1 ile 30 arası toplam 163 sonuç

Konu: FM 2011 Demosu Yayınlandı

Hybrid View

Ayıptır sorması neden 2 senedir bizim para birimi TL yerine YTL olarak gösteriliyor? Adamlar her şeyi yapıyor, en basit şeyi atlıyorlar.

Ek olarak: Bu oyuncuların menajerleri de mi birebir gerçek? Portföyündeki oyuncular falan?
    Last edited by Ouzy : 22.Ekim.2010 at 20:28

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Ouzy View Post
    Ayıptır sorması neden 2 senedir bizim para birimi TL yerine YTL olarak gösteriliyor? Adamlar her şeyi yapıyor, en basit şeyi atlıyorlar.
    Turk lirasi ile oynamadigim icin gozumden kacmis. Simdi yazmasan belki hic fark etmeyecektim. Raporlarim, kisa zamanda duzelir.

Ek olarak: Bu oyuncuların menajerleri de mi birebir gerçek? Portföyündeki oyuncular falan?
    Hayir menajerlerin oyunda olmasi icin izin gerekli (bazi gercek olanlar ile anlasmis olabilir tabii SI).

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Turk lirasi ile oynamadigim icin gozumden kacmis. Simdi yazmasan belki hic fark etmeyecektim. Raporlarim, kisa zamanda duzelir.
    Teşekkürler. Türkiye 2. Ligi'nden falan takım alınca TL ile oynamak daha güzel oluyor.
    Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Hayir menajerlerin oyunda olmasi icin izin gerekli (bazi gercek olanlar ile anlasmis olabilir tabii SI).
    İşte acaba Zafer Kuş diye biri var mesela gerçek mi acaba falan diye merak ettim. Adamların her şeyi yaptığını söylememize gerek yok zaten ama gerçek menajerler + her menajerin ilgilendiği oyuncunun doğru olması (eğer öyleyse) biraz fazla.

Mesaj Yetkileri