1 ile 27 arası toplam 27 sonuç

Konu: "Aziz Yıldırım'ı Vuracaktım ! "

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Default "Aziz Yıldırım'ı Vuracaktım ! "

“Rambo” lakaplı Fenerbahçeli taraftardan şok sözler.

Kadıköy'de bir polisin MP5 silahını çaldıktan sonra bir köpek kulübesinde yakalanan 'Rambo' lakabıyla bilinen Okan Güler tutuklandı.

Emniyet'ten çıkarıldığı sırada, gazetecilerin "Neden yaptın?" sorusuna, "Aziz Yıldırım'ın istifa etmesi için. Geçen sene Sivas maçında bana tokat attı. Yakalanmasaydım Aziz Yıldırım'ı vuracaktım." dedi.

Güler, derbi maçı ile ilgili de, "İnşallah Fener alır." dedi.Adliyeye girişinde de "Aziz Yıldırım'ı istifaya davet ediyorum. "Pişman değilim" şeklinde konuştu.

Kaynak : Habertürk Spor

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hayda bu kadar fanatik olmamalı bir insan , takım için adam öldürülmez.

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

rambo öldürür.

Kendini Komik Zanneden Bi Şahsiyat. Açıklamalarını Ciddiye Alanlara Şaşıyorum Ne Olduğunu Biliyorsunuz Daha Ne Diye Haber Yapıyorsunuz.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

6 ay boyunca her gün yanımdaydı, kafası müthiş çalısıyor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Kafasına sıksın gitsin. Tövbe tövbe ya
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Abi nasıl ya Rambo ile 6 ay. Süper ötesi olur resmen.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Valla iyi muhabbeti vardı ama ben GS'lı olduğum içim çok kızdırıyordum. Asla para sıkıntısı çekmeyen biri, Aziz Yıldırım ve futbolcular para veriyormuş sürekli.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Çok farklı bir adam Rambo. Bi arada bir çorba parasına Z. Zeman'ı öldürecekti. Fanatiklikten öte bir durum bu Rambo

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Bu adamın akli dengesi yerinde değil diye biliyorum ama öyle mi

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

5 Lira için 2 tane poşet yediği söylenir.

Emrah Bilir Yediği İçtiği Ayrı Gitmemiş

Galatasaraylı Yapamadınmı Hocam Ramboyu

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Bu adamın akli dengesi yerinde değil diye biliyorum ama öyle mi
    Diğer konuda deli raporu olduğunu söylemiştim. Yoksa bu yaptıklarının üstüne müebbet gelirdi. Adamın yemediği halt yok.

Ama haberi başka bir kaynakta Fenerium'a girip kendimi rehin alacaktım Aziz Yıldırım'ı protesto edecektim yazıyordu. Kaynakta Ntvmsnbc olması lazımdı. Haber çarpıtılmış olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben de öyle duydum. Fenerium'a girip, bütün çalışanları dışarı çıkararak, kendimi rehin alacağım demiş

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    şimdi her şey daha iyi anlaşılıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Haber carpitilmisdir , Aziz Yildirim'i vurucam falan demiyor adam , kendini rehin alicakmis Sukru Saracoglu'nda buyrun buda linki

http://alkislarlayasiyorum.com/iceri...u---rambo-okan
    Last edited by izmer96 : 26.Ekim.2010 at 01:08

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Kendini nasıl rehin alacakmış

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Kendini nasıl rehin alacakmış
    Rambo okandan bahsediyosun Senin haberin olmadan seni bile rehin alır o

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bayrak değildi, Avrasya Maratonu'ndaydı diye hatırlıyorum.

Hatta sonra telefon bağlantısı yapmışlardı, kestirmeden gittiğin için kupayı getir demişlerdi, kupayı denize attım demişti.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Emrah Bilir Yediği İçtiği Ayrı Gitmemiş

Galatasaraylı Yapamadınmı Hocam Ramboyu
    Adam 1 Fener 2 beslenmek diyen biri.

Nesil
    2006

Rambo'ya sorarlar:

Baba Adı?
    Uche
    Ana Adı?
    Uche

Her dediğine inanmamak lazım.

