Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
22. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

8 36.36%
  • Ankaragücü kazanır

12 54.55%
  • Berabere biter

2 9.09%
1 ile 30 arası toplam 144 sonuç

Konu: Galatasaray - Ankaragücü [8.Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Bu takıma Zenci futbolcu transferi şart. Zenci futbolcu olmazsa olmaz artık.
    Her zaman zenci oyuncular favorimdir mesela gecen sene cırpınıodum zenci frvet diye bu sene sonunda fenere alındı ve sonuc ortada dia desene mukemmel zenciler her zmn iyidir

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Keşke İbricic gelseydi.Misimovic futbola doymuş gibi.Ayırıca Ali Sami Yen de MİLAN BAROS sesleri.
    Ben dedim İbricic'in gelmemesi Galatasaray adına büyük şanssızlıktır diye. O verilecek para çok konuşuldu büyük para dendi fakat İbricic'i FM'de hiç kullandınız mı? Veya en azından istatistikleri incelendi mi? Belki Hırvat Ligi çok büyük bir lig değil ama adam da Alex gibi istatistiklere sahipti. FM'de Hajduk Split'i yönetirken gol+asist=maç sayısı tarzında oynuyordu. Ayrıca İbricic'in arkasında yedek kalan Cernat'ın neler yaptığını gördükten sonra İbricic alınmalıydı. Benim şahsi düşüncem Alex'ten sonra eğer o mevkiye transfer yapılacaksa o İbricic olmalı. Maliyeti çok önemli değil. Zaten transfermarkt'ta yazdığı kadarıyla klübümzle arasında bir girişim var gibi gözüküyor. İnşallah istediğim olur.

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Her zaman zenci oyuncular favorimdir mesela gecen sene cırpınıodum zenci frvet diye bu sene sonunda fenere alındı ve sonuc ortada dia desene mukemmel zenciler her zmn iyidir
    Bende çok severim zencileri. Çünkü adamlar her zaman sahaya varını yoğunu koyuyor. Ekstradan çok hızlı oluyorlar. Adamların kanında koşmak var ayrıcada gözleri kara oluyor. Yürekli futbolcu oluyor zencilerden.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bende çok severim zencileri. Çünkü adamlar her zaman sahaya varını yoğunu koyuyor. Ekstradan çok hızlı oluyorlar. Adamların kanında koşmak var ayrıcada gözleri kara oluyor. Yürekli futbolcu oluyor zencilerden.[/QUOTE]

Ayrıca adamlar kendi basına pozisyon uretebiliyor mesela gecen sene guizaya top geliyodu adam gitmek yerine arkadan 2 saat destek bekliyodu

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Universal View Post
    O da sizin uğursuzluğunuz bence Galatasaray'ın ilk kişi sağlık ekibi yenilenmeli. Arda yok, Kewell yok Baros yok. Durmadan bir sakat.
    Batu abi Arda, Baros tamamda Kewell'i ayrı bir kefeye koymak lazım. Kewell bu takıma müzmin sakat olarak geldi. Zaten müzmin sakat olmasa Türkiye'nin kenarına uğramazdı bu yetenekle.

Mesaj Yetkileri