Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
39. You may not vote on this poll
  • Almanya kazanır

15 38.46%
  • Türkiye kazanır

17 43.59%
  • Berabere biter

7 17.95%
Sayfa 3 / 7 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 199 sonuç

Konu: Almanya - Türkiye | Euro2012 Elemeleri A Grubu Maçı

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Volkan Şen'i almazsan böyle olur.

2. Default

Şöyle bir kadro ile çıkabiliriz . Hem orta saha ' yı kalabalık tutup kontradan vurmak için .

Volkan

Gökhan Servet Ömer İsmail

Aurelio

Emre Hamit

Nuri

Tuncay (Sercan)

Mevlüt

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Arda yoksa kadrodan çıkarılıp yerine volkan alınabilir.Ama çok büyük kayıp.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Tebrik ediyorum, iyileşmemiş adamı alıp tekrar sakatlıyorlar. Ülkede başka topçu yok muydu o mevkiide de sakat adamı alıp tekrar sakatladılar.. Son sakatlığını da Milli Takım formasıyla yaşamadı mı bu adam? Diyecek laf bulamıyorum artık..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Arda önemli bir eksiklik bizim adımıza.
    So what?
    Saike

6. Default

Arkadaşlar bu arada Arda ve Selçuk ' un yerine oyuncu alabiliyor muyuz hala ? Alabiliyorsak mutlaka Volkan Şen ve Topuz'u almalıyız .

Quote Originally Posted by fbdevil190737 View Post
    Arkadaşlar bu arada Arda ve Selçuk ' un yerine oyuncu alabiliyor muyuz hala ? Alabiliyorsak mutlaka Volkan Şen ve Topuz'u almalıyız .
    Geçti Bor'un pazarı sür eşeğini Niğde'ye.
    Last edited by EndoplazmiK RetikuluM : 05.Ekim.2010 at 21:40

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arda Turan en az 6 hafta yok.Şu adamı sakat sakat kadroya alanlara varya diyecek söz bulamıyorum.Bu ne ya habire milli takıma gidenler sakat dönüyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

tribündergi yazdı.

Arda en az 6 hafta yokmuş. Milli Takım için kötü zor durumdaki Galatasaray için çok daha kötü oldu.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Yok söylenecek söz bu adam iğneyle ne maçlara çıktı böyle bir sakatlık kapıdaydı zaten.

Arda şu haliyle bile oynar o yürek var bence.Geçmiş olsun,Rjjkaard haklı çıktı.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Arda'nın sakatlanması çok kötü oldu. Alınabiliyorsa yerine Volkan Şen alınmalı.

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post

Geçti Bolu'nun pazarı sür eşeğini Niğde'ye.
    Doğrusu: geçti bor'un pazarı sür eşşeği niğde'ye..

Nesil
    2006

Turksportal olarak nerde izliyoruz? @Bursaspor @nekop

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Sag bek Sag Acik Sabri-Gokhan ikilisi olur. Artik Sol acigada Tuncayi koycaklar mecburi.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

@Universal

Valla ben evdeyim, nekop bey napar bilemem.

4 kaleci aday göstermek varken, daha temkinli yaklaşması gerekirdi Hiddink'in.

Maçtan en az beraberlikle ayrılacağımızı düşünüyorum.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Turksportal olarak nerde izliyoruz? @Bursaspor @nekop
    oğuz evdeymiş ona gideriz.

Nesil
    2006

Olabilir mantıklı... Ataköy'de veya Bakırköy'de mi izlesek? Olmadı asmalıda filan mı?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Olabilir mantıklı... Ataköy'de veya Bakırköy'de mi izlesek? Olmadı asmalıda filan mı?
    Asmalıyı bilmiyorum. Bakırköy falan uyar bana..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Milli Takım sorumlularına da, teknik heyetine de, oynar raporu veren doktoruna da, federasyona da dava açmalıdır Galatasaray. Böyle rezalet olur mu, 1 aydır doğru dürüst antreman yapmayan adamı zorluyorsun. Yazıktır ya.

