Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
74. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

46 62.16%
  • Galatasaray kazanır

20 27.03%
  • Berabere biter

8 10.81%
Sayfa 15 / 18 İlkİlk ... 51314151617 ... SonSon
421 ile 450 arası toplam 525 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Galatasaray [9. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

bu rijkarıda kimin yediiği kimin yolladığı belli oldu futbolcular...

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Yalnız taraftar ölmüş, ağlayanı yok maalesef.. Bravo Aziz Yıldırım..
    Taraftar öldürüldü, eser Aziz başkanındır. Unifeb'i yok etmeyi başardı; ama kısa süre içinde tekrar geleceğiz, Federasyon ile görüşme halindeyiz.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Neill'in kasti olarak yaptığı arkadan faullere nasıl kırmızı kart verilmez anlamıyorum. Resmen Niangı sakatlamak için arkadan ayağını kıstırdı ve düşürdü. Sarı vermedi hakem olacak şahıs. Dün Inter maçında hakem arkadan faullere hemen kartını verdi ve maçın sertleşmesine müsade göstermedi. 2 net pozisyon ofsayt bahanesi ile kesildi. Ceza sahasında bizim futbolcumuzun üzerinde bir insan duruyordu ama penaltı yok. Semih'e dirsekle hava topunda abanmış aadm faulü Semih yaptı diyor. Bence TFF bu hakemin üzerinde fazla durmasın çünkü geleceği olmayan bir hakem.

Bunun dışında Galatasaray istediğini alarak gitti. Buna uygun oynadı. Elano'yu hiç öyle görmemiştim demekki yetenekli birisiymiş. Dia Galatasarayın kalabalık savunma yapması nedeniyle boş alan bulamadı ve çok göze çarpmadı. Maçın en iyi iki ismi Volkan ve Jobo idi bizim takımımız adına. Galatasaray'da ise bence Elano ve Pino'ydu...

Bunun dışında şuna vurgu yapmak istiyorum:

Günlerce şişirildik. Galatasaray ezilmiş büzülmüş 5. lig takımı yapılmış ve hiç birşeyi olmayan bir takımmış gibi gösterildi. Bu maç dişe diş olacak demiştim. Kısmen öyle oldu. Ama basında Fenerbahçe çok şey kaybetmişçesine haberler var. Biz aradaki farkı koruduk. En kötü aynı pozisyonumuzu koruyacağız tabloda. Haftaya'da Bursa ile oynuyoruz anlamadığım kaybettiğimiz ne oldu?

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Biz Ali Sami Yen'de ne galibiyetler aldık yakın tarihte 1-0 lık 2 galibiyet , 4-0 lık bir galibiyet , G.Saray'ın Uefa kupasını aldığı sene yine Sami Yen de alınan 1-0 lık bir galibiyet. Biz orada kazanınca hiç bir şey yokmuş gibi davranıyor Türk medyası Ama G.Saray Kadıköy'de tarih yazarak (!) lig de 11 yılda bir tane 0-0 lık beraberlik alıyor Türkiye de yer yerinden oynuyor. Bu da benim hoşuma gidiyor açıkçası

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ali Sami Yen'de ne zaman yendiniz 4-0 ?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

2006'da Kadıköyde 4-0 yendiniz, bizim şampiyon olduğumuz sezon.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post
    Biz Ali Sami Yen'de ne galibiyetler aldık yakın tarihte 1-0 lık 2 galibiyet , 4-0 lık bir galibiyet , G.Saray'ın Uefa kupasını aldığı sene yine Sami Yen de alınan 1-0 lık bir galibiyet. Biz orada kazanınca hiç bir şey yokmuş gibi davranıyor Türk medyası Ama G.Saray Kadıköy'de tarih yazarak (!) lig de 11 yılda bir tane 0-0 lık beraberlik alıyor Türkiye de yer yerinden oynuyor. Bu da benim hoşuma gidiyor açıkçası
    Ona bakılırsa Fenerbahçe'nin tek övüneceği başarısı Galatasaray'ı Kadıkoy'de 10 yıldır yenmek.Ee normal bu yorumlar 10 yıllık başarı kül oldu.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

tek övünceği 10 senedir kadıköyde yenilmemizi bi yana bırakalım 30 SENEDİR TÜRKİYE KUPASI ALAMIYOLAR BUNU TARTIŞALIM SEVGİLİ GALATASARAYLILAR

Nesil
    2006

Bu maçtan sonra Fenerbahçe için çıkan sonuç şudur, Fenerbahçe dört maçda puan kaybetti. Bunlar: Kayserispor, Trabzonspor, Beşiktaş ve Galatasray. Aykut Hoca'nın dediği değişim bu olsa gerek. Ama hala zirvedeyiz, hiçbir şansımızı kaybetmedik. Eğer kolay takımları yenip şampiyon olacak isek varsın olsun. Hiç olmassa eskiken ezeli rakiplerimizi yendik diye seviniyorduk, şimdi şampiyon olduk diye seviniriz.

Nesil
    2006

Bu arada sakinleşelim, burada hangi takımın ne tür başarılar elde ettiğini tartışacağınız konu değildir. Kullandığımız cümlelere, yorumlara dikkat edelim. Kimse kimseyi tahrik etmesin.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Peki Sayın Yöneticim

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

No Comment..

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post
    Kendi sahasında tırnak yiyen futbolcunuzu ve yenilmemek için dua eden taraftarı görmek...

Bu da benim hoşuma gidiyo açıkçası

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post

No Comment..
    tek tarafli bakma yillardir saracoglunda emrenin luganonun yaptigi cirkeflikleri koy

Bu arada üzülmedik diyen fenerlilerin bu acisi neden niye hakeme cemkiriyorlar madem aradaki puani korudunuz haala zirvedesiniz mutlu olun

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Dua olayını kendi yönünüze çekmeyin lütfen.
    her oyuncu oyuna girerken veya maça başlamadan önce duasını okumaya gayret ediyor bu onların yenilmemek için ettiği dua mı oluyor?

Yeri geldiğinde Milli Takım için dua ediyorsunuz bunun sebebi yenilmemek için mi ALLAH işlerini güçlerini kolaylaştırsın diyedir hemen istediğiniz yöne çekmeyin görüntüleri..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Çirkeflik ayrı penaltı verilmesi gereken kırmızı kart çıkartılmayan pozisyonlar ayrı..

misal halı sahada bi vatandaş sana bunu gol atacakken yapsa sen dönüp bişey yok devam mı dersin?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    tek övünceği 10 senedir kadıköyde yenilmemizi bi yana bırakalım 30 SENEDİR TÜRKİYE KUPASI ALAMIYOLAR BUNU TARTIŞALIM SEVGİLİ GALATASARAYLILAR
    Bunu niye tartışıyoruz, konumuzla ne alakası var? Bu tür mesajları sildiğimizde de silindiği için tepki gösteriyorsunuz. 11 sene sonra yenilmemesi konuşulabilir çünkü bu maçla alakalıdır, buna sevinin, sevinmeyi neden kupa üzerinden laf sokarak yapıyorsunuz ki?

Fenerbahçe'nin içeride, dışarıda derbilerde genellikle galip gelebildiğini, Ali Sami Yen'de kazandığında bile medyanın bu kadar abartmayıp, Kadıköy'de berabere bittiğinde abartmasından şikayet edenler olmuş, buna düzgün kelimelerle cevap verilemez mi? Sevinci yaşamak, rakibe ufak takılmalar yapmak, eğlenmek güzeldir ama karşı tarafı rencide ederek, tahrik ederek sevinecekseniz burada olmaz.

Aynı şekilde bunları yapan Fenerbahçeliler olursa onların mesajları da silinir ki dün gece sildim pek çok mesaj takım ayrımı yapmadan.
    "YÜCE ATATÜRK"

Çirkeflik ayrı penaltı verilmesi gereken kırmızı kart çıkartılmayan pozisyonlar ayrı..

misal halı sahada bi vatandaş sana bunu gol atacakken yapsa sen dönüp bişey yok devam mı dersin?
    Bende diyorum ki lugano bilica yillardir ayni seyleri kadiköy derbilerinde yapiyor bu sene taraftar baskisi olmadigi icin ne dogru dürüst tekme sallayabildiler bizim oyuncularimiza ne de hakemi baski altina alabildiler.Yillardir emrenin luganonun Fbli oyuncularin yaptiklarini bu sefer Cana ve Neill'le biz yaptik sert oynadik ve fbyi sindirdik bu kadar basit.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Sabrinin pozisyonunu diyorum ben sana sen hala lugano bilica edalarındasın..

Sabrinin pozisyonunu diyorum ben sana sen hala lugano bilica edalarındasın..
    Aga ya sen anlamiyorsun ya ben anlatamiyorum yillardir ayni fauller Gsye calinmazken oyuncularimizin anasi aglarken galibiyet sevinci yasayan sizler, ayni seyler kendinize yapilinca ona buna saldiriyosunuz iste nasilmis anlayin sert futbol oynadik yani derbide nasil oynanmasi gerekiyorsa oynadik puanimizi aldik neyse uzatmaya gerek bitmis gecmis mac kirmayalim birbirimizi 1 hafta sonra kimsenin umrunda olmayacak sonucta bu mac.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Kendi sahasında tırnak yiyen futbolcunuzu ve yenilmemek için dua eden taraftarı görmek...

Bu da benim hoşuma gidiyo açıkçası
    Sizin istediğiniz gibi mi olayım, Ali Sami Yen'de Fenerbahçe kazandığında bayrak dikmesin diye orta alanda nöbet tutan Galatasaraylıları görmek de beni çok mutlu etmişti mesela.

Dua olayı hakkında bir mesaj yazmıştım, kişi ile Allah arasında olan bir şeydir, sen yenilmemek için dya ediyorlar dersin ben kazanmak için ediyorlar derim. Tugay maç başında fark yememek için uğur yaptı derim mesela.

Tırnak yeme olayıysa Semih'in alışkanlığı, endişeli olduğunda tırnaklarını yiyebilir, takım kötü oynarken çıkıp göbek mi atmalıydı?

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    tek tarafli bakma yillardir saracoglunda emrenin luganonun yaptigi cirkeflikleri koy

Bu arada üzülmedik diyen fenerlilerin bu acisi neden niye hakeme cemkiriyorlar madem aradaki puani korudunuz haala zirvedesiniz mutlu olun
    Geçmişe gideceksek ki dün gece bununla alakalı mesajları sildim, yukarıda yazdığım gibi çok şeyden örnek verebilirim. Geçmişte yapılmış yanlış örnek olarak gösterilemez. o zaman yapılan yanlışsa şimdikini meşru kılamaz yanlış her zaman yanlıştır.

Elbette üzüldük, çünkü kazanamadık, ben kazanamadığımızda üzülürüm sevinmem. Hakemin çok kötü maç yönettiğini objektif olan herkes söyler, pozisyon tartışmıyorum, hakem baştan sona kötü yönetti diyorum, bir tarafı tuttu veya tutmadı da demiyorum.

Galatasaraylıların kendilerini çok küçük görmeleri (olası mağlubiyete hazırlanıp, kayıp edilse ben zaten demiştim, zaten yeniliyoruz gibi bahaneler söylemek için) ama içlerinden asla yenileceklerine inanmamaları hatta dua etmeleri!!! kaybetmemeleri için ki takımı küçük görüp daha fazla sevinci yaşabilesin.

Galatasaray'ı bu kadar küçümsemeyin, o sizin tuttuğunuz takımderbide deplasmanda puan almasını anadolu takımlarının İstanbul'dan puan alması gibi değerlendirmeyin her ne kadar Galatasaray'ın puan alması Kadıköy'den zor olsa da.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Lütfen fenerliler beraberliğe sevindiler yok meşale yaktılar olayına girmesin kendileri beraberlikte timsah yürüyüşü yapıp sora stadı yaktılarını unutmasınlar!! oturup ağlıyacak halimiz yok en formsuz dönemimizde 11 senedir berabere bile kalamadığımız kadıköyden 1 puan almışız tabiki sevinicez ama bunu abartmanında alemi yok haftaya yenilirsek bu maçın hiç bir anlamı kalmaz..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Lütfen fenerliler beraberliğe sevindiler yok meşale yaktılar olayına girmesin kendileri beraberlikte timsah yürüyüşü yapıp sora stadı yaktılarını unutmasınlar!! oturup ağlıyacak halimiz yok en formsuz dönemimizde 11 senedir berabere bile kalamadığımız kadıköyden 1 puan almışız tabiki sevinicez ama bunu abartmanında alemi yok haftaya yenilirsek bu maçın hiç bir anlamı kalmaz..
    Fenerbahçe beraberliğe mi seviniyor şampiyonluğa mı? Hadi orada anons skandalı olmasaydı ve Bursa puan kaybetseydi gerçekten, Fenerbahçeliler sevinmeyecek miydi? Şampiyon olduk ama sevinemeyiz çünkü evimizde beraber kaldık mı diyecekti? Komik olmayın yahu, başka şeye örnek verin, bu bana komik geliyor, bir iki yerde daha okumuştum çünkü. Başka örneği belki kabullenmem ama komik de bulmam.

