Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
74. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

46 62.16%
  • Galatasaray kazanır

20 27.03%
  • Berabere biter

8 10.81%
1 ile 30 arası toplam 525 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Galatasaray [9. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Klasik söylemdir; derbilerin favorisi olmaz. 2000/01 sezonuydu yanlış hatırlamıyorsam; Galatasaraylılar Fenerbahçe kalesine pota koyalım diyorlardı. Samuel Johnson'un golüyle deplasmanda 1-0 kazandık. Şimdi de takımlar yer değiştirse de bakış açısı o maça benziyor. Ben Fenerbahçe'nin kazanacağını düşünüyorum. Ama Galatasaray A2 takımıyla da çıksa, Sarı-Lacivert çubuklunun karşısında Sarı-Kırmızı parçalı olacak. Fenerbahçe rahat kazanır demek bana doğru gelmiyor.

Umarım kavgasız, gürültüsüz, tartışmasız, olaysız bir maç olur. Bizler de derbinin keyfini çıkarırız, kazanan kim olursa olsun.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Klasik söylemdir; derbilerin favorisi olmaz. 2000/01 sezonuydu yanlış hatırlamıyorsam; Galatasaraylılar Fenerbahçe kalesine pota koyalım diyorlardı. Samuel Johnson'un golüyle deplasmanda 1-0 kazandık. Şimdi de takımlar yer değiştirse de bakış açısı o maça benziyor. Ben Fenerbahçe'nin kazanacağını düşünüyorum. Ama Galatasaray A2 takımıyla da çıksa, Sarı-Lacivert çubuklunun karşısında Sarı-Kırmızı parçalı olacak. Fenerbahçe rahat kazanır demek bana doğru gelmiyor.
    O maçı çok çok iyi hatırlıyorum. Maç boyu hemen hemen tek kale oynanan bir maç ve Johnson frikiği yanlış hatırlamıyorsam Emre'ye çarpıp girmişti. O zamanlar bizde çok kötü durumdaydık ama o atmosferde kadromuz kötü olsa bile mücadele etmeye bilen topçulardı demekki dayanmışlar dayanmışlar ve galip gelmişler.

O maçı kaybetseydik kimsenin çıkıpta nasıl yenildiniz falan demezdi zaten kaybedecek hiç bir şeyimiz yoktu. Şimdi aynı durumda olan takım Galatasaray. Bazı arkadaşlar kaybedersek üzülmem demiş vede demek oluyorki kaybedecekleri hiç bir şey yok. Benide en korkutan nokta bu. Kaybedecek bişeyi olmayandan korkacaksın derlerya o misal işte.

Zaten asla büyük konuşmayı seven bi adam değilim her ne kadarda eksikleride olsa hoca tartışmalarıda olsa Fenerbahçe rahat kazanır diyemem. Ama temenni ederim ki Fenerbahçe'm kazanır yine yüzümüzü güldürür. Zaten bu sınav maratonunda morale ihtiyacımız var böyle bir güzellik yaparsa bize Fenerim tadından yenmez valla.

Mesaj Yetkileri