Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
36. You may not vote on this poll
  • Azerbaycan kazanır

12 33.33%
  • Türkiye kazanır

23 63.89%
  • Berabere biter

1 2.78%
Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 125 sonuç

Konu: Azerbaycan - Türkiye | Euro2012 Elemeleri A Grubu Maçı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Sahada Emre ve Hamit'ten başkasını göremedim ne yazıkki.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Emre kararından dönecektir diye düşünüyorum.

Hiddink bu maçtan sonra ancak bunu diyecektir herhalde; "Milliler'le Her Şey Mümkün"
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu maçta Hiddink'in tercihleri kötüydü ama siz de Hiddink'i kafadan silmişsiniz. 2012 bir maçla gitmez, daha bir sürü maç oynanacak, rakipler de puan kaybedecek. Bence yine 2. olup play-off yoluyla Euro 2012'ye kalırız.
    Ayrıca Fatih Terim'den kesinlikle daha iyidir Hiddink, en azından sağ kanatta Colin Kazım'ı görmedik.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Play off olayı Avrupa şampiyonasında olmuyo bildiğim kadarıyla

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Play-off Avrupa Şampiyonası'nda da var.

Euro 2000'de Play-off oynamıştık.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Hala takımcılık yapanlar var şaşıyorum. 30 dakka oynayan nihat'a suç bulanlar , 15 yaşındaki bir ergenliğe girmiş çocugun bile bir omuzda devirebileceği Özeri , geçen maç resmen dalga geçer gibi gol yiyen Volkanı görmez olmuşlar. Ne diyelim bu kafayla gidersek daha çok turnuvalarda ben Arjantini , ben Almanyayı , Ben Portakalları destekliyorum vs. deriz. Çok yolumuz var.

Allahtan Başka Şey İsteseymiş Olacakmış Demekki Ayaklarınıza Sağlık Gardaşlar Bu Galibiyet Bir Gün Olması Gerekiyordu.

Biz Bunları Rahat Telafi Ederiz Önemli Olan Azerbaycanın Galibiyeti Gerçekten Çılgınlar Gibi Sevindim Haydar Aliyev'in Ruhu Şa'd Olsun.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Yok arkadaş Hiddink böyle kadro falan yapmaz kesin Oğuz Çetin kuruyor bu kadroyu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    Hala takımcılık yapanlar var şaşıyorum. 30 dakka oynayan nihat'a suç bulanlar , 15 yaşındaki bir ergenliğe girmiş çocugun bile bir omuzda devirebileceği Özeri , geçen maç resmen dalga geçer gibi gol yiyen Volkanı görmez olmuşlar. Ne diyelim bu kafayla gidersek daha çok turnuvalarda ben Arjantini , ben Almanyayı , Ben Portakalları destekliyorum vs. deriz. Çok yolumuz var.
    Takımcılığı sen yapıyorsun.Aynı şeyleri yazıyorsun sürekli Özermiş Volkanmış sonra da Nihat'a suç bulanlara kızıyorsun ?

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Takımcılığı sen yapıyorsun.Aynı şeyleri yazıyorsun sürekli Özermiş Volkanmış sonra da Nihat'a suç bulanlara kızıyorsun ?
    Tamam.....

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Ya bırak bu işleri Ahmet ne Nihat'ı adamın 2 senedir top oynadığımı var.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Ya bırak bu işleri Ahmet ne Nihat'ı adamın 2 senedir top oynadığımı var.
    Abi ben zaten demiyorumki Nihat iyiydi diye. Nihat takımın belkide en yetersiz en rezil oyuncusu ama hala burda 2 maçtır en kötü oynayan oyuncuları görmeyip takımcılık yapılmasına kızıyorum. Yoksa bu formları ile ne Toraman çağırılsın ne Nihat nede Semih.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Herkes kötü Ahmet 2 maçtada kimse takımcılık yapmasın adamların bizim tv de maç izlediğimizden hiç bi farkı yok.Hepsi ruhsuz

