancı takımla oynuyoruz, spikerde hangi takımlı olduğunu bu kadar belli etmemeli...

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Hatirladigim kadariyla Melih'ler maci sundular, onlarin ikisi de GS'li degil. Ama 3 buyuklere daha sicak davrandiklari dogru, o da yayin politikalarinin geregi sanirim.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Zaten kaç belediyespordu vardır ki zaten es-es bursa gibi takımlarda bu kadar fark olmuyor gol sevinçlerinde . onlar da haklı tabi onların açısından da bakılırsa .

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Birde Eskişehir ve Antalya'nın neden Beşiktaş'a bu kadar rahat oynamaları bana yıllardan beri garip geliyor , ama Çalımbay gitti artık =)

Güzel mac oldu King yine attı gollerini attıgı 3.gol , bir forvetin işte bu ya dedigim andı ,

Tebrikler ve Teşekkürler Galatasaray'ım.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Baros harika oynadı 3.gol süper yavaş yavaş kendimize geliyoruz artık bizden korksunlar....

Nesil
    2007

Hatirladigim kadariyla Melih'ler maci sundular, onlarin ikisi de GS'li degil. Ama 3 buyuklere daha sicak davrandiklari dogru, o da yayin politikalarinin geregi sanirim.
    Zaten kaç belediyespordu vardır ki zaten es-es bursa gibi takımlarda bu kadar fark olmuyor gol sevinçlerinde . onlar da haklı tabi onların açısından da bakılırsa .
    Günahlarını almışız o zaman, ama bence genede hoş değil...

Tekrar galibiyete dönelim umarım galibiyet serimiz devam eder

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

maçı izleyemedim ben nasıl oynadı misimoviç,pino ve cana ?
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

baros en az bir hafta yok yırtık varmış

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Heh tam iyi gideriz bir aksilik çıkar.Derbiye kadar iyileşir derbide bir daha sakatlanır oynamaz yine 2-3 hafta.

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri