2 günde 2 kupa kaçtı, Ziraat Bankası 3-1 kazandı maçı. Şimdi haftaya bayan basketbol takımının bu kupayı kazanmasını bekleyeceğiz, onlar da diğerlerine uyup yenilmezler umarım.![]()
2 günde 2 kupa kaçtı, Ziraat Bankası 3-1 kazandı maçı. Şimdi haftaya bayan basketbol takımının bu kupayı kazanmasını bekleyeceğiz, onlar da diğerlerine uyup yenilmezler umarım.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Benim bir korkumda, bizim havamızdan mıdır, suyumuzdan mıdır; bir şeyler oldu mu çorap söküğü gibi gelenek haline geliyor. Bayanlarda ve erkeklerde -toplamda- son beş Cumhurbaşkanlığı Kupasını kaybettik. Bayanlarda ve erkeklerde toplamda son sekiz Cumhurbaşkanlığı Kupasının altısını kaybettik. Kazanma oranımız bayanlarda 1/4, erkeklerde 1/4... Futbolda Türkiye Kupası, basketbolda Cumhurbaşkanlığı kupası... Bizden daha güçlü takımlara kaybetsek yanmam; eze eze yeneceğimiz rakiplere ne hikmetse her defasında kupa sevinci yaşatıyoruz. Daha sonra normal sezonda, Türkiye kupasında, playofflarda aynı takımı tekrar tekrar yensekte sezon başında kendi elimizle Cumhurbaşkanlığı Kupasını ikram ediyoruz. Oysa müzemize bir kupa daha katmak dururken... Üzülüyor insan. (Bugün voleybolda kaybettiğimiz Süper Kupa finalininde Cumhurbaşkanlığı kupası statüsünde, onun yerine oynandığını düşünürsek istatistik daha da fena oluyor.)