Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
14. You may not vote on this poll
  • Kasımpaşa kazanır

3 21.43%
  • Trabzonspor kazanır

10 71.43%
  • Berabere biter

1 7.14%
1 ile 30 arası toplam 45 sonuç

Konu: Kasımpaşa - Trabzonspor [8. Hafta]

Hybrid View

negüzel, düşene bir tekmede hakem koyuyor...bukadar acımasızolunmaz zaten zor durumda olan takıma karşı. Güçsüz olanı ezmekten zevk alıyorlar sanırım, aynı muameleyi güçlü olan ekiplere karşı yapamıyorlar ama...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    negüzel, düşene bir tekmede hakem koyuyor...bukadar acımasızolunmaz zaten zor durumda olan takıma karşı. Güçsüz olanı ezmekten zevk alıyorlar sanırım, aynı muameleyi güçlü olan ekiplere karşı yapamıyorlar ama...
    evet size baktıkca rahatca görebiliyoruz büyüklere karşı yapamadıklarını.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by nekop View Post

Birak ya cevap bile verme

7-0 in hakemlik bi yani kalmamis, Yilmaz Vural Umutun golunde ayaga felan kalkti ama yan hakem cok guzel gormus cizgiyi.

Gencler var haftaya yeni teknik adamlari insAllah belli olmaz haftaya kadar, yoksa yine supriz yiyebiliriz

Quote Originally Posted by nekop View Post
    güzel birşey sonunda Buraspor'un da büyük takım olduğunu kabullenmen
    lakin benim yorumum bir pozisyonla ilgiliydi, kısaca izah edeyim...skor 3-0'dı yanılmıyorsam, Kasımpaşa'da bir oyuncu kaleciyle karşı karşıya, topu sağa çekerek Onur'dan topu kurtardı ama kendisini kurtaramadı. Hakem kendisini yere attığı gerekçesiyle sarı kartına başvurdu.
    Benzer bir pozisyon büyük dediğimiz takımlarda oynayan oyuncular söz konusu olduğunda daha farklı yorumlanır diyorum. Gerçekten kendini yere atanlara, topu bırakıp rakibini kovalayanlara müdahalede bulunmayı beceremiyorlar diyorum. Yani yorumum hakemle ilgiliydi diyorum, Bilmem anlatabildim mi

Mesaj Yetkileri