-
Size olumsuz bir tepkim olmadı ki. Sadece bazı arkadaşların bunu oyunun bir hatası olarak görmesi ve yapımcıların bunu neden çözmediklerine isyan ettiklerini biliyorum. Bu arkadaşlar bu konuyu da okuyacaklardır diye, bilgilendirme yaptım.
Ben CM 01-02'den beri oynarım bu oyunu ve daha hiç Crash Dump almadım, hiç başıma gelmedi. Her seriyi, çok uzun süreler oynadım. Başıma gelmediği için de, çözümü için uğraşamadım.
Çözümü için, alınan hatanın ne olduğunun anlaşılabilmesi için de sizin yazdığınız yerde yer alan dosyayı incelemeyi de söyledim. Bunu bilmeyen arkadaşlar da, sayenizde bakıp, araştıracaklardır. Hazır Crush Dump ile alakalı konu görmüşken, fazladan bilgilendirme yapmanın ne zararı var? Bu hatayı alıp, bahsettiğiniz yöntemle sorunu çözenler fazlasıyla memnun olup, burada teşekkürlerini belirteceklerdir.
Yazdıklarımı tekrar okudum, acaba bu yöntem yanlış, çözümü bu değil falan mı yazdım diye verdiğiniz tepkiyi görünce ama öyle de değil. Sizi destekler nitelikte ve bilgilendirme amaçlıydı. Deneyip, bu çözümü bulup paylaştığınız için de teşekkür ederim. Bir ufak eleştiriyi de yanlış anlamazsanız eğer yapayım, genelde internette bilgi arayanlar, ilk anda bu şekilde uzun yazı gördüklerinde okumak istemezler, boşluksuz yazılmış uzun yazılar ilk anda itici gelebilir. Bu nedenle paragraflar arasında fazladan 1 boşluk olması, daha göze hoş gelmesini sağlar diye düşünüyorum, naçizane fikrim, yanlış anlamazsınız umarım.
Mesaj Yetkileri