Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Kayserispor kazanır

11 45.83%
  • Beşiktaş kazanır

8 33.33%
  • Berabere biter

5 20.83%
Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 73 sonuç

Konu: Kayserispor - Beşiktaş [9. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Guti ve fatih tekke girecek

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa/Çanakkale

kayseri attı 90+2 de Furkan 1-0 geçmiş olsun beşiktaş tebrikler kayseri.

Nesil
    2006

Beşikaş'ı sezon başında açık ara şampiyon gösteriyordum şimdi ilk üç şansı bile vermiyorum. Kayserispor ise şampiyon olabilecek bir oyun oynuyor artık.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İstanbul'un gururuyuz

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    İstanbul'un gururuyuz
    1-Bursaspor 23
    2-Trabzonspor 20
    3- Kayserispor 20
    4- Fenerbahçe 17
    5- Antalyaspor 17
    Böyle sıralamaya can kurban

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quaresma falan gelmeden bu takım düzelmez.Tamam zor deplasman ama o kadar para dökende Beşiktaş.Hakkını vermeyenleri yollamayı unuttu BJK yönetimi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    1-Bursaspor 23
    2-Trabzonspor 20
    3- Fenerbahçe 17
    4- Kayserispor 17
    5- Antalyaspor 17
    Ondan dedim ya zaten göz kırpmalar falan anlamadım

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

son dakikada nasıl bir kademe anlayışıdır gözlerime inanamadım yenilen golde . müthiş bir arapas falan da yok bildiğin bomboş adam . schuster'in defansa acil bir çözüm bulması lazım . maçı izlemedim ama hem de son dakikada bu kadar bariz bir defans hatası kabul edilemez bence .. bu sonuçlarla Galatasaray ve Beşiktaş 9 haftada 10 puan geri düşmüş oldular . tek ümit verici yan daha 25 hafta olması .. ama 2 takımın da işi çok zor artık ..

Yeter Yıldırım Demirören Yeter

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    1-Bursaspor 23
    2-Trabzonspor 20
    3- Kayserispor 20
    4- Fenerbahçe 17
    5- Antalyaspor 17
    Haftaya Bursaspor Fenerbahçe'yi yenerse ve üst sıralardaki anadolu takımları kazanırsa son yılların en ilginç lig tablosu çıkar ortaya. Net bir bilgim yok ama şu ana kadar 10. haftada ilk 4'te İstanbul takımlarının bulunmadığı bir tablo yoktur herhalde.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Quaresma falan gelmeden bu takım düzelmez.Tamam zor deplasman ama o kadar para dökende Beşiktaş.Hakkını vermeyenleri yollamayı unuttu BJK yönetimi
    Ne parası dökmüşüz biz. Boş insanlardan duydugunuz laflarla konuşmayın. Transferdemi fazla para vermişiz? Nede anlamıyorum. 3 Haftadır, Bu sene Transferde milyon dolar harcayan beşiktaş diye anılıyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Kayserispor deplasmani cidden cok zor bir deplasman fakat macin 91. dakkasindada kaleci ile defans arasi 15 metre acik olup orayada 2 adam kacirilmaz , Besiktas'in once yenilmemesini ogrenmesi gerekiyor hatta ondan daha once gol yemeden mac bitirmesini ogrenmesi gerekiyor

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Ne zaman şampiyonuz diye bağırsak, kursağımızda kalıyor.
    Söylesene bize hoca, takım niye oynamıyorrrrrrrrrrrrrr...

BİTMESİN DERTLER.!

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Gol olup maçın 1-0 olduğunu yazdık mesaj silindi. İşe bak ne acayip dünya. Keşke atmasayadın be Kayseri ne de olsa haberimiz olmazdı.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Gol olup maçın 1-0 olduğunu yazdık mesaj silindi. İşe bak ne acayip dünya. Keşke atmasayadın be Kayseri ne de olsa haberimiz olmazdı.
    Ondan değil ben sana cevap yazmıştım ondan 2'side silindi.

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

maçı izlemedim ama önemli anlara baktım kayseri neler kaçırmış besiktasın sadece 1tane pozisyonu var.schuster in sonuda rijkaard gibi olabilir bu gidişle.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by fm_monster View Post
    maçı izlemedim ama önemli anlara baktım kayseri neler kaçırmış besiktasın sadece 1tane pozisyonu var.schuster in sonuda rijkaard gibi olabilir bu gidişle.
    Schuster için kesin bir şey konuşmak doğru olmaz.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Takımla gurur duyuyorum bakıyorum hepsi çok ucu maliyete alınmış ama hepside varını yoğunu ortaya koyan oyuncular.Bugün BJKye pozisyon vermedik sedec bir pozisyonları var onuda kayserispor verdi zaten.Maç berabere bitse çok üzülecektim zaten forvetimiz olmadığı için o kadar çok net fırsat kaçırdıkki neyseki futbol bugün adaletli çıktı.Kayserimi iyi günler bekliyor
    edit:şotaya değinmeden geçmeyim sanki kulübede van gaali görüyorum ilerde ismini çok duyuracaktır

