Sayfa 133 / 191 İlkİlk ... 3383123131132133134135143183 ... SonSon
3,961 ile 3,990 arası toplam 5725 sonuç

Konu: İtalya Serie A | 2015-16 Sezonu

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

De CegLie bir türLü o bekLenen patLamayı yapamadı soL bekte. Tabi birde Cristico gibi bir adamı göz göre göre satmakta var. Juve iyi yoLda. Buffon da geLdikten sonra yeniLen saçma sapan goLLerden kurtuLduktan sonra Juve yi durdurmak çok zor oLacaktır.

Geçen yıLın ALtın Bidonu FeLipe MeLo da bu yıL isteniLen katkıyı veriyor.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Del Piero_10 Misafir

@juverman

Özel mesaj seçeneğini kapatmışsın sanırım. Eğer açarsan Juventus ile ilgili gelişmeleri takip edebileceğin bir link verebilirim.

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    @juverman

Özel mesaj seçeneğini kapatmışsın sanırım. Eğer açarsan Juventus ile ilgili gelişmeleri takip edebileceğin bir link verebilirim.
    sanırım açtım özel mesaj olayını haberim bile yoktu. teşekkürler. palermo maçını izledikten sonra takımı daha net değerlendireceğim sanırım

man city - Juventus maçını star naklen verecek BJK maçından sonra.fark yemeseler bari.

Del Piero_10 Misafir

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Krasic dün akşam Hattrick yaptı. Sonunda güzeL oyununu skorada yansıttı.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post

Juventus 3 - 1 Real Madrid maçı

Krasiç'in zamana ihtiyacı var.golcülüğünü geliştirirse maç almaya başlar fakat dün attığı 3 golde de net vuruşu yoktu.bariz şanslıydı : )

Del Piero_10 Misafir

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Nedved ne arıyor orada ? Şuanki görevi ne ?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Del Piero_10 Misafir

Önümüzdeki ay yönetici olarak göreve başlayacak.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

İyi güzel Görevi ne olacak peki ?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Del Piero_10 Misafir

Şu an için Nedved'in de bu konuda bir fikri yok sanırım. Başlayınca öğrenebiliriz. Başkan Andrea Agnelli yakın dostunu takımda görmek istiyor.

Del Piero_10 Misafir

Krasic'e iki maç ceza yolda

Bologna maçında hakemi kandırarak takımına penaltı kazandıran Milos Krasic'e video kayıtlarından ceza gelmesi gündemde...

Goal.com Türkiye

25 Eki 2010 20:38:00

Ansa'nın haberine göre Bologna maçında kendini yere atarak takımına penaltı kazandıran Juventuslu Milos Krasic'e iki maçlık ceza geliyor.

Pazar günü oynanan maçta Sırp oyuncu, ceza sahası içinde kendini yere atarak takımına penaltı kazandırmıştı. Topun başına geçen Vincenzo Iaquinta'nın şutunu ise Bologna kalecisi Emiliano Viviano kurtararak bu hatanın gol ile sonuçlanmasına engel olmuştu.

İtalya Futbol Federasyonu maçın video kayıtlarını spor mahkemesine yollayarak genç oyuncunun ceza alması için harekete geçti.

Çizme basınına göre iki maç ceza alması beklenen Krasic, Juventus'un haftasonu oynayacağı Milan maçında sahada yer alamayacak.

Sezona etkiliyici bir başlangıç yapan Krasic, gösterdiği performansla Castrol Rankings'de 500 basamak yukarı çıktı.

Hayatımda bu kadar saçma bir şey görmedim, duymadım. Hakemlerin aptallığı da bize patlar oldu...!!

