1 ile 30 arası toplam 36 sonuç

Konu: Hamit'ten Mesut'a gönderme!

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Ilhan View Post
    Katılmıyorum. Mesut'un tercihi tamamen doğrudur. Almanya'da büyümüş, orada yetişmiş, Almanya'nın imkanlarından faydalanmış, kısacası Almanya'yı seçmiştir. Mesut şimdi birkaç yıl önce Schalke'de kazandığının kim bilir kaç katını kazanıyor. Bunların hepsini Almanya milli takımında iyi oynayarak ulaşmıştır. Türkiye'yi seçmiş olsaydı kesinlikle Real Madrid'e gidemezdi. Daha az para kazanırdı. Daha kötü bir kariyeri olurdu. Almanlar Mesut'a sahip çıktılar. Hamit de Almanya'yı seçseydi bence asıl pozisyonu olmayan Bayern sol kanadı yerine Chelsea orta sahasının ortasında oynayabilirdi.
    Sen milli takima kariyer planlayici bir unsur olarak mi bakiyorsun yoksa ulkeni ve kanini temsil ettigin bir yer olarak mi? Ayrica Almanya'yi secti de gitti noktasini sacma buluyorum. Mesela Rustu Alman milli takiminda mi oynayip Barca'ya gitti? Geremi nereden gitti Real'e, hangi kulup ve milli takimda oynuyordu? Balic hangi kulupten ve milli takimdan Real'e gitti? Lassana Diarra Fransa milli takiminda oynuyor muydu? Iyi oynayan oyuncu er gec fark edilir zaten, Werder'deki performansi iyiydi, Turk milli takiminda da gosterebilirdi, o performansi bir cok oyuncumuz zaten Euro 2008'de gosterdi, hatta M.Topal Valencia'ya transfer oldu (hemde Alman milli takiminda oynamadan!), Arda ve Semih gibi oyunculara da teklifler geldi.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Sen milli takima kariyer planlayici bir unsur olarak mi bakiyorsun yoksa ulkeni ve kanini temsil ettigin bir yer olarak mi? Ayrica Almanya'yi secti de gitti noktasini sacma buluyorum. Mesela Rustu Alman milli takiminda mi oynayip Barca'ya gitti? Geremi nereden gitti Real'e, hangi kulup ve milli takimda oynuyordu? Balic hangi kulupten ve milli takimdan Real'e gitti? Lassana Diarra Fransa milli takiminda oynuyor muydu? Iyi oynayan oyuncu er gec fark edilir zaten, Werder'deki performansi iyiydi, Turk milli takiminda da gosterebilirdi, o performansi bir cok oyuncumuz zaten Euro 2008'de gosterdi, hatta M.Topal Valencia'ya transfer oldu (hemde Alman milli takiminda oynamadan!), Arda ve Semih gibi oyunculara da teklifler geldi.

Sen milli takima kariyer planlayici bir unsur olarak mi bakiyorsun yoksa ulkeni ve kanini temsil ettigin bir yer olarak mi?

- İnsan eğer bütün hayatını bir ülkenin topraklarında, o ülkenin nimetlerinden faydalanarak seçmişse, bunda abes bir yan yoktur. Mesut iyi düşündü, kendini daha rahat pazarlayabileceği bir milli takım ile oynadı. Arkasında Khedira ve Schweinsteiger, yanında Müller ve Podolski, önünde Klose gibi isimlerle oynadı. Ve kendini gösterdi. Ben futbolu bu kadar abartmıyorum. Biz dünya şampiyonu olsak da ülkemizin sorunları devam edecek, sadece eğlence açısından insanlara bir şeyler katan bir aktivite. O yüzden candır, kandır, bunlar önemli değil.

Mesela Rustu Alman milli takiminda mi oynayip Barca'ya gitti? Geremi nereden gitti Real'e, hangi kulup ve milli takimda oynuyordu? Balic hangi kulupten ve milli takimdan Real'e gitti? Lassana Diarra Fransa milli takiminda oynuyor muydu?

- Her kulüp yanlış transferler yapar. Rüştü Barcelona için yanlış bir transferdi. Geremi de Real için. Balic için de aynı şey geçerli. Toschack'ın eserleriydi bunlar, nitekim kariyerleri sanıldığı denli parlak gitmedi. Ancak Mesut şimdi ilk 11 oynuyor. Ve takımının en iyilerinden. Farkedilmeseydi, transfer edilmeseydi bu ortaya çıkmayacaktı. Werder iniş çıkışlar yaşayan, Bundesliga'nın istikrarsız takımlarından. Lassana Diarra yanlış hatırlamıyorsam Chelsea'den gitti Real'e. Ama yanlış da hatırlıyor olabilirim. Arada başka bir takımda oynamış olabilir. Ben eminim ki Arda atıyorum İtalyan milli takımında olsa çoktandır dünyanın en iyi takımlarından birinde oynuyor olurdu. Mesut kendi açısından reklamını iyi yaptı, kendini iyi gösterdi. Helal olsun. Kararını destekliyorum, bol para ve refah ile sürsün hayatını.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Mesaj Yetkileri