Bir de açıklama yapıyor Hiddink efendi, başka Arda yok ki diye. Sakatlanmasa bugün, maçta sakatlanacaktı çünkü adam ciddi ciddi oynatmayı düşünüyormüş. Milli takım herşeyden üstün evet kabul ederim ama sorumsuzca davranışlar olmamalı.
    Last edited by uAburak89 : 05.Ekim.2010 at 22:25

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Arda konusunda yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum!!

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

milli takım doktoru cengiz dinç, arda'nın sakatlığının adını açıkladı... osteitis pubis... Ersin Düzen/Twitter
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------
    işte bu çok kötü oldu.Yani Arda'nın sakatlığı,Kaka'nın sakatlığından,kronik :/

Oesteitis Pubis

Osteitis pubis ; hala nedeni tam bilinmeyen simfiz pubisteki inflamatuar lezyondur .
    özellikle futbolcular olmak üzere sporcularda kasık bölgesinde görülen aşırı kullanım sakatlıklarından biridir.

bu hastalığın nedenleri başlıca 4 ana maddede toplanır:

1-Hastalık, sporcunun anatomik yapısından kaynaklanır.
    2-Sporcunun yere basış şekli çok önemlidir.. Pubis hastalığı ayağı içeri basan sporcularda daha fazla görülür.
    3-Antrenmanlardaki aşırı yüklenmeler hastalıkta etkili olur. Eğer sporcu sezon öncesi yapılan çalışmalara hazır ve kuvvetli gelmezse aşırı yüklenmede hastalık oluşur.
    4-Pubis hastalığına yakalanan sporcu, yeterince dinlenmeden ve tam iyileşmeden ağır antrenmalara maruz kalırsa hastalık nüks eder.

Demek daha önceden vardı bu hastalık.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 View Post
    milli takım doktoru cengiz dinç, arda'nın sakatlığının adını açıkladı... osteitis pubis... Ersin Düzen/Twitter
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------
    işte bu çok kötü oldu.Yani Arda'nın sakatlığı,Kaka'nın sakatlığından,kronik :/
    1 kere sakatlanmayla nasıl kronik olmuş o öyle .

sakatlığın nedeni gayet basit : tam iyileşmeden oynamak . biz düzelmedi diye kendi takımımızda oynatmıyoruz milli maçta sakatlanıp sakatlanıp geliyorlar . tamam milli takım için fedakarlıklar yapılmalı herkes canını dişine takmalı da böyle olmaz artık ..

edit : eski sakatlığı ayağındanmış bu kalçadan olduğuna göre fazla alakalı birşey değil önceki sakatlıkla .. ama yine de bir ihmal oldugunu düşünüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Muhtemelen kaybedeceğimiz, ancak çok önemli dersler çıkarmamız gereken bir maç olacak.

Öncelikle belirtmeliyim ki, henüz kadro açıklandığında hayal kırıklığına uğradım. İki adet çok yanlış tercih mevcut kadroda. Bunların birincisi Ömer Erdoğan.

Ömer Erdoğan, -eğer yanlış biliyorsam düzeltin.- 33 yaşında. Çok kilit bir mevki olan stoperde oynuyor. Gayet de iyi oynuyor aslında. Bursaspor bugün o tatsız futbol ile halen liderliğe oynayabiliyorsa bunda Ömer'in payı vardır. Ancak böyle önemli bir mevkide, günü kurtarma yoluna gidemezsiniz. Ömer Erdoğan 2 yıl sonra muhtemelen şampiyona kadrosunda olamayacaktır, olamayacak kadar yavaşlamış, refleksleri zayıflamış ve ağır olacaktır. Ve böyle kilit bir mevkide Ömer'i kullanmak demek, şampiyonaya kalındığı takdirde muhtemelen birbirini tanımayacak olan iki stoperle oynayacak olmak demektir. Bu da turnuvada, topsuz alanda harika forvetlere rahatça gol attırmak demektir.

İkinci yanlış tercih ise Aurelio. Aurelio da tıpkı Ömer gibi çok önemli bir mevkide oynuyor. Ve 32 yaşında. Artık çok ağırlaştı. Sadece savunmada kalarak harcıyor enerjisini, hücuma etkisi eskisi gibi kesinlikle değil. Şampiyonada oynayacak hareketli orta sahalara karşı kesinlikle etkisiz kalacaktır.Önümüzdeki turnuva Necip'in, Nuri'nin, Mehmet Topal'ın turnuvası olacak, veya olmalı. O yüzden yine günü kurtarmaktır Aurelio'yu çağırmak.