Del Piero_10 Misafir

2 maç ceza verdiler. Hakem görürse sarı kart, ıskalarsa 2 maç. Güzelmiş, yine ibretlik fatura Juventus'a kesildi.

dün nesta defanstan koşup adamı gırtalğından itip yere serdi ona kimse bişey demedi.Krasic bu kadar mı ürküttü onları

Maçı sabırsızlıkla bekliyorum. Krasicli veya Krasicsiz Juventus bu maçı alacaktır.

takım ofansif olarak dibe vurdu.Iaquinta,Amauri sakat.Krasic cezalı.Pepe ve Martinez'in de performansı yerlerde.bu durumda bırak milanı salzburg maçı bile şüpheli.

Del Piero_10 Misafir

Federasyon, Krasic'in 2 maçlık cezasını onayladı. Kimseye böyle bir ceza reva görülmezken Juventus'un en formda oyuncusunu Milan maçı öncesi görülmedik şekilde cezalandırmak bir nevi maç ayarlama değil de nedir?

İşte ilahi adalet !!! Demiştim...

Quote Originally Posted by yasinguzeldal View Post
    İşte ilahi adalet !!! Demiştim...
    2.golden sonra tribünde sallanan Krasiç formasını umarım herkes görmüştür

ama bakalım maçta da 2 gazi verdiler salzburg maçına enerjileri kalacak mı görecez.zaten adam kalmadı martinez de gitti.durumu çok kötü görünüyordu en az 2 ay yok diye düşünüyorum belki daha fazla.sol bek zaten sıkıntılı mevkii DeCeglie de sakatlandı.yedeği Traore sakat onun da yedeği Grygera sakat kadro iyice daralıp eksilere düştü artık.

bu arada Chiellini'yi arıyodum maçta meğer Legrottaglie oynuyomuş Bonucci ile beraber.maçtan önce o da sakatlandı galiba.bir maç 3 sakat

salzburg maçı öncesi extreme durumlar var.sakatlardan 1 takım çıkıyor.

Buffon ( Manninger )

Grygera - Rinaudo - Chiellini - DeCeglie
    Martinez - Melo - ? - Traore
    Lanzafame - Iaquinta

bu eksiklerin yanı sıra ; Aquilani,Quagliarella,Grosso ve Salihamidzic avrupa ligine yazılmadıkları için yoklar.

salzburg maçı kadrosu ;

Juventus squad: 2 Motta, 5 Sissoko, 8 Marchisio, 10 Del Piero, 11 Amauri, 19 Bonucci, 23 Pepe, 27 Krasic, 30 Storari, 31 Costantino, 33 Legrottaglie, 35 Buchel, 36 Giandonato, 37 Boniperti, 38 Libertazzi, 39 Camilleri, 41 Giannetti, 45 De Paola, 46 Liviero

Storari

Motta - Legrottaglie - Bonucci - ? Pepe ?
    Krasic - Sissoko - Marchisio - ? Boniperti ?
    DelPiero - Amauri

bu maçta kaybedilecek puan uefa ligine elveda demek.

İyi şeyler olmaya başladı sanki...

Sheriff Misafir

Bugün Del Piero'nun doğum günü Özgür, unuttunmu naptın

SerieA HD yayın haklarını Digitürk aldı ve Spormax HD den yayınlanacak.bu akşam Juventus - Roma ve yarın inter-milan maçları Spormax HD de.Spormax HD olmayan kanaldada yayınlanacak mı bilmiyorum ama zaten normal yayınları TV 8 yapıyor.HD izlemek isteyen için güzel bir haber.ayrıca bu haftasonuna mı özel yoksa lig sonuna kadar bütün maçlar mı yayınlayacaklar bilmiyorum.bu seneyi almışlarsa bidahaki seneye ingiltereden sonra italya ligi de digitürke geçebilir.

Uzun bi aradan sonra İnteri altımızda görmek gerçekten hoş bi duygu (Maç fazlasıyla olsa da)

Düzeltme 3. gol tam bir Del Piero golü
    http://www.youtube.com/watch?v=TWfphDYNBRM

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quagliarella'nın performansı muhteşem.takımda kalması gereken isimlerden biri.

Dzeko olayı nedir ya tam olarak. Gelmek istiyor mu gerçekten?

Mesaj Yetkileri