Neill'in kasti olarak yaptığı arkadan faullere nasıl kırmızı kart verilmez anlamıyorum. Resmen Niangı sakatlamak için arkadan ayağını kıstırdı ve düşürdü. Sarı vermedi hakem olacak şahıs. Dün Inter maçında hakem arkadan faullere hemen kartını verdi ve maçın sertleşmesine müsade göstermedi. 2 net pozisyon ofsayt bahanesi ile kesildi. Ceza sahasında bizim futbolcumuzun üzerinde bir insan duruyordu ama penaltı yok. Semih'e dirsekle hava topunda abanmış aadm faulü Semih yaptı diyor. Bence TFF bu hakemin üzerinde fazla durmasın çünkü geleceği olmayan bir hakem.

Bunun dışında Galatasaray istediğini alarak gitti. Buna uygun oynadı. Elano'yu hiç öyle görmemiştim demekki yetenekli birisiymiş. Dia Galatasarayın kalabalık savunma yapması nedeniyle boş alan bulamadı ve çok göze çarpmadı. Maçın en iyi iki ismi Volkan ve Jobo idi bizim takımımız adına. Galatasaray'da ise bence Elano ve Pino'ydu...

Bunun dışında şuna vurgu yapmak istiyorum:

Günlerce şişirildik. Galatasaray ezilmiş büzülmüş 5. lig takımı yapılmış ve hiç birşeyi olmayan bir takımmış gibi gösterildi. Bu maç dişe diş olacak demiştim. Kısmen öyle oldu. Ama basında Fenerbahçe çok şey kaybetmişçesine haberler var. Biz aradaki farkı koruduk. En kötü aynı pozisyonumuzu koruyacağız tabloda. Haftaya'da Bursa ile oynuyoruz anlamadığım kaybettiğimiz ne oldu?