Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
31. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor kazanır

15 48.39%
  • Beşiktaş kazanır

8 25.81%
  • Berabere biter

8 25.81%
1 ile 30 arası toplam 92 sonuç

Konu: Trabzonspor - Beşiktaş [7. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Onur saçma sapan hareketler yaptı , colman son dakika bencillik yaptı , burak komple saçmaydı zaten bir rakibimizin puan kaybetmesi güzel oldu tebrikler trabzon

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Onur saçma sapan hareketler yaptı , colman son dakika bencillik yaptı , burak komple saçmaydı zaten bir rakibimizin puan kaybetmesi güzel oldu tebrikler trabzon
    bir rakibiniz puan kaybetti ama diğer rakibiniz puan kazandı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    bir rakibiniz puan kaybetti ama diğer rakibiniz puan kazandı.
    Yıllardır şampiyonluk yarışında olmayan bir rakibim yerine , şampiyonluk yarışının içinde sürekli olan ve güçlenmiş kadrosuyla yükselişte olup iyi bir hava yakalayan rakibimin oynadığı 2.ciddi maçta da puan kaybetmesi benim için iyi bir şey , berabere olsaydı daha iyiydi ama bu sonuçta iyidir.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Yıllardır şampiyonluk yarışında olmayan bir rakibim yerine , şampiyonluk yarışının içinde sürekli olan ve güçlenmiş kadrosuyla yükselişte olup iyi bir hava yakalayan rakibimin oynadığı 2.ciddi maçta da puan kaybetmesi benim için iyi bir şey , berabere olsaydı daha iyiydi ama bu sonuçta iyidir.
    şampiyon olmak ile şampiyonluk yarışında olmak arasındaki farkı anlamını bekliyorum..

Beşiktaş'ın pazartesi oynamamasının nedeni de geçen gün yapılan Kulüpler Birliği toplantısı..Kulüpler Birliği pazartesi günü maç uygulamasının kalkmasını istedi ve federasyonda buna uydu..Bjk yönetimi de bu yüzden ses çıkarmadı zannediyorum..

Mesaj Yetkileri