1 ile 30 arası toplam 36 sonuç

Konu: Hamit'ten Mesut'a gönderme!

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

türkçe küfreden biri kendini nasıl alman hisseder? mesut belki almanca düşünebilir, ancak almanca hissedemez. bunun için en konsantre anında türkçe küfretti. basit bir konu gibi görünse de küfür deyip geçmemek lazım.

bjk4ever'a hak veriyorum. milli takım kariyer planlama yeri olmamalı. adı üstünde "milli" takım.

mesut da bir balotelli değil mesela. öyle düşünmek lazım. 2 yaşında alman bir anne babaya evlatlık verilmedi ki. balotelli'nin yaptığı da yüzde yüz doğru mu? o da ayrı konu.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by BleedingMoon View Post
    türkçe küfreden biri kendini nasıl alman hisseder? mesut belki almanca düşünebilir, ancak almanca hissedemez. bunun için en konsantre anında türkçe küfretti. basit bir konu gibi görünse de küfür deyip geçmemek lazım.

bjk4ever'a hak veriyorum. milli takım kariyer planlama yeri olmamalı. adı üstünde "milli" takım.

mesut da bir balotelli değil mesela. öyle düşünmek lazım. 2 yaşında alman bir anne babaya evlatlık verilmedi ki. balotelli'nin yaptığı da yüzde yüz doğru mu? o da ayrı konu.

Kufur olayina ben de deginecektim, unutmustum. Mesut kendini gercekten Alman gibi hissediyorsa, yuregi orasi icin atiyorsa helal olsun derim, ben de desteklerim. Ama kariyer planlamasi veya kupa kazanmak icin secmisse sadece kotu bakabilirim. Acikcasi Alman marsini soyle(ye)meyen, kizdiginda Turkce kufur eden birinin bu yuzden sectigini zannetmem.

Mesaj Yetkileri