Uche bizim baba.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Rambo 90'lı yıllarda çok popülerdi. Onun damga vurmadığı iç saha maçı ve Galatasaray deplasmanı olmazdı. Aynı yıllarda bir gece önceden Ali Sami Yen'e girmiş, tam maç başlarken -yanlış hatırlamıyorsam- elinde bıçakla meydana çıkmıştı. Daha sonra uzuuuun yıllar -2000'ler boyunca- görmedik onu, uzun bir süre unutturdu kendisini. Saraçoğlu stadının yenilenmiş yıllarında kapılar Rambo ve benzerlerine de kapandı. Taaa ki geçen yıl bir maçta stada girip Emre Belezoğlu'nun dizlerine sarıldığı dakikaya kadar. Daha görür görmez, spiker "bir taraftar sahaya girdi" edebiyatı yaparken "ula bu Rambo Okan değil mi" tepkisini vermiştim. 10 yıl olmuştu, unutmuştuk kendisini. 2000'li yıllarda Fenerbahçeyi takip eden genç arkadaşlar pek tanımaz ama 90'lı yılları hatırlayanlar Rambo Okan'ı çok iyi bilir. Ali Şen'li ve Uche'li dönemin en renkli taraftar figürüydü. Her maç sahaya girer ve Uche'nin dizlerine sarılırdı. Hatta bir defa mahkemeye çıkmıştı, baba ve anne adını soran hakime "benim anamda babamda Uche hakim bey" diye herkesi güldürmüştü.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Rambo 90'lı yıllarda çok popülerdi. Onun damga vurmadığı iç saha maçı ve Galatasaray deplasmanı olmazdı. Aynı yıllarda bir gece önceden Ali Sami Yen'e girmiş, tam maç başlarken -yanlış hatırlamıyorsam- elinde bıçakla meydana çıkmıştı. Daha sonra uzuuuun yıllar -2000'ler boyunca- görmedik onu, uzun bir süre unutturdu kendisini. Saraçoğlu stadının yenilenmiş yıllarında kapılar Rambo ve benzerlerine de kapandı. Taaa ki geçen yıl bir maçta stada girip Emre Belezoğlu'nun dizlerine sarıldığı dakikaya kadar. Daha görür görmez, spiker "bir taraftar sahaya girdi" edebiyatı yaparken "ula bu Rambo Okan değil mi" tepkisini vermiştim. 10 yıl olmuştu, unutmuştuk kendisini. 2000'li yıllarda Fenerbahçeyi takip eden genç arkadaşlar pek tanımaz ama 90'lı yılları hatırlayanlar Rambo Okan'ı çok iyi bilir. Ali Şen'li ve Uche'li dönemin en renkli taraftar figürüydü. Her maç sahaya girer ve Uche'nin dizlerine sarılırdı. Hatta bir defa mahkemeye çıkmıştı, baba ve anne adını soran hakime "benim anamda babamda Uche hakim bey" diye herkesi güldürmüştü.
    Ben tribünde olan birisiyim. Rambo yeni stadda çok fazla maç izlemiştir. Eski adı Telsim, şimdiki adı Telekom tribünde çok fazla derbide görmüşümdür.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

En azından maç izlemek için gelmiş. Yani Rambo"luk yaparken görmedik onu. Mustafa Denizli döneminden itibaren, (2000) geçen yıla kadar bir defa bile sahaya inme teşebbüsünde bulunduğuna şahit olmadık, görmedik. Yoksa sürekli stadın etrafındaki parklarda zaten.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Çok dehşet adam ya.

Avrasya Maraton'unda kupayı alıp gittikten sonra bunu arıyorlar ve meslek ve adrese bakıyorlar.

Meslek: Amigo

Adres: Fikirtepe - Trabzon Kıraathanesi

Babasının evini yaktıktan sonra ben babamı tanımam. Benim için üç tane baba vardır. 1- Uche 2- Atatürk 3- Cengiz Kurtoğlu demiştir.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Telegol figürüydü kendisi yahu

Sanırım Aziz Yıldırım stada sokmamış onu, o yüzden yapıyor.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Çok renkli bir kişilik bence. O kazandığı Avrasya maratonundan sonra herkes deli gibi onu ararken o Texasla maça gitmiş Bursalılarla beraber tezehürat ediyordu. O Uche konusu gerçekten onun için ayrı bir hastalık. Ben dünyada iki adam tanırım diyordu biri Atatürk diğeri Uche . Birde o Olimpiyat stadındaki 2-2 lik Ayhanada bıçak çekmişti. Maça nasıl girdiğini soranlara bir gün önceden reklam panolarına saklandım zaman geçsin diye sabaha kadar çekirdek yedim falan yedim demişti. Aynı zamanda o bayrak dikmeninde rovanşını alarak taraftarın gönlünde ayrı bir yere sahip olmuştur Rambo her zaman.

Mesaj Yetkileri