Öncelikle Kaan,şu an herkesin kafasında şöyle uzaklara çekileyim düşüncesi var.Aynı bir şehirden bir tatil köyüne tek başına kafa dinlemek,huzur bulmak için gittiği bir yer gibi.Tabii orada yaşamını sürdürdüğün için seni hayata bağlayan çoğu şey oradadır.Tekrar döneceğini umarak sende kendine iyi bak.
Yukarıda da denildiği gibi forumun demirbaşları yavaş yavaş ayrılmaya,gitmeye karar verdiler.KapaLı gibi,Scar Face gibi,Melekovic gibi.Her sene olduğu gibi ÖSS'ye hazırlananlar çoğaldı.Uzaktan izlenmeye başlandı.
İstediklerimizi dile getiremiyoruz bu doğru.Çünkü her yazdığımız mesajda örneğin " sokmak " kelimesini "kazık sokmak" deyimi olarak kullandığımdan uyarıyla cezalandırılmıştım.Bu yüzden "Acaba uyarı alır mıyız " diyerek yazmak sorun oldu.
Biz ne yapmalıyız derseniz.Kuralları esnetmek,son kez genel bir af çıkartmak ufak bir çözüm olabilir.Tabii onlar olmadan da olmayacak diye asla bir şey yok.
Yeni sürümde de pek bir hareketlilik beklemiyorum.Örneğin Kaan'ı turnuvalarda pek göremedim ve bu forumu herkes turnuva ve lig için kullanmıyor.Umarım yeni siteyle farklı bir hava yakalarız.Eski günleri çok özledik
Last edited by Börk : 17.Ekim.2010 at 12:35
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."