1 ile 30 arası toplam 73 sonuç

Konu: Galatasaray'da Hagi Dönemi

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Bana niye saldırıyorsun şimdi ?

Adam gitti hala yok adamlar bizi aşıyor saçma sapan şeylere devam ediyorsunuz.Tamam Rijkard iyi hoca fakat başarısız olmuştur bal gibi.Burası Katar ligi değil heralde.Her sene iyi kötü bir takımımız Avrupa'da boy gösteriyor.Çok büyük farklar yok yani.

Ayrıca ben niye Rijkard'ı kötü göstermeye çalışayım ki dedim zaten iyi hoca diye.Ama zaten başarısız olmuş niye yapayım yani gerek mi var böyle bir şeye ?
    Gerçekler sana saçma geliyorsa o senin problemin arkadaşım. Lig olarak farkımız yok ama mantalitenin farklı olduğunu anlatmaya çalışıyorum ama sen anlamadığın için fazla da uğraşmayacağım, kapasite meselesi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Clayman View Post
    Gerçekler sana saçma geliyorsa o senin problemin arkadaşım. Lig olarak farkımız yok ama mantalitenin farklı olduğunu anlatmaya çalışıyorum ama sen anlamadığın için fazla da uğraşmayacağım, kapasite meselesi.
    Ortada doğru düzgün tartışma konusu yokken gelip olayı büyütüp hatta hakaret edebildiğin için tebrik ediyorum.

Ortada bir başarısızlık varsa zaten başarısız olan kişi o işte çok iyi olduğu için başarısız olmamıştır bunu anlatmaya çalışıyorum.Konuyu nerelere çekiyorsun.

Mesaj Yetkileri