3D'deki bazı saçma sapan hareketler için bir arkadaşımızdan mesaj aldım ve bunu sizinle paylaşmak istiyorum. Kendisi forumumuza yazamıyormuş. Bu yöntemi deneyerek, 3D'de oyuncuların kayma sorununun ortadan kalktığını söylüyor. Ben denedim bir fark göremedim ama belki eksik yaptığım bir şey vardır, bir de siz deneyin. Ayrıca SI Games forumlarında bu konu açılmış, SI Games'ten birinin verdiği cevaplar var, anladığım kadarıyla DirectX, Java, ve ekran kartı sürücüsünün güncel ve son versiyon olmasını istiyor. Javanın bu günlerde yeni sürümü çıkmış, belki ondan kaynaklanıyor, işte arkadaşımız cergun'un mesajları :

Quote Originally Posted by cergun
sorun sanırım java yazılımından kaynaklanmakta;

denetim masası bölge dil tıkla ordan biçim olarak ingilizce(birleşik krallık) seç klavye ve diller- klavye değiştir ekle ingilizce birleşik krallık varsıyalandan ingilizce birleşik krallık

Ek Bilgi: fm içinde preferences-format bölümünüde düzenledim birleşik devletler kullandığı düzene göre onuda düzenlemek gerekebilir (zannetmiyorum ama her ihtimale karşılık;
positive currency format e1,000
negative currency format (e1,000)
decimal symbol ,
digit grouping symbol ,
other
date format dd/mm/yyy
date seperator /
odds fractional

bunları uyguladığın takdirde oyunda en azından bende animasyonlar yerine geldi kayarak ilerleme gibi saçmalıklar tamamen ortadan kalktı