Son dediğinse doğru, haftaya alınacak sonuçlarla bu maç zaten unutulacak, başarı devamlı değilse, derbileri kazanıp diğer maçlarda çok kayıp yaşıyorsan zaten şampiyon olamazsın. Bakınız fenerbahçe, son yıllarda derbi üstünlüğü ve 5 senede gelen 1 şampiyonluk. (Belki tersi olur diyerek de züğürt tesellim olduğunu yazmıştım.)
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Son dediğinse doğru, haftaya alınacak sonuçlarla bu maç zaten unutulacak, başarı devamlı değilse, derbileri kazanıp diğer maçlarda çok kayıp yaşıyorsan zaten şampiyon olamazsın. Bakınız fenerbahçe, son yıllarda derbi üstünlüğü ve 5 senede gelen 1 şampiyonluk. (Belki tersi olur diyerek de züğürt tesellim olduğunu yazmıştım.)
    Aynen bugün beraberliğe sevinen fenerli arkadaşlarda vardı senin dediğin gibi kazanamadık demekki şampiyon olucaz diye

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Elmalar armutlar, kavunlar karpuzlar hepsi birbirine girmiş. Dua, anons, sevinç vs. Ribery, Nasri kendilerinin yarısı değerinde olan takımlara karşı bile maça çıkarken başlama vuruşundan önce dua ederler. Aynı şekilde Volkan ligin dibindeki takımlara karşı oynayacağımız maçlardan önce bile dua eder. Tribünlerde dua eden kişilerin bu görüntüsü bile farklı yerlere çekilmiş. Bu bir inançtır, kişi galibiyet için dua ediyodur orda. Veya başka bir inanışa sahip kişi de kendi inancına göre bir takım şeyler deniyodur, totem yapılabilir vs.

Dia'nın sakatlığı ciddiymiş fakat Niang Bursa'ya karşı oynayacakmış. Geçmiş olsun Dia.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

No Comment..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İlla Galatasaray faullerini koyacaksınız bende şimdi google dan arayım mı Fenerbahçe faullerini

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

sen fenerbahçe'ye agresif futbol oynamazsan fenerbahçe sana agresif futbol oynar ve 10 sene boyuncada yenilirsin.fenerliler boşuna hiç konuşmasın emrenin yaptıklarını cana emreye yapınca faul oluyor dimi.şu anda o kadar gülüyorum ki fenerlilere anlatamam.galatasaray orada oynanması gerektiği gibi oynadı ve puan aldı.şimdi siz çok mutlu oluyorsanız bizim bu kadar sevinmemize neden hala burda tartışıyorsunuz ki.yarası olan gocunurmuş.Biz 10 seneyi kurtardık hadi bakalım sıra sizde.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Dia'nın sakatlığı ciddiymiş fakat Niang Bursa'ya karşı oynayacakmış. Geçmiş olsun Dia.
    Gecmis olsun kendisine.. bu dia'dan hic ümitli degilim geldiginden beri 3. kez sakatlaniyor galiba.. oynadigi maclarda da vasati asamadi.

30. Default

Sarbi Bey Coşmuş Yine O Nasıl Bir Hareket Yahu Valla Bu Sarbi Büyük Adam Büyük Topçu Vesselam Kimse Böyle Olamaz

Beraberlik Diye Ankete Eklemiştim Yanılmıyosam Tahmin Yarışmasınada Beraberlik Demiştim Tuttuğu İçin Mutlu Oldum

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Sayfa 15 / 18 İlkİlk ... 51314151617 ... SonSon

Mesaj Yetkileri