Beyler şimdiye kadar yeterince mağlum yarışa çevrilmiş. Birbirimize laf sokmak için lütfen facebook, twitter, msn, spor sitelerinin yorum bölümleri gibi yerleri kullanalım. Burada mağlum yarışa çevirmeden devam edelim.
Beyler şimdiye kadar yeterince mağlum yarışa çevrilmiş. Birbirimize laf sokmak için lütfen facebook, twitter, msn, spor sitelerinin yorum bölümleri gibi yerleri kullanalım. Burada mağlum yarışa çevirmeden devam edelim.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Vermenize gerek yok bizim zaten 10 senedir aldığımız maç , çileden çıkan da yok , sadece saçma sapan yorumlar geliyo ve ezeli rakibimin ligde çekişmekten en çok zevk aldığımız takımın taraftarının bu derece mantıksız düşünceleri ve bu kadar kendini küçümsemesi bizi üzüyor
Last edited by nekop : 26.Ekim.2010 at 00:07
Taraftar taraftar taraftar noldu böyle ya naptın başkan bu taraftara ya ingiltereye döndü bizim stad her maç dolu ama sadece izliyorlar.Önceden çarşı falanmı vardı ya fenerbahce taraftarı denirdi heryerde, bjkli gsli arkadaslarımın sırf bu taraftar stad atmosferınden dolayı fenerli olacam derdi ne yazıkki bugun gene hüsran oldu,stadda şiddeti önledi gerçekten bravo herkez coluk cocuğuyla kız arkadasıyla rahatlıkla kadıkoye gelip maç izleyebiliyor ama sadece izliyor artık.Malesef etkinliğimiz artık kale arkası tribününüde ve deplasmanlarda dewam ediyor.
valla seni aramak aklıma gelmedi yaa tüh imdi aklıma geldi![]()
Anladım demek istediğini haklısın, pekala yapılabilirdi bu.. Ancak diyorum ya, bezdirdiler artık hepimizi.. Koridorlarda "1907 lileri alın, alın onları" diyerek rahatça dolaşan ve hiç suçu olmadan 1700 lira + 6 ay men cezası almasını sağlayan yönetimin eseridir..
Ama tebrik etmek lazım.. başardılar.. demekki staddan duymak istediği 1-2-3 cimbombom sesleriymiş.. Ama artık o varsa biz yokuz..
Evet haklısın bende akdeniz ünifebe bu sene katıldım işte girmeden önce görünce ünifebi koşturdum hemen sordum ordakı arkadaslara abi siz çekilmiştiniz bir süreliğine ünifeb olarak dedim oda yok bizim etkinlik devam ediyor sadeece staddaki etkinliğimiz bir süre olmayacak dedi.gs maçına gidecekmiyiz dedim çoğunluk olursa gidilir dedi ama gidilmedi, herhalde sebep bu olaylardan ötürü.Ben sadece GFB çıkartıldı tribünlerden die biliodum ünifebde varmış ilginç okadar fb tv de röportaj fln yapıldı ünifeble ilginç bi karar
Aynen katılıyorum bi aydınlatsın bizi yaa hangi şartlar gerekiyor maçları bedava izlemek için. Yoksa kandırılıyormuyuz bilmiyorum yani. Bide maçı oturarak bile izleyemedim yani. Sağ omuzumun üstünden maçı izlemek zorunda kaldım öyle bi yerden bakıyordum yani boynun tutuldu yaa. Birde Trabzonda Fenerbahçe formalı bi arkadaş gördüm tek o giymişti orda maçtan sonra hayatıyla ilgili şüphelerim vardı ama sağ salim çıkıt ordan daha sonradan bişe yaptılar mı bilemiyorum![]()
![]()
.
Alıntı yaparak cevap vermek istediğim bir kaç mesaj vardı ama konu yeniden alevlenmesin diye o arkadaşlara düşüncelerimi özel mesajla bildirdim, sadece değinmek istediğim bir nokta var ki, onu da İslam Çupi gibi bir değere gereken saygı duyulmadığından.
Bazı şekillerle dalga geçilen sözü söyleyen İslam Çupi'dir, bu söz ne Galatasaray'ın UEFA'yı almasıyla ne Fenerbahçe'nin 12 senedir Kadıköy'de kaybetmemesiyle alakalıdır. Ben Fenerbahçe'yi Galatasaray UEFA'yı almadan önce de seviyordum, 99 yılında son defa Kadıköy'de Galatasaray'a yenilmeden önce de seviyordum. Bu söz o zaman da vardı, siz anlamazsınız dediği kısım da bu aslında Mehmet'in. Küçümseme amaçlı değil, ben takımım başarılı olsun da onu tutayım diye düşünmem, Fenerbahçe'yi, Fenerbahçe olduğu için tutarım, sen Galatasaray'ı bazı değerleri olduğu için tutarsın, kimse kimseyi sorgulayamaz neden bu takımı tutuyorsun diye. O nedenle ben Fenerbahçeliliğimle 15 sene önce de övünüyordum, o zaman ne UEFA vardı ne derbilerin kralı durumda olan Fenerbahçe.
Galatasaray'ı tutan birisi çıkıp, ben şu sebeple tutuyorum, siz anlayamazsınız tutmadığınız için der, saygı duyarım, aynı saygıyı bu sözü söyleyen İslam Çupi adına da sizden beklerim.
Katılırsınız ya da katılmazsınız, ben ona karışamam sadece bunu kısaca belirtmek istedim amacım yeni bir tartışma çıkarmak değil.
"YÜCE ATATÜRK"