Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Kayserispor kazanır

11 45.83%
  • Beşiktaş kazanır

8 33.33%
  • Berabere biter

5 20.83%
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 73 arası toplam 73 sonuç

Konu: Kayserispor - Beşiktaş [9. Hafta]

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Türkiye'de işler böyle yürüyor. 2 maç kaybettimi takım 2. lige düşecek hocada kovulacak 2 maç kazandım mı şampiyon olacak vs. Henüz ligin başı. Önemli olan ligin 2. yarısındaki maçlarda bu tür puanları toplayabilmek ve son maçlara avantajlı girebilmek. Sezon başında hocanın bileti kesilir mi?

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Beşiktaş 2 senedir sezona ilk haftalar sonunda liderin 9-10 puan gerisinde başlıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post

Gece NTVspor'da Sergen'in konuşmalarını dinledim Sergen BJK'nin içinden gelen bir vatandaş, o çok büyük meblaların döndüğünü söylüyor..

Eğer ortamı bozcak bir mesaj atmış olsaydım yöneticiler gerekli açıklamayı yapardı sen rahat ol.

Sergen'in dedikleri ne zamandan beri kanun oldu, bir lafi digerini tutmuyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quaresma var Beşiktaş var.

Quaresma yok Beşiktaş yok.

Bunun üzerine konuşmak mantıksız. Bunların üstüne de Schuster'de hiç sıkmıyor kendini ya. Futbola doymuş olan kişi asıl Schuster'dir.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Doğruları konuştuğu için zaten biri diğerini tutmuyordur eminim..

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Quaresma var Beşiktaş var.

Quaresma yok Beşiktaş yok.

Bunun üzerine konuşmak mantıksız. Bunların üstüne de Schuster'de hiç sıkmıyor kendini ya. Futbola doymuş olan kişi asıl Schuster'dir.
    Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    Kardeşim sende biliyorsun Guti Quaresma gibi adamların ucuz paralara top oynamadığını..

Benim sezon başında bu transferler yaplırken bir düşüncem vardı bütün BJK'li arkadaşlar fesatlık olarak kabul ettiler, o adamlar artık futbola doymuş olanlara verilecek paralara futbol'a aç oyuncular alınsaydı belkide daha iyi olacaktı..

zaten ben isim olarak futbola doymuş kişiyi Quaresma olarak belirtmedim ki.
    sadece futbola doymuş oyuncuları alacağına genç oyunculara paralar verilse ilerisi için hem bu adamdan maddi kazancın olur hemde başarı olarak kazancın olur diyerekden söyledim ama niyeyse yine çekilmek istendiği tarafa çekilmiş mesaj..

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Kusura bakmayın ama Guti ve Q7 futbola doymuş o yüzden böyle BJK derseniz bildiğin fesatlıktır .
    Kardeşim Q7 ve Guti mi var 1 aydır , Beşiktaşın Guti ve Q7 'li haline bakın, bir de onlar olmadan haline bakın.

Hangi mantıkla yada hangi fesatlık ile bu sonuçları oynamayan adamlara bağlıyorsunuz ?
    Last edited by Ahmet Göktaş : 26.Ekim.2010 at 16:21

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Guti doymuş denemez Real Madrid'de ağırlıkla yedek oynadı. Quaresma hiç doygun değil. Bu kadar yeteneğin top oynayamaması şüpheli bir olay zaten. Quaresma bu yaşına kadar ülkesi dışında top oynayamamış biri. Bunlara doygun demek doğru olmaz. Üst mesajda belirttiğim gibi Schuster doygundur. Türkiye'yi kolay bir lig sanıyor. Hangi kadro ile çıkarsam Anadolu takımlarını yenerim düşüncesinde. Zaten Schuster'in gelirken 2 yıllık sözleşme imzalaması büyük hedeflerinin olmadığının göstergesidir.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Orta sahamiz iyi defansa sivok dönerse defansda toparlanir kanimca. Takimdaki tek eksik Quaresma gibi baska yaratici oyuncu olmayisi. Böylece top orta sahada dönüp kalıyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Tebrik etmeye unutmusum

Tebrikler Kayserispor, iyi oynadılar.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmirli / Kocaeli Üni.

Guti ve Quaresma futbola doymuş demek yanlış olur , Guti yaşından dolayı bi derecede Querasma ne kadar aç olduğunu oynadığı futbolla gösteriyor bence sorun bu oyuncular olmadığı zaman yerlerine benzer tarzda oyuncu konulamaması . Devre arasında Holosko'yla yollar ayrılıp yerine yaratıcı bi kanat oyuncusu alınabilir , Necip'ede zaman zaman Guti'nin görevi verilerek bu açık kapatılabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Bence tartisilmasi gereken bir diger konuda Schuster'in Guti'nin yoklugunda Yusuf gibi bir adam varken neden 90 dogumlu Onur oynattigidir , eger bu cocuga guveniyorsan zaten sezon icinde oynatabilicegin bir cok mac olucak ama bence bunun yeri zorlu Kayseri deplasmani degil ki elinde Yusuf gibi gununde oldugu zaman mukemmel oyniyan bir Yusuf varsa

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

@izmer96

Schuster Yusuf'u kafadan sildi diye biliyorum. Zaten sadece ilk geldiği sezon iş yaptı diğer sezonlar yattı. Şuan A2 ile çıkıyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yusuf 90 dakika çıkaramaz zaten, en fazla 60. dakikada oyuna girer, öyle faydalı olur. Onur da daha önceki maçlarında umut veriyordu. Ayrıca futbolcunun futbola doymasında yaşın pek etkisi olduğunu düşünmüyorum, en yakında İbrahim Üzülmez örneği var.

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri