1 ile 30 arası toplam 73 sonuç

Konu: Galatasaray'da Hagi Dönemi

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    hagi iyi teknik direktör değil diyenler futbol izlemeye ara versin biraz...

edit: tarih de atalım; "22 ekim 2010, hagi daha ilk maçına çıkmadan...."
    Zamanında aynı şeyleri Rijkard için de diyordun hatta hatırlıyorum Daum'la kıyaslayanlarla falan dalga geçiyordun.

Hagi iyi tercih falan dersin de niye ara veriyor Hagi'yi beğenmeyenler ?

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Zamanında aynı şeyleri Rijkard için de diyordun hatta hatırlıyorum Daum'la kıyaslayanlarla falan dalga geçiyordun.

rijkaard kötü hoca değil, kalite açısından daum'la kıyaslanamayacağını hala da savunurum.

ayrıca hagi iyi tercih falan değil, muhtemelen onun da sonu kötü bitebilir, bu deli saçması, akıllara ziyan, ne idüğü belirsiz yönetim baştayken...

ama hagi kesinlikle müthiş bir teknik direktör potansiyeli taşıyor.

iyi futbolcu iyi hoca olacak diye birşey yok diyorlar.
    iyi de hagi sadece iyi futbolcu değildi ki? hagi aynı zamanda müthiş hırslı, inanılmaz liderlik karakteri olan, çalışma-disiplin gibi konularda sayılı futbol adamlarından kesinlikle biri olan, en önemlisi müthiş futbol zekasına sahip birisidir. yahu adam sahadaki teknik direktörümüzdü oynadığı dönem boyunca, siz neden bahsediyorsunuz ??

o "alaylı" diye -yanlış- nitelendirdiğin yorumumun nedeni ise, bu yorumu yapanların çok tekdüze bir düşünce yapısıyla, çok ilkel bir mantıkla bu yargıya varmış olması. ya adamın nasıl bir teknik direktör olabileceği konusundaki bas bas bağıran muhteşem yeteneklerini aklınızın ucundan geçirmiyorsunuz hadi, peki olumsuz düşündürecek ne gördünüz ki adamın t.d. lik kariyerinde? gördüğünüz tek şey berbat bir kadroyla son 2-3 haftada kaçan şampiyonluk, fenerbahçe'ye karşı tarihi bir zaferle kazanılan "son" türkiye kupası...

...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben de geçiyorum Rijkaard'ı Daum ile kıyaslayanlar ile. Bu herkesin bildiği bir gerçek ki Rijkaard ve Daum hayatta kıyaslanamazlar. Bunu siz de "bal" gibi biliyorsunuz ama diliniz varmadığı için Rijkaard'ın bizdeki başarısızlığının arkasına kaçarak onu kötü bir teknik adam gibi göstermeye çalışıyorsunuz.

Galatasaray taraftarının Rijkaard'ı istememesinin sebebini anlamadığınızı da şu yaptığın yorumlarla gözler önüne seriyorsunuz. Galatasaray taraftarı Rijkaard'ı istememiştir, çünkü Rijkaard ve Neeskens'in futbol mantalitesi bu ülkeye "fazla". O adamlar bizi aşıyor, bu yüzden başarısız oldu. O adamların çalıştığı futbolcuların hepsi kendileri gibi iyi iş ahlakı ile yetişmiş oyuncular fakat Türkiye'de böyle birşey olmadığı için Rijkaard Galatasaray'da başarısız olmuştur. Luis Aragones'in de Fenerbahçe'de başarısız olmasının sebeplerinden biri de budur. Herkesin düşündüğü gibi "Ne var Barcelona'yı oynatamayacak ? Taktik vermesen de oynar onlar" mantalitesi ile yola çıkıp Rijkaard'ı kötülemeye çalışıyorsunuz ama birçok büyük oyuncuyu idare edip onları takımın parçası yapmak da yetenek gerektirir bunu da unutmayın.

Ben de Rijkaard'ın gitmesini istedim, doğru ama hiçbir zaman onun kötü bir teknik adam olduğunu düşünmedim, düşünenler ile de sonuna kadar tartışırım bu konuyu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Clayman View Post
    Ben de geçiyorum Rijkaard'ı Daum ile kıyaslayanlar ile. Bu herkesin bildiği bir gerçek ki Rijkaard ve Daum hayatta kıyaslanamazlar. Bunu siz de "bal" gibi biliyorsunuz ama diliniz varmadığı için Rijkaard'ın bizdeki başarısızlığının arkasına kaçarak onu kötü bir teknik adam gibi göstermeye çalışıyorsunuz.

Galatasaray taraftarının Rijkaard'ı istememesinin sebebini anlamadığınızı da şu yaptığın yorumlarla gözler önüne seriyorsunuz. Galatasaray taraftarı Rijkaard'ı istememiştir, çünkü Rijkaard ve Neeskens'in futbol mantalitesi bu ülkeye "fazla". O adamlar bizi aşıyor, bu yüzden başarısız oldu. O adamların çalıştığı futbolcuların hepsi kendileri gibi iyi iş ahlakı ile yetişmiş oyuncular fakat Türkiye'de böyle birşey olmadığı için Rijkaard Galatasaray'da başarısız olmuştur. Luis Aragones'in de Fenerbahçe'de başarısız olmasının sebeplerinden biri de budur. Herkesin düşündüğü gibi "Ne var Barcelona'yı oynatamayacak ? Taktik vermesen de oynar onlar" mantalitesi ile yola çıkıp Rijkaard'ı kötülemeye çalışıyorsunuz ama birçok büyük oyuncuyu idare edip onları takımın parçası yapmak da yetenek gerektirir bunu da unutmayın.

Ben de Rijkaard'ın gitmesini istedim, doğru ama hiçbir zaman onun kötü bir teknik adam olduğunu düşünmedim, düşünenler ile de sonuna kadar tartışırım bu konuyu
    Bana niye saldırıyorsun şimdi ?

Adam gitti hala yok adamlar bizi aşıyor saçma sapan şeylere devam ediyorsunuz.Tamam Rijkard iyi hoca fakat başarısız olmuştur bal gibi.Burası Katar ligi değil heralde.Her sene iyi kötü bir takımımız Avrupa'da boy gösteriyor.Çok büyük farklar yok yani.

Ayrıca ben niye Rijkard'ı kötü göstermeye çalışayım ki dedim zaten iyi hoca diye.Ama zaten başarısız olmuş niye yapayım yani gerek mi var böyle bir şeye ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bana niye saldırıyorsun şimdi ?

Adam gitti hala yok adamlar bizi aşıyor saçma sapan şeylere devam ediyorsunuz.Tamam Rijkard iyi hoca fakat başarısız olmuştur bal gibi.Burası Katar ligi değil heralde.Her sene iyi kötü bir takımımız Avrupa'da boy gösteriyor.Çok büyük farklar yok yani.

Ayrıca ben niye Rijkard'ı kötü göstermeye çalışayım ki dedim zaten iyi hoca diye.Ama zaten başarısız olmuş niye yapayım yani gerek mi var böyle bir şeye ?
    Gerçekler sana saçma geliyorsa o senin problemin arkadaşım. Lig olarak farkımız yok ama mantalitenin farklı olduğunu anlatmaya çalışıyorum ama sen anlamadığın için fazla da uğraşmayacağım, kapasite meselesi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Clayman View Post
    Gerçekler sana saçma geliyorsa o senin problemin arkadaşım. Lig olarak farkımız yok ama mantalitenin farklı olduğunu anlatmaya çalışıyorum ama sen anlamadığın için fazla da uğraşmayacağım, kapasite meselesi.
    Ortada doğru düzgün tartışma konusu yokken gelip olayı büyütüp hatta hakaret edebildiğin için tebrik ediyorum.

Ortada bir başarısızlık varsa zaten başarısız olan kişi o işte çok iyi olduğu için başarısız olmamıştır bunu anlatmaya çalışıyorum.Konuyu nerelere çekiyorsun.

Mesaj Yetkileri