Üçüncü yanlış tercih ise Nihat'tır. Şu an sahada gördüğümüz hali ile, Burak Yılmaz'ın eksiği nedir Nihat'tan? Ömer Şişmanoğlu'nun eksiği nedir? Metin Akan'ın, Mehmet Çakır'ın eksiği nedir? Onlar Beşiktaş'ta oynasa, daha mı az etki yaratırlar ondan? Hiç sanmıyorum.

Bu maç kesinlikle Nuri Şahin oynamalıdır. Şu anda yurt dışındaki, hatta abartmadan dünyadaki en formda futbolcumuz. Dortmund'da harika bir sezon geçiriyor. Orta sahadaki yaratıcı gücü ona teslim etmek muazzam olacaktır. Nuri'nin Emre'den farkı, ondan şu anda genç olması, topa dokunuşun daha zarif olması ve daha az agresif olup enerjisini düşünmeye daha çok harcamasıdır. Mutlaka Nuri oynamalıdır.

Mevcut kadrodan çıkarılabilecek en iyi ilk 11 şu olur:

Tuncay Şanlı - Sercan Yıldırım

Arda Turan - Necip Uysal - Nuri Şahin - Hamit Altıntop

İsmail Köybaşı - İbrahim Toraman - Servet Çetin - Gökhan Gönül

Volkan Demirel

Bu kadronun Almanya'nın karşısında şansı olur, ancak maalesef günü kurtaracak olan Hiddink, Ömer, Nihat ve Aurelio'yu kullanacaktır. Bu yüzden yenileceğiz muhtemelen. Ancak kalbimiz ülkemizden yana.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmirli / Kocaeli Üni.

Quote Originally Posted by Ilhan View Post
    Muhtemelen kaybedeceğimiz, ancak çok önemli dersler çıkarmamız gereken bir maç olacak.

Öncelikle belirtmeliyim ki, henüz kadro açıklandığında hayal kırıklığına uğradım. İki adet çok yanlış tercih mevcut kadroda. Bunların birincisi Ömer Erdoğan.

Ömer Erdoğan, -eğer yanlış biliyorsam düzeltin.- 33 yaşında. Çok kilit bir mevki olan stoperde oynuyor. Gayet de iyi oynuyor aslında. Bursaspor bugün o tatsız futbol ile halen liderliğe oynayabiliyorsa bunda Ömer'in payı vardır. Ancak böyle önemli bir mevkide, günü kurtarma yoluna gidemezsiniz. Ömer Erdoğan 2 yıl sonra muhtemelen şampiyona kadrosunda olamayacaktır, olamayacak kadar yavaşlamış, refleksleri zayıflamış ve ağır olacaktır. Ve böyle kilit bir mevkide Ömer'i kullanmak demek, şampiyonaya kalındığı takdirde muhtemelen birbirini tanımayacak olan iki stoperle oynayacak olmak demektir. Bu da turnuvada, topsuz alanda harika forvetlere rahatça gol attırmak demektir.

İkinci yanlış tercih ise Aurelio. Aurelio da tıpkı Ömer gibi çok önemli bir mevkide oynuyor. Ve 32 yaşında. Artık çok ağırlaştı. Sadece savunmada kalarak harcıyor enerjisini, hücuma etkisi eskisi gibi kesinlikle değil. Şampiyonada oynayacak hareketli orta sahalara karşı kesinlikle etkisiz kalacaktır.Önümüzdeki turnuva Necip'in, Nuri'nin, Mehmet Topal'ın turnuvası olacak, veya olmalı. O yüzden yine günü kurtarmaktır Aurelio'yu çağırmak.

Üçüncü yanlış tercih ise Nihat'tır. Şu an sahada gördüğümüz hali ile, Burak Yılmaz'ın eksiği nedir Nihat'tan? Ömer Şişmanoğlu'nun eksiği nedir? Metin Akan'ın, Mehmet Çakır'ın eksiği nedir? Onlar Beşiktaş'ta oynasa, daha mı az etki yaratırlar ondan? Hiç sanmıyorum.