Nesil
    2006
    Yer
    11

Kayseri bu sene çok can yakacak anlaşılan.İstikrarlarını bozmazlarsa, kim bilir şampiyonluk yarışında bile olabilirler ligin sonuna kadar.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    Ne parası dökmüşüz biz. Boş insanlardan duydugunuz laflarla konuşmayın. Transferdemi fazla para vermişiz? Nede anlamıyorum. 3 Haftadır, Bu sene Transferde milyon dolar harcayan beşiktaş diye anılıyoruz.
    Sadece Bu Sene Deil Tabatamız Var Bi Onu Unutuyormusun Daha Oynayacak da Göreceğiz 8M Euroya Az Dersen Bilmem Artık Artı Fazla Maaş Alanlarda Haddinden Fazla Karşılığını Veriyormu Hayır Vermeyenleri Görüyoruz. Ümit Doğru Bi Tespit Yaptı Q7 Guti Gibi Kaliteleri Aldık Ama Kulübede İçerde Temizleyemediğimiz Çok Adam Var Hepsi Zarar Veriyor Bunlarıda Temizleyip Güzel Operasyon Yapsaydık Yerlerinede Guti Gibi Kaliteli Adamlar Alsaydık Sallantıda Olmayız. Biraz Önümüzü Görelim Takımı Seviyorum Ama Böyle Yönetilmesine Hazmedemem Utanç Verici Bir Durum.

Maça Gelincede Baştada Dediğim Gibi Anadolunun En Zor Deplasmanlarından Biridir Puan Kaybetmemiz Mucize Olarak Görülmemeli Artı Zaten Formdalar Biz Dengeyi Henüz Kuramadık

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    Adamlara verilen ücretler ücret değil hayır duasına oynuyor elemanlar..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Her sene kaplasa bile Milyon dolarlık denilemez. Bizden daha uçuk paralara transfer yapan aynı şekilde şuan ellerinde patlayan onlarında oyuncuları var. Çok saçma düşünmeden forumda yine başka kişilerin agızdan cıkan lafları aynı şekilde yazıyorlar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post

Adamlara verilen ücretler ücret değil hayır duasına oynuyor elemanlar..
    Bir hesapla bakalım hangi takımın oyuncularına verdigi yıllık para kimin fazla?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Kardeşim sende biliyorsun Guti Quaresma gibi adamların ucuz paralara top oynamadığını..

Benim sezon başında bu transferler yaplırken bir düşüncem vardı bütün BJK'li arkadaşlar fesatlık olarak kabul ettiler, o adamlar artık futbola doymuş olanlara verilecek paralara futbol'a aç oyuncular alınsaydı belkide daha iyi olacaktı..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quaresma futbola doymuş birisi lafını kullanıyorsan hiç konuşmayalım bile

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tartışmana gerek yok ki zaten, medeni bi şekilde sohbet edersende problemleri bir spor sever olarak çözebiliriz, kaldı ki Quaresma gerçekden çok iyi karakterde vs. problemli biri olmasaydı Ronaldo ile hemen hemen aynı yerlerde olurlardı..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hayır benim anlamadıgım geçen seneye kadar Transfer şampiyonu, Milyon dolarlık transfer vs vs diye anılmıyorken. Bu sene 2 Tane yıldız alıyoruz, Abartılı fiyatlarada degil. 3 maç üst üste yeniliyoruz saçma saçma laflar söyleniyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    Tartışmana gerek yok ki zaten, medeni bi şekilde sohbet edersende problemleri bir spor sever olarak çözebiliriz, kaldı ki Quaresma gerçekden çok iyi karakterde vs. problemli biri olmasaydı Ronaldo ile hemen hemen aynı yerlerde olurlardı..
    Quaresma'mi futbola doymus :S adam 90 dakika kosuyor daha ne yapsin. topu kaybettiginde birakmiyor geri almaya calisiyor.

gecen senelare ragmen bu sene az para harcadik transferlere. cogu oyuncu bedavaya geldi. takimda basariya ac oyuncularda var mesela Cenk, Necip, ridvan ve onur.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Niang yada Misimovic futbola ne kadar doymussa Quaresma onlarin yarisi kadar doymustur , boyle sacma yorummu olur sirf moral bozmak icin

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by besiktas1903 View Post
    Quaresma'mi futbola doymus :S adam 90 dakika kosuyor daha ne yapsin. topu kaybettiginde birakmiyor geri almaya calisiyor.

gecen senelare ragmen bu sene az para harcadik transferlere. cogu oyuncu bedavaya geldi. takimda basariya ac oyuncularda var mesela Cenk, Necip, ridvan ve onur.

Gece NTVspor'da Sergen'in konuşmalarını dinledim Sergen BJK'nin içinden gelen bir vatandaş, o çok büyük meblaların döndüğünü söylüyor..

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    Niang yada Misimovic futbola ne kadar doymussa Quaresma onlarin yarisi kadar doymustur , boyle sacma yorummu olur sirf moral bozmak icin
    Eğer ortamı bozcak bir mesaj atmış olsaydım yöneticiler gerekli açıklamayı yapardı sen rahat ol.

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri