Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 44 sonuç

Konu: A Milli Takım'ın Almanya ve Azerbaycan maçlarının aday kadrosu ile programı açıklandı

Default A Milli Takım'ın Almanya ve Azerbaycan maçlarının aday kadrosu ile programı açıklandı

Kaleciler
    1 Volkan Demirel Fenerbahçe
    2 Hakan Arıkan Beşiktaş
    3 Onur Recep Kıvrak Trabzonspor
    4 Cenk Gönen Beşiktaş

Savunma Oyuncuları
    5 Gökhan Gönül Fenerbahçe
    6 Sabri Sarıoğlu Galatasaray
    7 ömer Erdoğan Bursaspor
    8 Ibrahim Toraman Beşiktaş
    9 Servet çetin Galatasaray
    10 Ceyhun Gülselam Trabzonspor
    11 Ismail Köybaşı Beşiktaş
    12 Hakan Kadir Balta Galatasaray

Orta Saha Oyuncuları
    13 Hamit Altıntop Bayern Münih
    14 Mehmet Aurelıo Beşiktaş
    15 Necip Uysal Beşiktaş
    16 Selçuk şahin Fenerbahçe
    17 Emre Belözoğlu Fenerbahçe
    18 Nuri şahin Borussıa Dortmund
    19 Selçuk Inan Trabzonspor
    20 Arda Turan Galatasaray
    21 özer Hurmacı Fenerbahçe

Hücum Oyuncuları
    22 Tuncay şanlı Stoke Cıty
    23 Halil Altıntop Eıntracht Frankfurt
    24 Semih şentürk Fenerbahçe
    25 Mevlüt Erdinç Parıs Saınt-germaın
    26 Nihat Kahveci Beşiktaş
    27 Sercan Yıldırım Bursaspor

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

kadro fena değil ama mehmet topal volkan şen gibi isimler hala yok .. 4 kaleciyi de anlayamadım 1-2 futbolcu eksilecek liste sanırım

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

hayret kazım gökhan zan ı falan çağırmamışlar..

Nuri Kesin Yedek Olacak

Sinan'ı Çağırmamak Ne Demek

Sol Kanatta Oynayacak Hiçbir Adam Yok.

Sanırım 3lü Ortasaha Oynatacaklar.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

arda ve sabri yine milli takımda sakatlanmazlar umarım..gs den çok milli takımda oynadılar..

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Selçuk Şahin'in yerine Mehmet Topal,Nihat Kahveci'nin yerine Colin Kazım,Cenk Gönen'in yerineyse Volkan Şen alınsaydı bu kadroyu yenecek bir takım göremiyorum ben....

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

galatasaraydan çağrılan 4 futbolcundan 3ünün haftalardır , 1inin de geçen hafta oynamaması garip bi ayrıntı olmuş

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Yuh diyorum başka birşey demiyorum ya.Tuncay niye çağrılıyor mantıklı bir tane sebep bulamıyorum ben.

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Yuh diyorum başka birşey demiyorum ya.Tuncay niye çağrılıyor mantıklı bir tane sebep bulamıyorum ben.
    +1. Stoke City'de kadroya alınmayıp rezerv takımda oynama psikolojisiyle Milli takıma çağrılıyor.

Ayrıca 4 kaleciyi çözmedim. Cenk'i çıkarıp Hakan'ın yerinede Sinan alınmalıydı. Defans'ta ise Sabri veya Ömer çıkarılıp yerine Ömer Toprak konmalıydı. Nihat veya Selçuk'un yerine ise Kazım veya Volkan Şen'i beklerdim.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

11. Default

Yine yanlış yine yanlış ! 4 kaleci mi ? Azmış!. Bir kaleci çıkarılıp Mehmet Topal olmalıydı kadroda adam formunun zirvesinde Valencia gibi bir takımda . Bunun dışıdna Nihat yerine Volkan Şen savunma da da Ömer Toprak çağırılmalıydı .

Zannetmem Ömeri Alacaklarını O Adam Oynarsa Almanyada Oynar Bizimkiler Sittin Sene Çağırmazlar.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Kadro yavaş yavaş temizleniyor yalnız topal neden yok anlayamadım selçuk şahinin yerine topal alınmalıydı kaleye 4 kişi çok fazla onun yerine orta sahaya volkan şen alınabilirdi

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Avrupa'da oynayan adam bu Milli Takıma giremiyor anlamıyorum kardeşim. Topal nasıl çağrılmaz, Nuri zaten yedek. Normalde bizim ülkemize gelen adamlar Milli Takımlarında pek oynayamazlar hocaları ligimizi yeterli bulmaz fakat biz La Liga'yı BundesLiga'yı takmayacak kadar matah bir ligimiz mi var yahu.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Selçuk yerine Topal olmalıydı.Nihat bitmiş hala kadroya alıyorlar.Nihat ve bir kaleci çıkarılıp Volkan Şen ve bir isim daha alınabilirdi.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Sanirim uzun bir aradan sonra ilk defa en cok adam gonderen takim biz olduk. Topal ve V.Sen de olmaliydi kadroda bence, ayrica Nihat, Ozer, H.Balta biraz garip olmus. Semih'i ve Selcuk'u ayri tutuyorum, onlarin durumu anlasilir yine de, hatta Nihat'i da katabilirim bu gruba. Birde Hiddink yaslilara nasil bakiyor bilmiyorum, ama Uzulmez su formuyla kesinlikle oynamali, ciddiyim.

Emre Güngör, Galatasaray'da yedek beklerken Milli Takıma gidiyordu G.Antep'te banko oynuyor Milli Takımda değil. Aynı şekilde Selçuk Şahin, Anadolu takımlarından birinde oynuyor olsaydı Milli Takımda olur muydu merak ediyorum ?

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by zemlinskis View Post
    Selçuk Şahin'in yerine Mehmet Topal,Nihat Kahveci'nin yerine Colin Kazım,Cenk Gönen'in yerineyse Volkan Şen alınsaydı bu kadroyu yenecek bir takım göremiyorum ben....
    Bende bunu yazmak için gelmiştim içimi okumuşsun resmenTek ters düştüğümüz yer Colin Kazım konusu

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

4 Kaleci ve Selçuk konusunda herkes hem fikir galiba ama Tuncay ve Nihat konusunda farklı düşünüyorum.

Tuncay milli takımda önemli bir parça koşan mücadele eden yeri geldiğinde ortasahada ileri top taşıyan biri kendi takımında oynamasa bile Hiddink'in Türkiyeye gelirken eminim kafasında var olan bir kaç futbolcudan biriydi. Nihat ise milli takımda daha farklı oynadığını düşünüyorum. Her ne kadar Beşiktaşta o eski Nihat olmasada milli takımda daha istekli arzulu oynuyor. Oda Tuncay gibi Hiddink'in Türkiyeye gelmeden önce kafasında milli takıma çağıracağı bir isim olduğunu düşünüyorum.

Birinin Premier Lig'de oluşu diğerininde La Liga da ki performansı burdaki başlıca nedenler.

Sheriff Misafir

Selçuk Şahin ve 4. kaleci konusunda bende herkese katılıyorum. Nihat'ta Tuncay'da her ne olursa olsun milli takımın önemli bir parçasıdır. İkiside Türk futbolu için önemli oyunculardır. Mehmet Topal'ın neden çağrılmadığını çok merak ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Bende bunu yazmak için gelmiştim içimi okumuşsun resmenTek ters düştüğümüz yer Colin Kazım konusu
    Colin Kazım her daim bu takımda yer alması gereken tek oyuncudur bence...Mehmet Topal ve Volkan Şen'in alınmaması çok sinirlerimi bozdu.Ayrıca 4 kaleci olması ayrı bir komedidir.Küçük çocuğun birine mi kurduruyorlar kadroyu anlamıyorum ki ? Bu arada Selçuk Şahin sakatlanmış sezonu kapatmış...Şimdi de Topal ı almasınlar da göreyim...

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Herkes Selçuk a yüklendi adam sakatlandı maçta sanırım çıkarılacak milli takımdan..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmirli / Kocaeli Üni.

Tuncay bu takımın temel taşlarından takımında oynayamaması performansından değil , hocasıyla olan sorundan dolayı o yüzden çağrılması kadar doğal birşey yok . Ek olarak Topal ve Volkanda bu takımda olmalı.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by zemlinskis View Post
    Colin Kazım her daim bu takımda yer alması gereken tek oyuncudur bence...
    Neden böyle düşündüğünü çok merak ediyorum açıklayabilir misin

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu kadro azaltılacaktır.4 kaleci olmasının başka bir açıklaması olamaz çünkü.Ben artık şu neden yok,bu neden var diye sorgulamalardan vazgeçtim.Gerçi bu kadroda eskiye oranla daha az böyle yorum yapılacak seçimler var.Bu iş için görevlendirilmiş insanlara saygı duymayı tercih edeceğim.Adamların bir bildikleri var ki o mevkideler.Bu seçimleri başarısız olursa o zaman eleştirmek daha mantıklı diye düşünüyorum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oğuz Çetin artık kadroya Mehmet Topal'ı ve Volkan Şen'i de almalı...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Alınması gerekirken alınmayan isimler hala var ama en azından Necip ile Mevlüt alınmış.

Yine her zaman olduğu gibi kadro seçimleri beğenilmemiş,şaşırmadım.4 kaleci konusuna katılıyorum ben de.Selçuk sakatlandığı için kadrodan çıkartılacak zaten,fakat Valencia'da formda olan Mehmet Topal'ı bekliyordum açıkcası.

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

selçuk sakatlandı topal alınmalı
    ayrıca özer de sakat çıkarılıcak mı acaba

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Topal niye alınmıyor merak ediyorum.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon