![]()
![]()
Tarih: 08.10.2010
Saat: 21:45
Yayın: NTV
![]()
![]()
Tarih: 08.10.2010
Saat: 21:45
Yayın: NTV
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Euro2008'in Rövanşını Çok Rahat AlırızBu Sefer Almanyanın Kurtuluşu Yok.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
şansımız çok zor.
almanya'nın sistemi oturmuş. ben bizde oturmuş bir sistem göremiyorum. muhtemelen kaybederiz. skor tahminim, 3-0.
Mesut'un performansını,davranışlarını çok merak ediyorum.En çok merak ettiğim şey bu maçta.
bir puan inanılmaz olur bizim için ama alman sistemine disiplinine kafa tutmamız çok zor şu mental ve fiziksel durumumuzla . 1-0 ya da 2-0 yeniliriz bence ..
Fizik acidan sezon basindaki kadar ham olmayiz diye dusunuyorum. Bunun disinda Almanya ile olan maclarimizda hep fazladan motive olmusuzdur. Bu mac icin de beklentim farkli degil. Disedis bi mac olur tahminim. Puan ya da puanlar alarak donmemiz harika olur.
Benim de en cok merak ettigim konu Mesutun performansi, mactaki davranislari olacak. Bizim icin oynasaydi takima muthis bi katki yapabilirdi. Yeni yukselen yildizlarin basinda geliyor.
Açıkçası kazanabilme ihtimalimizi çok zor görüyorum. Beraberlik ise Almanya'nın işine gelmez çünkü liderlik için oynayacaklar ciddi rakiplerinden biriyle. Evinde yenip devre dışı bırakmak isteyecektir. Zor bir maç.
Alman milli takımı bizim milli takımımızdan daha güçlü.Bu faktör her maça doğrudan etki etmese de favori Almanya.Bu maçtan puan çıkartabilirsek bizim adımıza çok iyi olur.
So what?
Saike
Bilmiyorum Ama İçimden 4-1 Alacağız Bu Maçı Gibi Geliyor. Almanlar Şok Yaşayacak Bu Maçta. Gündemi Değiştirecekler Bizim Milli TakımımızHayırlısı Umarım Hislerim Doğru Çıkar
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
4-1 kaybetmeyelim![]()
EyvaHHH Mehmet Abi 4-1 alacağız dedi, bu maçı izlememek lazım..![]()
Handikap 1 .
Bana maçtan önce Mesut Türkiye forması giyecek gibi geliyor ama maç Türkiye'de olsa daha bir şansı olurdu onun için
-------------volkan--------------
gökhan-ömer--toraman(servet)--ismail
------------aurelio---------------
--------nuri---emre----------
hamit-------------------tuncay---
--------semih(mevlüt)------
Arda oynayabilir durumda galiba çağırılmıştıda Tuncay yedek kalmalı mevlüt te forvette tek olmalı
Nuri ilk 11 çıkmassa yazık olur..Mesutu havalara yükselteceğine medyamız biraz nuri ye baksın hem kendisi Türk oyuncudur elin Almanıyla niye ilgileniyoruz anlamıyorum..
Alnımızın akıyla kazanacağız. İnanıyorum.
berabere kalırsak sürpriz olur benim açımdan.
Kazanma ihtimalimiz zor,fakat bir beraberlik almak o kadar da hayal değil.Nuri Şahin'in ilk 11'de başlamasını bekliyorum,gurbetçi seyircilerimiz maça akın edeceği için deplasman psikolojisi yaşamayız.
3-1, 2-1, 3-2 gibi bir skorla kaybederiz gibi geliyor. Almanya çok oturmuş bir takım.
Beraberlik harika olur ama kaybedeceğimizi düşünüyorum.
Mesut İstiklal Marşını söylermi acaba ?![]()
Schweinsteiger sakatlığı dolayısıyla kadrodan çıkarılmış.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Almaya favori beraberlik fena olmaz.
Hamiti sağ açığa koyacağına kadroya alma veya direk öldür yani.