Bu maç kesinlikle Nuri Şahin oynamalıdır. Şu anda yurt dışındaki, hatta abartmadan dünyadaki en formda futbolcumuz. Dortmund'da harika bir sezon geçiriyor. Orta sahadaki yaratıcı gücü ona teslim etmek muazzam olacaktır. Nuri'nin Emre'den farkı, ondan şu anda genç olması, topa dokunuşun daha zarif olması ve daha az agresif olup enerjisini düşünmeye daha çok harcamasıdır. Mutlaka Nuri oynamalıdır.

Mevcut kadrodan çıkarılabilecek en iyi ilk 11 şu olur:

Tuncay Şanlı - Sercan Yıldırım

Arda Turan - Necip Uysal - Nuri Şahin - Hamit Altıntop

İsmail Köybaşı - İbrahim Toraman - Servet Çetin - Gökhan Gönül

Volkan Demirel

Bu kadronun Almanya'nın karşısında şansı olur, ancak maalesef günü kurtaracak olan Hiddink, Ömer, Nihat ve Aurelio'yu kullanacaktır. Bu yüzden yenileceğiz muhtemelen. Ancak kalbimiz ülkemizden yana.
    Nuri'nin oynaması gerektiğine katılıyorum zaten herkes aynı görüşte ama Emre gibi bi futbolcunun sağlam durumdayken kesilmesi çok büyük yanlış olur orta sahada Emre Nuri Hamit 3'lüsü denenmeli Necip için daha erken hele hele böyle bi maçta.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

yaşlı oyuncu oynamamalı fikrine tamamen karşı çıkıyorum puyol yaşlandı artık oynatmayalım demek kadar abes artık 30lu yaşlarda diye emre'yi oynatmamak yada en formda stoperimiz Ömer'i oynatmamak mantıklı gelmiyor bana.Keza biz çok güçlü bir milli takımda değiliz o yaşlı oldugunu düşündüğümüz oyuncular olmadan avrupa şampiyonasına kalmamızda güç ve 35 yaşınada gelse kendine bakarsa Ömer o turnuvada da oynar rahatlıkla.Artık 30lu yaşların başına kadar değil sonuna kadar oynayabilecek kadar profesyonel bir yaşam sürüyor sporcular
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Sheriff Misafir

Nuri Şahin zaten ne olduğunu yıllar önce göstermişti. Şu anda büyük kulüplerde oynamıyorsa tek sebebi bencil oyanamaması kendisini ön plana çıkararak oynamamasıdır. Bu maçta ve bundan sonra kesinlikle milli takımda sürekli oynatılmalıdır. Hidding'in de birazcık aklı varsa bu maçta kesin oynatacağını düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Almanya kadro olarak bir İspanya, Brezilya, Arjantin, İngiltere kadar ürkütücü değil. Ancak Almanların makinalaşmış yapıya sahip olmaları nedeniyle kendilerinden daha kaliteli kadroya sahip takımları nasıl ezdiğini en son DK2010'da gördük. Dolayısıyla Schweinsteiger ne kadar önemli oyuncu olsa da Almanların çok fazla etkileneceğini zannetmiyorum.

Bu maçtan umutluyum. Çok iyi bir maç çıkaracağımızı düşünüyorum ancak umarım maçtan sonra biz oynadık Almanlar kazandı demek zorunda kalmayız. Klose'ye çok dikkat etmek lazım. Olmadık pozisyonları gole çevirebiliyor.

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Nuri Şahin oynasın artık bu maçta

Nesil
    2007
    Yer
    Samsun

İnşallah yanılırım ama daha 1 ay önce 18'e bile alınmayan Nuri'nin ve kadroya dahi çağırılma teşebbüsünde bulunulmayan Mevlüt'ün ilk 11'e alınacağına hiç mi hiç inanmıyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Nuri Şahin A milli takım formasıyla ilk golünü Almanya'ya atmıştı.(Tek golü de olabilir) Şu sıralar çok formda.Almanya'ya karşı önemli bir silahımız olabilir.
    So what?
    Saike

Sayfa 3 / 7 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri