Fenerbahçe Cumhuriyeti
Kasımpaşa bu yıl berbat. Ne olursa olsun Trabzonspor kazanacaktır bana göre.
Almamiz gerekiyor dicem ama demekle olmuyorGecen sene Kasimpasa macindan sonra Hugo gitmisti, 3-1 yenmistiler bizi sanirim. Suprizlere hazirlikli olalim bana gore
Kasımpaşa yenemezse Yılmaz Vural gider, eğer kalmak istiyorsa Yılmaz Vural, bir şekilde bu maçtan puan çıkartır, kolay maç olmayacaktır demek geliyor içimden Trabzonspor için ama sonuçra rakip de Kasımpaşa, 5 tane atıp çok rahat da kazanabilir Trabzon.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
takımımın bu maçı alacağını düşünüyorum şahsen..iyi bir defansımız iyi bir orta sahamız var...eğer öne geçip arkasından bi gol daha bulursak farka gideriz gibi ama yılmaz vuralın işleri de belli olmaz yani futbol bu...
Bizde huy kötü giden takımlar bize patlıyor hepManisa örneğindeki gibi.
Trabzonspor,Bursa ve BJK'nin puan kayıplarını değerlendirecektir diye düşünüyorum.3-0 Alırlar.
Rakiplerin puan kaybetigi haftalar nedense bizde onlara dayanamiyoruz ve bizde kaybediyoruz, InsAllah bu sefer oyle olmicak![]()
Kasımpaşa , geçen seneki iyi oyuncuları sattı ve Sivasspor gibi oldu.Ben toparlanıcaklarını düşünmüyorum.Yılmaz Vural birşeyler yapmak istiyor ama oda yapamıyor.Trabzonspor rahat bir galibiyet alıcak gibi düşünüyorum.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
KASIMPAŞA
Murat
Ergün
Barış
Azar Karadaş
Keller
Mertcan
Şahin
Korhan
Yekta
Gökhan Güleç
Ersen
TRABZONSPOR
Onur
Serkan
Mustafa
Egemen
Cale
Ceyhun
Selçuk
Colman
Alanzinho
Burak
Umut
dk.2 alanzinho . 1-0
2-0 oldu![]()
Kasımpaşa 0-2 Trabzonspor Gol: 33' Burak Yılmaz.
33dk.da 2-0 . ilk yarı gol bulamazsa kasımpaşa maç farka gider gibi![]()
3-0 Umut![]()
negüzel, düşene bir tekmede hakem koyuyor...bukadar acımasızolunmaz zaten zor durumda olan takıma karşı. Güçsüz olanı ezmekten zevk alıyorlar sanırım, aynı muameleyi güçlü olan ekiplere karşı yapamıyorlar ama...
Jaja 5-0..
İddaa'da Trabzon galibiyeti vermiştim,aslında handikaplı Trabzon oynayacaktım ama tereddüt etmiştim keşke oynasaymışım![]()
Ovovovoovov 7 oldu be 7 oldu. İşe bak.
Ts devam etsin zevkli oluyor![]()
Maç bitene kadar 8'i görebiliriz. Akşama Stadyum en azından eğlenceli olacak. Bol gol izliyeceğiz.
Böyle olacağı belliydi zaten.Tebrikler Trabzonspor'a.Bu sene Kasımpaşa'nın ligde kalması gerçekten çok zor.Yekta'ya yazık oluyor.Keşke bizim yönetim alsa Yekta'yı.Onu takımımda görmeyi çok istiyorum.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Bakalım yarın hangi gazeteler "Trabzon 7 bitirdi" yazacak?![]()
Kasımpaşa artık basit bir averaj takımı oldu. Geçen nerede bu sene nerede.
Trabzonspor ne galibiyet aldı yahuSkoru duyunca ağzım açık kaldı resmen
K.Paşa yavaş yavaş bavulları topluyo Bank Asya için bu mağlubiyet uzun süre etkisini gösterir takımda
Asıl TS averaj takımı olduSivas'a 6-1 Paşa'ya 7-0
![]()
Kasımpaşa bu sene düşecek gibi ama hayırlısı.
NTVSpor'da alt yazı geçiyordu son durum Trabzonspor 3-0 yaptı diye. Aha dedim kesin Sivas maçı gibi ilk yarı 3 gol oldu kesin +7 olacak ve de oldu.
Kasımpaşa 8 haftada 24 gol yedi. Maç başına 3 gol...