Uğraşın için saygı duyuyorum ama bu kadar yetenekli kadro bir sene sonra büyük ihtimalle sıkar. En azından benim için durum bu, bu yüzden indirmeyeceğim.
Uğraşın için saygı duyuyorum ama bu kadar yetenekli kadro bir sene sonra büyük ihtimalle sıkar. En azından benim için durum bu, bu yüzden indirmeyeceğim.
teşekkürler zaten yüklemedim sıkmaya gelince evet haklısın bende sıkmasın diye değişik işler yaptım zaten örneğin bayan futbolcular ve resimlerini ekledim birde rakip ekledim ama menageri 197 ye 199 olmasına rağmen 130-140 yetenekte oyuncuların peşinde onu da alamıyor baktım 36 yaşındaki ricardo(gk) cannavaro inzaghi falan peşinde onların da talibi çıkıyor ve teklif bile etmiyor oysa bilinirliği de 9000 yapmıştım en iyi transferi bu sezon benim de talip olduğum ariaudo(139 a 179) almadım 2 nedenle yabancı kontenjanı yüzünden ki dolu şu an 9 yabancı var artı paulo da bir ay sonra gelicek ayrıca onun yerine ansaldi(157ye 180) aldım hemde dr/dl iyi bir yedek olacak umarım.
ek: oyun beni sıkmıyor zira oyunda olsa herkesten üstün olmak hoşuma gidiyor ama oyunun transferler konusunda çok yavaş olması transfer yaparken zorlanmam oyunun ha bire kopması da sinir ediyor. oyun çok atıyodu oyundan kaldırdım yeniden kurdum şu an henüz atmadı. transferlere gelince... diğer takımlardan adam alırken fahiş ücret istenmesi ama ben isteyince verilmemesi sinir bozucu. ayrıca bakıyorum free oyunculara çok talip var be birabederler daha evvel neredesiniz adam sözleşme bitişine 6 ay kala free alabilirsiniz almıyorsunuz serbest kalıyor o zaman talibi çok çıkıyor alamıyorsunuz ben bakalım riberry i alabilecekmiyim daha 6 ay var 6 ay kalmasına şimdiden listemde ama bir hafta kala sözleşme yenileyecek gibi geliyor bana bende takip edicem kontrat önerilirse ilgileniyorum dicem bakalım ne olacak olmazsa da sorun değil aslında.ama free iken böyle değerli bir oyuncu almak lazım umarım gelmek istemiyorum da demez.bakıcaz artık.
Last edited by mehmetd : 10.Ekim.2010 at 01:10 Reason: yer kaplamasın diye
isteyen olmadı. konu kapatılabilir. dosya silinecek.