1 ile 30 arası toplam 100 sonuç

Konu: Bekle LYS , topluca geliyoruz...

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Geçen deneme sınavında ;

Türkçe 36 doğru 4 yanlış
    Sosyal 34 doğru 2 yanlış (Tarih 17 de 17)
    Matematik 10 doğru 4 yanlış

Sözel derslerinde derece yaptım dersanede ama eşit ağırlıkçı olduğum için kesinlikle En az 20 matematik neti yapmam gerek ama ben onun çok uzağındayım. Matematik puan bakımından %37 sini oluşturuyor YGS sınavının ve ben Matematik de çok zorlanıyorum. Keşke sözelci olsaydım

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post
    Geçen deneme sınavında ;

Türkçe 36 doğru 4 yanlış

Sözel derslerinde derece yaptım dersanede ama eşit ağırlıkçı olduğum için kesinlikle En az 20 matematik neti yapmam gerek ama ben onun çok uzağındayım. Matematik puan bakımından %37 sini oluşturuyor YGS sınavının ve ben Matematik de çok zorlanıyorum. Keşke sözelci olsaydım
    sosyal ve türkce iyi ama matematik cok artmalı. bakın mat 1 de birsey yok en kötü yapamıyorsan şıkları deneyerek 20 neti rahat bulursun ama mat1 in en az 30 olmalı. çünkü sınav heyecanıyla gerçek sınavda zaten düşüş oluyor.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post
    Geçen deneme sınavında ;

Türkçe 36 doğru 4 yanlış

Osman mat1 kolay aslında,biraz çalışırsan çok rahat 20 net yaparsın.

Günde 100-150 soru arasında çözüyorum ben de sınava hazırlık kapsamında.Fakat kendimi yeterli görmüyorum,bu rakamı en az 150'lere çıkartmam lazım.

Mesaj Yetkileri