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Bende öyle düşünüyorum abi Emre ve Servet hariç kimse alınmasada olur türkiyeden.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Euro 2012'ye elveda.Hepimize geçmiş olsun.Zaten ite kaka gidiyorduk.Bu mağlubiyet ile artık Euro 2012 hayal oldu.Küçük takımlara puan kaybetmeye devam edelim biz.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Almanya mağlubiyetinde giden puan neysede bu maçta giden puanı çok ararız

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şu takımın bu halleri insanlık ayıbı valla.Yemin ediyorum utanıyorum maçları izlerken.Ruh yok,mücadele yok,azim yok,HIRS yok hırs.
    Birileri onlara formadaki ay yıldızın önemini şerefini anlatmalı.Kendi takımları adına mücadele etmiyorlar.Türkiye'yi temsil ediyorsunuz Türkiye'yi.Milleti bu kadar üzmenize hakkınız yok.

18. Default

Yazıklar olsun !

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Milli takımı 2 maç üst üste hiç bu kadar kötü görmemiştim, bir de sanırım tarihimizdeki ilk Azerbaycan yenilgisiydi bu. Yazık kere yazık.

Hiddink in antrenörlüğünü tartışamam...
    avrupada yeri belli...
    ancak NTVsporda maç sonrası programda burası benim son durağım gibi bi açıklama yapıldığı konuşuldu,eğer öyleyse o zaman çok yazık hem verilen paralara hem de harcanan zamana...
    yeniden yapılanma deniyorsa bu kafada bir antrenörle olmayacaktır...
    keza Oğuz un futbolculuğuna ve hatta futbol bilgisine laf edemem,ama bence o da yanlış bir tercih...
    şöyle düşünüyorum
    elemelerdeki 4 maçımızda kadroya çağrılan oyuncuları alt alta yazalım yanlarına da 2012 turnuvasında kaç yaşında olacaklarını yazalım bence herşey ortaya çıkar...acilen taze kan lazım hem idari,hem teknik (bence genç bir yerli hoca),hem de oyuncu olarak taze kan...

saygılar herkese

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Hiddink'te emekliligin tadini cikarmaya gelmis anlasilan.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Biz ki her turnuvaya böyle abuk subuk maçlarla kaybettiğimiz puanlarla gidemeyen bi takımız . Hala da akıllanmadık . Zaten kaç senedir 1.torba takımından puan dahi alamıyoruz . Ama ısrarla aynı oyuncular çağrılıyor milli takıma .. Hiçbi değişiklik yok .

ekleme : 6+2+2+...'ya devam . Milli takımda da Emenike'yi oynatırız ..

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    Biz ki her turnuvaya böyle abuk subuk maçlarla kaybettiğimiz puanlarla gidemeyen bi takımız . Hala da akıllanmadık . Zaten kaç senedir 1.torba takımından puan dahi alamıyoruz . Ama ısrarla aynı oyuncular çağrılıyor milli takıma .. Hiçbi değişiklik yok .

ekleme : 6+2+2+...'ya devam . Milli takımda da Emenike'yi oynatırız ..
    Almanyada İngilterede İtalyada Fransada İspanyada yok zaten yabancı diye birşey. Tamamen kendi ülkelerinin oyuncuları oynuyor.

Sorunu yanlış yer arıyoruz biz. Şöyle birşey sorayım bu konuyu özetler.

Bugün yabancı sınırı kalksa , Arda Turan Galatasaray'da oynayamaz mı ? Yada Emre Fenerde oynayamaz mı ? Oynar. Demekki sorun yabancı kontejyanında falan değilmiş. Kalitedeymiş. Kalite varsa sınırsız da olsa yabancı hakkın türk oynar , en kötü Avrupaya çok daha fazla oyuncu göndeririz yani her türlü daha iyi olur bizim için sınırsız yabancı olması.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Almanyada İngilterede İtalyada Fransada İspanyada yok zaten yabancı diye birşey. Tamamen kendi ülkelerinin oyuncuları oynuyor.

Bugün yabancı sınırı kalksa , Arda Turan Galatasaray'da oynayamaz mı ? Yada Emre Fenerde oynayamaz mı ? Oynar. Demekki sorun yabancı kontejyanında falan değilmiş. Kalitedeymiş. Kalite varsa sınırsız da olsa yabancı hakkın türk oynar , en kötü Avrupaya çok daha fazla oyuncu göndeririz yani her türlü daha iyi olur bizim için sınırsız yabancı olması.
    Ben de birkaç soru sorayım. Avrupa'daki takımlar, bizim takımlarımızın oynattığı yabancıları transfer etmek yerine, bizim takımlarımızın bu yabancılar için kadroya almadığı yerlileri mi seçecek? Seçenler takımlar hangi seviyedeki takımlar olur? Bu yerli oyuncular Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi maçları oynayabilirler mi gittikleri takımlarda? Ve bu yerli oyuncuların yabancı sayılmadığı kaç ülke var?
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Eğer sen Türkiye'deki altyapıyı , mentaliteyi yukarıdaki ülkelerle bir tutuyorsan sana söyleyebileceğim bişey yok . Eğer tutmuyorsan bunların zaten dünya futbolunda ekol olmuş ülkeler olduğunun farkındasındır . Altyapı ve tesisleşmede en iyiler yani . Senin çıkardığın çok yetenekli oyuncular bile taktik bilgisinden vs yoksun olarak çıkmış oluyorlar . En iyi altyapılardan biri olan Galatasaray'dan çıkan müthiş yeteneğimiz Arda'nın "4-4-2 oynamayı milli takımda öğrendim" gibi bi açıklaması vardı yanlış hatırlamıyosam .
    Normal şartlarda şu anki sayı yerinde , ama Türkiye normal şartlar değil maalesef . Alınan yabancıların kalitesi her ne kadar son yıllarda artmış olsa da ortada . Türkiye'de maalesef işler yoluna girene kadar kulüplerin Türk oyuncu oynatmaya zorlanmaları gerektiğini düşünüyorum .

Kaldı ki İngiltere dediğin ülkede iş izni alamıyosun birçok oyuncuya . Türkiye'deki yabancıların hepsi oraya gitmeye kalksa %60-70i iş izni alamaz neredeyse . Almanya'da tam olarak nasıl işlediğini bilmesem de Alman kaleci oynatma zorunluluğu var mesela . Herkes kendi önlemini almış .

Bir de Türkiye'deki yabancı hayranlığı var . bundan bahsetmeme gerek yok sanırım .

tabi bu uzun vadede etkili olan bir şey olduğu için Azerbeycan yenilgisine etkisi çok az . Ama ben geleceğin çok aydınlık olmadığını belirtmeye çalıştım . Milli takımımız bugun çıkan Milli takımdan kat kat güçlüdür zaten taktik yanlış olur formsuz olurlar yenilebilir takım . Ama taktikten ziyade ters giden bişeyler daha var ..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Mactan once Azeriler icin oyumu kullanmistim Tebrikler Gardaslar

Gelen, Gideni aratirmis

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Fatih Terim ile 2008'de 3. olduk. Rusya da Hiddink ile aynı turnuvada 3. oldu. Sonra 2 hoca da aynı takımla yollarına devam ettiler ve ikisi de takımlarını Dünya Kupası'na taşıyamadı. Fatih Terim başarısız denirken, aynı şeyleri yaşamış Hiddink yerine getirildi üstelik Fatih Terim'in aldığı maaş tartışılırken onun 2 katı 3 katı fazla paraya.

Fatih Terim'i de sevdiğim anlaşılmasın, durum tespiti yapıyorum.

Hiddink maçların olduğu dönemleri çıkarırsak yılda 10 gün kalmaz Türkiye'de. Bu şekilde de başarı gelmez, biz böyleyiz, hoca bizi iyi bilecek, tanıyacak ve bu özelliklerine göre cesaretlendirecek. Verdiği en iyi taktik de olsa, o coşkuyu oyuncuların içinde yaşatması gerekiyor ki, o anlattığı taktik başarılı olsun yoksa çok zor.

Hiç sanmıyorum ama Hiddink bir ekol oluşturmak istiyorsa (ilk gündeme geldiğinde böyle bir niyeti olmadığını, alacağı paraya bakıp, o anda oyuncu seçimi yapacağını söylemiştim, gençleri yetirştirmek gibi bir derdi yok henüz) bu ülkede daha fazla zaman geçirmeli. Stadda çok maz izleyip, oyuncuların özelliklerini iyi tanımalı, kasetten 2 maç izlemekle, 15 günde 1 gelip maç izlemekle bu oyuncuları tanıyamaz. Her hafta maç izlemeli, televizyon izlemek ile stadda izlemek farklıdır. Hatta maç izlemekle kalmayıp, hafta içinde takımların antremanlarını ziyaret etmeli, orada oyuncuları izlemeli, hocalarıyla görüşüp oyuncular hakkında daha fazla bilgi almalı.

Oyuncularımızı ne kadar çok tanırsa, o kadar başarılı oluruz. Ama A milli takım hariç, diğer tüm kategorilerin sorumlusu olan Ersun Yanal ile bile daha yakın zamanda tanışıp görüşen birisi Hiddink. Buna bakınca, diğer takımları ziyaret etmesi pek olası gelmiyor.

Kaybedilmiş bir şey yok aslında. Avusturya maçları artık önem kazandı. Ben 2.lik için hala umutluyum, Hiddink de işlerin kolay olmadığını anlamıştır ve daha çok çabalayacaktır. Hollanda maçında gençlere şans verecektir ve 2011 ile birlikte takımlarımızın da yakalayacağı form durumuna göre daha iyi maçlar çıkarırız.
    "YÜCE ATATÜRK"

Bizim milli takımımızın hiç bir zaman sistemi, düzenli kadrosu, düzenli sırt numaralı bile olmuycak.Tüm bunlar olmadığı gibi oyuncu seçimlerinide yanlış yapıyoruz, şöyleki nihe Ali’nin oynamayıp Mehmet’in oynadığında değilim, formsuz oyuncuların yer aldığı bir milli takımdan bahsediyoruz.Bir takımın 11’inde 7-8 tane formsuz oyuncu olamaz.Bakın diğer ülkelere mesela Almanya, takımın 25’i belli, 11’i belli, sırt numaraları bile belli.Bizde bu sistem olmaz çünkü büyük takımlarımızın oyuncuları formsuz, disiplin yok, profösyönellik yok.Ligin nerdeyse ortasındayız hala formsuz oyunculardan bahsediyoruz yazıkki ne yazık.Bursaspor, sezonu erken açtı, formlu oyuncularıyla ve yetenekli kadrosuyla şuan ligde zirvede.Şampiyonlar liginde fiyasko ama onun sebebinde tecrübe, ne takımın tecrübeleri nede oyuncu tecrübeleri var ( ŞL olarak).

