1 ile 30 arası toplam 61 sonuç

Konu: Football Manager 2011-Miles Jacobson'un Blog Yazıları

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ouzy View Post
    Kural sallayamaz kendileri. Ona bakarsan galibiyette ne kadar, beraberlikte ne kadar verildiğini de kimse açıklamıyor, FM'den öğreniyoruz. Direkt olarak kimsenin açıkladığı yok "Galibiyette şu kadar verilecek" diye. Geçen bir gazetede puan durumu, yanında ne kadar kazandıkları yazıyordu. Ne kadar doğru bilmiyorum ama oradan çıkarmaya çalıştım mesela.
    Ya ama o gerçekte belli olan bi' şey. Yani gidip üşenmeyip araştırırsak çoğumuz bulabiliriz ne kadar olduğunu internetten, değil mi? Ama ben internetten araştırdım, sıralama kurallarını bir çok siteden bulmama rağmen hemen hemen hepsinde aynı şey. Böyle bir kural gözükmüyor.

Nesil
    2003
    Yer
    İzmir/KARŞIYAKA

Quote Originally Posted by Dooki View Post
    Ya ama o gerçekte belli olan bi' şey. Yani gidip üşenmeyip araştırırsak çoğumuz bulabiliriz ne kadar olduğunu internetten, değil mi? Ama ben internetten araştırdım, sıralama kurallarını bir çok siteden bulmama rağmen hemen hemen hepsinde aynı şey. Böyle bir kural gözükmüyor.
    TFF'ye mail attım. Bakalım gerçekten böyle bir kural varmıymış. Varsa şaşırırım yoksa ve fm bunu oyuna yansıtmışsa şaşırmam

Mesaj Yetkileri