Fenerbahçe;
Galatasaray;
beklediğim 11'ler bu şekilde.
Güzel maç olmasını umuyorum, olaysız bir maç olsun. taraftarı olduğum takım kazansın.![]()
Oyun tarzı olarak daha çok arkada bekliyeceğimiz bir maç olacak.Sabri ve İnsua'nın ileri çıkacaklarını düşünmüyorum.Forvette Pino tercihi bana göre yerinde bir tercih olur.M.Batdal'ın kendini gösterebileceği tarzda atak oynayacağımız sağlı sollu ortalarlar rakip kaleye hücüm edeceğimiz bir maç değil çünkü.Bu maç herkese iş düşüyor ancak Ayhan, Elano, Misimiovic'e daha fazla yük düşüyor.Olabildiğince hızlı oynayıp Pino'yu araya kaçırmak gerekli.Akıllı oynarsak kazanabileceğimiz bir maç ama favori Fenerbahçe.
Ben bu kadar rahat olmalarını da anlamıyorum tamam mutlak favorilerde Johnson benzetmeleri de bana ilginç geliyor.Johnson'un golüyle 1-0 kazandığınızda biz uefa da dolu dizgin giderken siz çöküşteydiniz.Şimdi ne siz avrupa dolu dizgin gidyorsunuz ne de biz tarihimizn en büyük çöküşlerimizden birini yaşıyoruz.Neyse bu hava inşallah oyuncularımıza olumlu yansırda karşınızda ki takımın 17 şampiyonluk 14 Türkiye Kupası 1Uefa 1 Süper kupa sahibi bir takım olduğunu hatrılarsınız.