Yapılması gereken şey, büyük takımlarımız artık sezonu daha erken açmalı, disiplinli ve profösyönelce yönetilmeli.Oyuncular kendilerini formda tutmalı, ardından milli takıma alınacak oyuncular düzgün bir şekilde inceleyerek alınmalı.25 kişilik kadro belirlenmeli takımın 22 kişisi kesinlikle değiştirilmemeli.diğer 3 başarısız olarak görülen oyuncularda, takıma seçilmeyen oyuncular ile zaman zaman maça göre değiştirilmeli.İşte o zaman bir takım olunur.İşte o zaman son dakka golleriyle değilde daha önceden çalışılmış gollerle turnuvularda başarı yakalarız.İşte o zaman defansta saçma sapan goller yemeyiz, takım savunmasının ne olduğunu o zaman oyuncular anlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Golü atan Sadıgov Eskişehirspor'da ilk 18'e bile giremeyen stoperleri,Azerbaycan'ın yıllardır değişmeyen kaptanı,bu golü,korneri 10 yıldır her idmanda çalışıyorlarmış.Daha evvel 3 kez farklı takımlara atmışlar.İnsan biraz araştırır,nedir bunlar naparlar diye,Bu teknik heyet ne iş yapıyor orada? Sadıgov Eskişehirde bu korner taktiğini çalışalım demiş,ona kimse bu taktiği yemez demişler
    Gerçekten şaka gibi. Başta Oguz Çetin gitsin. Sonra Hiddinkin de kredsinin tükenmesini bekleyelim. Terime köpürürken daha beterini görmek insanı şoka sokuyor...

Buradan İzliyebilirsiniz

http://www.youtube.com/watch?v=XoTM7...layer_embedded
    Abi işin en acı yanı ne biliyomusun? (Eskişehirspor ve Türk Futbolu açısından) Yıllardır Beşiktaş'ta kaptanlık yapmış, milli takımda oynamış Rıza Çalımbay Rashad Sadıgov için hazır değil dedi. Sanırım Sadıgov hazır olunca Real Madrid'e Barcelona'ya felan gidecek. Hazır olmayan hali buysa eğer hazır olduğunda nasıl olur tahmin edemiyorum. Bizim ülkede bütün futbol terimleri tersine dönüyo nedense?
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence önümüzdeki bir kaç aylık periyodu iyi değerlendirmeliyiz. Yapılabilecek en iyi kadro, jenerasyonu araştırmalı ve kısa zamanda milli takımı yeniden kurmalıyız. Milli takım alt yapı hamlelerini katı bir şekilde yeniden düzenlemeli. Yabancı sınırı kesin indirilmeli. 4 yada 5 yeterli olur. Bunun yanında akıllıca çözümler üretilmeli. Genç oyuncuları oynatmaya yarayacak, gelişimlerini üst seviyeye çıkaracak alternatif yollar bulunmalı. Bunun gibi kökten hamleler yapmadıkça daha çok maçlar kaybederiz çok adamlar kaçırırız ve böyle 100 bilmem kaçıncı sıradakilere maç veririz. Bu sistemde bizim hiç taktiğimiz olmayacak, hiç düzenli bir kadromuz olmayacak, hiç mevkilerimizin alternatifi olmayacak, Servet forvet bile oynatılacak. Kısacası böyle sürüneceğiz kaçıracağız yada sürünüp ite kaka katılacağız. Hoş turnuvaya bi amaç için katılırsınız. Mesela Azerbaycan gibi takımlar ne için katılır? sadece turnuvada yer alıp ismini duyurmak sırf orada maç oynamak için. Hırvatistan, Norveç gibi takımlar turnuvaya kesin katılmak ve orada 3-5 puan toplayıp bir iki tur geçmek için katılırlar. Almanya, İspanya, Brezilya gibi takımlar turnuvalara hep kazanmak için katılırlar.. Türkiye'nin ne için katılacağını ben bilmiyorum. Bazen gaza gelip 1 maç kazanınca tunuvada final oynamayı hedefler hale geliyoruz ve 2. turda elenme olsa üzülüyoruz, bazen sadece turnuvaya katılsakta gerisi önemli değil diyoruz. Mesela Euro 2008 öncesi bu düşüncedeydim ben.. Yani düşüncelerimiz bile milli takım sayesinde istikrara kavuşmuyor

Biz bunu yaşamaya mahkumuz. TFF bu konuya el atmadıkça 10 yabancı kararı aldıkça Türk Futbolu ancak bu kadar gelişir.

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri