Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
74. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

46 62.16%
  • Galatasaray kazanır

20 27.03%
  • Berabere biter

8 10.81%
1 ile 30 arası toplam 525 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Galatasaray [9. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by barahir View Post
    "Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz" Anlamanız çok zor işte.. Çünkü Fenerbahçeliyiz..
    Fenerbahçe 2.lig takımı olsa şu laf söylense adamla 1 sene dalga geçerler.Kupa olmadan büyüklük OL-MAZ.Ben bunu bilirim bunu okurum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Fenerbahçe 2.lig takımı olsa şu laf söylense adamla 1 sene dalga geçerler.Kupa olmadan büyüklük OL-MAZ.Ben bunu bilirim bunu okurum
    Diyorum ya anlamazsınız.. Çünkü Fenerbahçeliyiz..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Mehmet abi, büyüğümsün bi şey demeyeyim diyorum ama gerildim ben de.

İstediğiniz buysa ben de şöyle yazayım o zaman: Siz de asla anlayamazsınız o ruhu, Metin Oktayları, Hagileri, 2000leri.

Sizin hayallerinizin bittiği yerde bizim gerçeklerimiz başlıyor.
    Yaz yahu niye bişey diyim.. Sen farklı düşünürüsn ben farklı, sen farklı büyüklük anlarsın ben farklı, işte bu yüzden zaten sen farklı takımı tutuyosun ben farklı.. Zaten işin güzel yanı da bu, ikimiz de bi konuda aynı şeyi anlasak nerde kaldı bu işin heyecanı..

Tutupta burda objektif yorumlar yapmamı beklemesin kimse, ben de beklemiyorum kimseden..

Eğer yazdıklarım çok rahatsız ettiyse gerçekten özür dilerim, kesinlikle tahrik gibi bi amacım yok.. Sadece bizim (Fenerbahçelilerin) büyüklük deyince ne anladığını anlatmaya çalıştım..

Mesaj Yetkileri