bu rijkarıda kimin yediiği kimin yolladığı belli oldu futbolcular...
bu rijkarıda kimin yediiği kimin yolladığı belli oldu futbolcular...
Neill'in kasti olarak yaptığı arkadan faullere nasıl kırmızı kart verilmez anlamıyorum. Resmen Niangı sakatlamak için arkadan ayağını kıstırdı ve düşürdü. Sarı vermedi hakem olacak şahıs. Dün Inter maçında hakem arkadan faullere hemen kartını verdi ve maçın sertleşmesine müsade göstermedi. 2 net pozisyon ofsayt bahanesi ile kesildi. Ceza sahasında bizim futbolcumuzun üzerinde bir insan duruyordu ama penaltı yok. Semih'e dirsekle hava topunda abanmış aadm faulü Semih yaptı diyor. Bence TFF bu hakemin üzerinde fazla durmasın çünkü geleceği olmayan bir hakem.
Bunun dışında Galatasaray istediğini alarak gitti. Buna uygun oynadı. Elano'yu hiç öyle görmemiştim demekki yetenekli birisiymiş. Dia Galatasarayın kalabalık savunma yapması nedeniyle boş alan bulamadı ve çok göze çarpmadı. Maçın en iyi iki ismi Volkan ve Jobo idi bizim takımımız adına. Galatasaray'da ise bence Elano ve Pino'ydu...
Bunun dışında şuna vurgu yapmak istiyorum:
Günlerce şişirildik. Galatasaray ezilmiş büzülmüş 5. lig takımı yapılmış ve hiç birşeyi olmayan bir takımmış gibi gösterildi. Bu maç dişe diş olacak demiştim. Kısmen öyle oldu. Ama basında Fenerbahçe çok şey kaybetmişçesine haberler var. Biz aradaki farkı koruduk. En kötü aynı pozisyonumuzu koruyacağız tabloda. Haftaya'da Bursa ile oynuyoruz anlamadığım kaybettiğimiz ne oldu?
Biz Ali Sami Yen'de ne galibiyetler aldık yakın tarihte 1-0 lık 2 galibiyet , 4-0 lık bir galibiyet , G.Saray'ın Uefa kupasını aldığı sene yine Sami Yen de alınan 1-0 lık bir galibiyet. Biz orada kazanınca hiç bir şey yokmuş gibi davranıyor Türk medyasıAma G.Saray Kadıköy'de tarih yazarak (!) lig de 11 yılda bir tane 0-0 lık beraberlik alıyor Türkiye de yer yerinden oynuyor. Bu da benim hoşuma gidiyor açıkçası
![]()
Ali Sami Yen'de ne zaman yendiniz 4-0 ?
2006'da Kadıköyde 4-0 yendiniz, bizim şampiyon olduğumuz sezon.
tek övünceği 10 senedir kadıköyde yenilmemizi bi yana bırakalım 30 SENEDİR TÜRKİYE KUPASI ALAMIYOLAR BUNU TARTIŞALIM SEVGİLİ GALATASARAYLILAR
Bu maçtan sonra Fenerbahçe için çıkan sonuç şudur, Fenerbahçe dört maçda puan kaybetti. Bunlar: Kayserispor, Trabzonspor, Beşiktaş ve Galatasray. Aykut Hoca'nın dediği değişim bu olsa gerek. Ama hala zirvedeyiz, hiçbir şansımızı kaybetmedik. Eğer kolay takımları yenip şampiyon olacak isek varsın olsun. Hiç olmassa eskiken ezeli rakiplerimizi yendik diye seviniyorduk, şimdi şampiyon olduk diye seviniriz.![]()
Bu arada sakinleşelim, burada hangi takımın ne tür başarılar elde ettiğini tartışacağınız konu değildir. Kullandığımız cümlelere, yorumlara dikkat edelim. Kimse kimseyi tahrik etmesin.
Peki Sayın Yöneticim
No Comment..
Dua olayını kendi yönünüze çekmeyin lütfen.
her oyuncu oyuna girerken veya maça başlamadan önce duasını okumaya gayret ediyor bu onların yenilmemek için ettiği dua mı oluyor?
Yeri geldiğinde Milli Takım için dua ediyorsunuz bunun sebebi yenilmemek için mi ALLAH işlerini güçlerini kolaylaştırsın diyedir hemen istediğiniz yöne çekmeyin görüntüleri..![]()
Çirkeflik ayrı penaltı verilmesi gereken kırmızı kart çıkartılmayan pozisyonlar ayrı..
misal halı sahada bi vatandaş sana bunu gol atacakken yapsa sen dönüp bişey yok devam mı dersin?
Bunu niye tartışıyoruz, konumuzla ne alakası var? Bu tür mesajları sildiğimizde de silindiği için tepki gösteriyorsunuz. 11 sene sonra yenilmemesi konuşulabilir çünkü bu maçla alakalıdır, buna sevinin, sevinmeyi neden kupa üzerinden laf sokarak yapıyorsunuz ki?
Fenerbahçe'nin içeride, dışarıda derbilerde genellikle galip gelebildiğini, Ali Sami Yen'de kazandığında bile medyanın bu kadar abartmayıp, Kadıköy'de berabere bittiğinde abartmasından şikayet edenler olmuş, buna düzgün kelimelerle cevap verilemez mi? Sevinci yaşamak, rakibe ufak takılmalar yapmak, eğlenmek güzeldir ama karşı tarafı rencide ederek, tahrik ederek sevinecekseniz burada olmaz.
Aynı şekilde bunları yapan Fenerbahçeliler olursa onların mesajları da silinir ki dün gece sildim pek çok mesaj takım ayrımı yapmadan.
"YÜCE ATATÜRK"
Bende diyorum ki lugano bilica yillardir ayni seyleri kadiköy derbilerinde yapiyor bu sene taraftar baskisi olmadigi icin ne dogru dürüst tekme sallayabildiler bizim oyuncularimiza ne de hakemi baski altina alabildiler.Yillardir emrenin luganonun Fbli oyuncularin yaptiklarini bu sefer Cana ve Neill'le biz yaptik sert oynadik ve fbyi sindirdik bu kadar basit.
Sabrinin pozisyonunu diyorum ben sana sen hala lugano bilica edalarındasın..
Aga ya sen anlamiyorsun ya ben anlatamiyorum yillardir ayni fauller Gsye calinmazken oyuncularimizin anasi aglarken galibiyet sevinci yasayan sizler, ayni seyler kendinize yapilinca ona buna saldiriyosunuz iste nasilmis anlayin sert futbol oynadik yani derbide nasil oynanmasi gerekiyorsa oynadik puanimizi aldik neyse uzatmaya gerek bitmis gecmis mac kirmayalim birbirimizi 1 hafta sonra kimsenin umrunda olmayacak sonucta bu mac.
Sizin istediğiniz gibi mi olayım, Ali Sami Yen'de Fenerbahçe kazandığında bayrak dikmesin diye orta alanda nöbet tutan Galatasaraylıları görmek de beni çok mutlu etmişti mesela.
Dua olayı hakkında bir mesaj yazmıştım, kişi ile Allah arasında olan bir şeydir, sen yenilmemek için dya ediyorlar dersin ben kazanmak için ediyorlar derim. Tugay maç başında fark yememek için uğur yaptı derim mesela.
Tırnak yeme olayıysa Semih'in alışkanlığı, endişeli olduğunda tırnaklarını yiyebilir, takım kötü oynarken çıkıp göbek mi atmalıydı?
Geçmişe gideceksek ki dün gece bununla alakalı mesajları sildim, yukarıda yazdığım gibi çok şeyden örnek verebilirim. Geçmişte yapılmış yanlış örnek olarak gösterilemez. o zaman yapılan yanlışsa şimdikini meşru kılamaz yanlış her zaman yanlıştır.
Elbette üzüldük, çünkü kazanamadık, ben kazanamadığımızda üzülürüm sevinmem. Hakemin çok kötü maç yönettiğini objektif olan herkes söyler, pozisyon tartışmıyorum, hakem baştan sona kötü yönetti diyorum, bir tarafı tuttu veya tutmadı da demiyorum.
Galatasaraylıların kendilerini çok küçük görmeleri (olası mağlubiyete hazırlanıp, kayıp edilse ben zaten demiştim, zaten yeniliyoruz gibi bahaneler söylemek için) ama içlerinden asla yenileceklerine inanmamaları hatta dua etmeleri!!! kaybetmemeleri için ki takımı küçük görüp daha fazla sevinci yaşabilesin.
Galatasaray'ı bu kadar küçümsemeyin, o sizin tuttuğunuz takımderbide deplasmanda puan almasını anadolu takımlarının İstanbul'dan puan alması gibi değerlendirmeyin her ne kadar Galatasaray'ın puan alması Kadıköy'den zor olsa da.
"YÜCE ATATÜRK"
Lütfen fenerliler beraberliğe sevindiler yok meşale yaktılar olayına girmesin kendileri beraberlikte timsah yürüyüşü yapıp sora stadı yaktılarını unutmasınlar!! oturup ağlıyacak halimiz yok en formsuz dönemimizde 11 senedir berabere bile kalamadığımız kadıköyden 1 puan almışız tabiki sevinicez ama bunu abartmanında alemi yok haftaya yenilirsek bu maçın hiç bir anlamı kalmaz..
Fenerbahçe beraberliğe mi seviniyor şampiyonluğa mı? Hadi orada anons skandalı olmasaydı ve Bursa puan kaybetseydi gerçekten, Fenerbahçeliler sevinmeyecek miydi? Şampiyon olduk ama sevinemeyiz çünkü evimizde beraber kaldık mı diyecekti?Komik olmayın yahu, başka şeye örnek verin, bu bana komik geliyor, bir iki yerde daha okumuştum çünkü. Başka örneği belki kabullenmem ama komik de bulmam.
Son dediğinse doğru, haftaya alınacak sonuçlarla bu maç zaten unutulacak, başarı devamlı değilse, derbileri kazanıp diğer maçlarda çok kayıp yaşıyorsan zaten şampiyon olamazsın. Bakınız fenerbahçe, son yıllarda derbi üstünlüğü ve 5 senede gelen 1 şampiyonluk. (Belki tersi olur diyerek de züğürt tesellim olduğunu yazmıştım.)
"YÜCE ATATÜRK"
Elmalar armutlar, kavunlar karpuzlar hepsi birbirine girmiş. Dua, anons, sevinç vs. Ribery, Nasri kendilerinin yarısı değerinde olan takımlara karşı bile maça çıkarken başlama vuruşundan önce dua ederler. Aynı şekilde Volkan ligin dibindeki takımlara karşı oynayacağımız maçlardan önce bile dua eder. Tribünlerde dua eden kişilerin bu görüntüsü bile farklı yerlere çekilmiş. Bu bir inançtır, kişi galibiyet için dua ediyodur orda. Veya başka bir inanışa sahip kişi de kendi inancına göre bir takım şeyler deniyodur, totem yapılabilir vs.
Dia'nın sakatlığı ciddiymiş fakat Niang Bursa'ya karşı oynayacakmış. Geçmiş olsun Dia.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
İlla Galatasaray faullerini koyacaksınız bende şimdi google dan arayım mı Fenerbahçe faullerini
sen fenerbahçe'ye agresif futbol oynamazsan fenerbahçe sana agresif futbol oynar ve 10 sene boyuncada yenilirsin.fenerliler boşuna hiç konuşmasın emrenin yaptıklarını cana emreye yapınca faul oluyor dimi.şu anda o kadar gülüyorum ki fenerlilere anlatamam.galatasaray orada oynanması gerektiği gibi oynadı ve puan aldı.şimdi siz çok mutlu oluyorsanız bizim bu kadar sevinmemize neden hala burda tartışıyorsunuz ki.yarası olan gocunurmuş.Biz 10 seneyi kurtardık hadi bakalım sıra sizde.
Sarbi Bey Coşmuş Yine
O Nasıl Bir Hareket Yahu
Valla Bu Sarbi Büyük Adam Büyük Topçu Vesselam
Kimse Böyle Olamaz
Beraberlik Diye Ankete Eklemiştim Yanılmıyosam Tahmin Yarışmasınada Beraberlik Demiştim Tuttuğu İçin Mutlu Oldum![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"