Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
Bence de forumun asiri ciddi havasi uyeler arasinda tedirginlik yaratiyor. Belki dogru olan budur bilemem ama bisey yazmak isteyen kisi yazdigini 10 kere gozden gecirmek durumunda kaliyor. Asiri baskici bir ortam yaratildigini bu vesileyle yoneticilere hatirlatmak istedim. Daha ozgur ve samimi bir TSI bekledigimi belirtmek isterim.
Aytaç abinin bu sözlerinin bir çoğuna bende katılıyorum. Gerçekten çok ciddi bir hava var forumda. Aytaç abininde dediği gibi belki doğrusuda budur ama bazen aşırı ciddiyet olduğunu ve gerçekten samimi bir diyalog kurulamadığı inancındayım.

Yaa tabi bi yönetici yaptığı iş gereği ciddi olabilir ama bi hal hatır sorduğunda bi müdürle konuşuyomuş hisside vermesin yani. Demiyorum ki bu samimiyet laubaliliğe dönüşsün ama gerçekten burda bi aile ortamı varsa samimi olunmasıda benimde temennimdir. Ama şuda var tabiki bazısının yapısında vardır ciddiyet bu tavır onuda bu saatten sonra ne o değiştirir nede biz.

Eğer fikirlerimizi özgürce söyleyebileceğimiz bi yerse burası benimde nacizane düşüncelerim bunlardır.

Unutmadan şunuda ekliyeyim bu sadece yöneticiler için değil diğer bazı üye arkadaşlar içinde geçerlidir bu sözlerim.