Yarın düşer internete fotoğraflarıHer sabah okula giderken önünden geçiyorum, gerçekten müthiş bir görüntü var
![]()
Yarın düşer internete fotoğraflarıHer sabah okula giderken önünden geçiyorum, gerçekten müthiş bir görüntü var
![]()
Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...
Çok heyecanlanıyorum bunu görünce.
Az önce Adnan başkanı izledim CNBC-E'de. Stadın açılır - kapanır çatısı Mayısta, olmazsa 2012 Mayıs'ında yapılacakmış.
Üst katın koltuklama işleminin yarısının tamamlandığı yazıyor resmi sitede. Koltuk takmada birşey yok zaten, önemli olan zemindi, ona da başladılar, heyecanlanmamak elde değil, hele ki ben stada bu kadar yakın oturuyorken![]()
canlı yayından baktım nerdeyse yarısı çimlenmiş.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
şu an itibariyle %85i bitmiş gibi . çimler sulanıyor bile![]()
Siteyi her yenilediğinizde güncelleniyor bu resim
Heyecan verici bir goruntusu var,tribunler sahayla bitisik. Artik Gsli taraftarlar da Fbli futbolcularin kafasina yumurta atabilecekler.
Bu tip statlar arttikca Turk futbolu olarak gercekten bi marka olusturabiliriz. Lafla olmuyor bu isler.
Seyirci gelmiyor diye aglaniyorlar ama nedenini arastirmiyorlar. Boyle statlar oldugu surece tribunlerin bos kalacagini sanmiyorum.
En son halini gördümde yineden eksik gözüküyor sadece kutularla yapmışlar orta bölgeyi
Çim serimi de bittiğine göre sadece koltuklar kaldı. Onlar da bittikten sonra stadın dış çevresindeki inşaat araçları ve toprak yığınlarını da düzenledikten sonra açılışa hazır hale gelecek sanırım.
Stad muhteşem tek kelimeyle.Açılış maçını büyük bir heyecan ile bekliyorum.
Galatasarayımız, yeni stadımız Türk Telekom Arena'da açılış maçını Hollanda'nın Ajax kulübü ile yapacak.
Galatasaray Kulübü'nün gurur abidesi Türk Telekom Arena'da sona doğru yaklaşılırken, açılış programı da şekillenmeye başladı. 15 Ocak'ta Başbakan Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılışı yapılacak statta, ilk maçın Hollanda'nın ünlü kulübü Ajax'la oynanmasına karar verildi.
Hollanda ekibi ile yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlandığı ve Başbakan Erdoğan'ın da karşılaşmayı izleyeceği belirtildi. Sarı-kırmızılılar açılış organizasyonu için THY'nin sponsorluğunu yaptığı Barcelona ve Manchester United'la temasa geçmiş, ancak iki ekibin de yoğun programı yüzünden Ajax'ta karar kılmıştı.
Kaynak: Milliyet
Ajax'ta iyidir hatta bana göre TTArena'ya çok benzeyen Amsterdam Arena'nın da sahibidirAma gönül isterdi ki Real Madrid, Barcelona falan gelsin
![]()
http://www.facebook.com/video/video....70840666278920
Statta ses denemesi yapmışlar.
Mükemme bir stada kavuşuyor Galatasaray taraftarı. Premier Lig maçlarını izlerken hep imrenmişimdir o stadlara...Darısı Bursa'mın başına![]()
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Adnan Polat'tan Duyuru
Galatasaray Spor Kulübü'nün yeni stadyumu Türk Telekom Arena'nın, Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından 15 Ocak 2011 Cumartesi günü açılacağını bildirmekten büyük bir mutluluk ve onur duyuyoruz.
Kulübümüzün 20 yılı aşan bir süredir hayali olan yeni ve modern stad arayışını sona erdiren, 105 yıllık şanlı tarihimizin en önemli dönüm noktalarından birini oluşturacak olan bu tarihi gün ile ilgili hazırlanmakta olan Açılış Günü Programı'nın ayrıntıları en kısa zamanda resmi sitemiz aracılığıyla açıklanacaktır.
Tüm spor kamuoyuna kıvançla duyururuz.
Adnan Polat
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı
Wembley gibi bişi olmuş bu helal valla iyi iş
Herşey çok iyi çok hoş, bakalım ASY'deki ambiyans yakalanabilecek mi? Gerçekten çok merak ediyorum.. akustik olarak..
Koltuklar Kırmızı beyaz neden acaba?
yada renkleri değiştirildi mi sonradan?
Geçenlerde abimin doğum günüydü. Klüpten tanıdık bir arkadaşı onu TT Arenaya götürdü (Normalde dışardan birisinin girmesi yasakmış. 2. bi işçi daha ölmüş). Stadı baya beğendi. Oraya gitmeyi sabırsızlıkla bekliyorum![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved