Forumda da bu çözümden bahsedildi hatta bu konuda 28 numaralı mesaj;
http://forum.turksportal.net/vb/show...1&postcount=28
Kesin çözüm müdür, kesin değil herhalde ama bu şekilde yaparak sorunun giderdiğini söyleyenler var.
Forumda da bu çözümden bahsedildi hatta bu konuda 28 numaralı mesaj;
http://forum.turksportal.net/vb/show...1&postcount=28
Kesin çözüm müdür, kesin değil herhalde ama bu şekilde yaparak sorunun giderdiğini söyleyenler var.
"YÜCE ATATÜRK"
Bu yöntemi denemedim ama aşağıdaki bölümün biraz daha ayrıntılı anlatılması lazım.Misal benim işletim sistemi XP orada İngilizce'nin birçok bölümü var ama birleşik kralllık diye bir şey yok o bahsettiği ABD mi ? Yine aynı bölümde "klavye ve diller" felan yazmış o menüde böyle bir yer yok sadece diller bölümü var oradan da ayrıntılar sekmesine geçerek düzenleme yapabiliyorsun.Ek olarak ekle butonuna bastığın zaman giriş dili ve klavye düzeni diye 2 bölüm çıkıyor orada da birleşik krallı dye bir seçenek yok.
"denetim masası bölge dil tıkla ordan biçim olarak ingilizce(birleşik krallık) seç klavye ve diller- klavye değiştir ekle ingilizce birleşik krallık varsıyalandan ingilizce birleşik krallık"
Demo için hiçbir şeyde değişiklik yapmam oyun full olarak çıksın eğer aynı sorun devam ederse bu yöntemi deneriz.
kesinlikle kesin çözüm olmadığını az önce anladım.ayrıca bir oyun oynıcam diye de bu kadar takla atmak istemiyorum.bunca zamandır cm-fm oynuyorum böyle bişey görmedim.sigames forumlarınıda takip insanları aptal yerine koymaktan başka bişey yapmıyolar.demo benim için tam bir fiyaskodur.laptopdan da şimdi kaldırdım zaten.steam'den oyunun full sürümünü indirince görücez..hayırlısı bakalım
harika bir cevap. paranı ver, oyunu al, sonra takla atsorunsuz bir fm çıksa da verdiğimiz zar zor bulduğumuz paralar hak edilse...
ayrıca ingiltere en alt liginden açtığım kariyerimde maç esnasında hata verdi ve oyundan attı. 1,5 saat falan uğraştığım demo kariyeri çöpesteam üzerinden indirdiğim 1 gb olan demo... 512 hd ati 3400 ekran kartı, 3 gb ddr ram, 500 gb hard disk, win 7 ultimate, vs vs özellikte... pes 11, fifa 11 oyunlarında hiç bir sorun olmadan oynuyorum bu arada...
Almayın sizde arkadaşlar.Biraz uzak bir örnek olacak ama oyuna kızıp da yine de Fm'yi alıp oynayanlara şöyle bir benzetme yapacağım ; Hepimizin bildiği gibi ulusal televizyon kanallarımız hergün sabahları yaptıkları kadın programlarında konu çocuklara gelince ; ''Çocuklarınıza fast food ürünler yedirmeyin,besin değerleri yok,sağlıksız vb.'' derler.Programdan sonra gün boyunca o bildiğimiz çeşitli fast food firmalarının reklamlarını ardı ardına verirler.
Conficius'un meşhur bir sözü vardır;''Karanlığa küfredeceğine bir mum yak.'' diye.Ben de fmden sürekli şakiyet etmelerine rağmen yine de 70-80 tl bayılıp oyunu alanlara bu sözün üzerinde düşünmelerini,yani oyunun korsanını bile almayarak tepki göstermelerini tavsiye ediyorum.Bakın o zaman SI games nasıl mükemmel,sıfır bug içeren bir oyun çıkaracak.
Hocam oyunu seviyoruz çünkü oyunu yapanları değil. Ben spor basınında çalışıyorum, spor basınında yaş olarak benimle aynı yaş grubundaki herkes bu oyunu oynuyor ve her sene yaşanan onca soruna rağmen oynamaya da devam ediyoruz çünkü zevk alıyoruz ve hep ümit ediyoruz bir sonraki daha iyi olacak diye. Ama ne yazık ki her sene bir şok yaşatıyorlar bize. Yine de korsan oyun almak çözüm değil. Benim son zaten, bu sene de bazı abukluklar yaşanırsa bir daha almam orjinalini ama korsan da hiç almam.
çok fantastik goller atılıyor 2011 de, 30 metre top sürme dışında 30 metre topla kayma olguları falan eklenmiş, ve bence topun ayaktan çıkması da bir saçma, 30 cm abanarak 50 metre şut çıkıyor. anlaşıldıkı hiçbir fm de penaltıda kaleciler uçmayacak. ben 2011 i beğenmedin, 2010 da 2037 sezonumda genç yeteneklerimle devam edeceğim.![]()
Arkadaşlar ben klavye ayarını yaptıktan sonra animasyonları görmeye başladım bu işlemin yapılması çok gereksiz biran önce düzeltirler umarım
resimlerde ne yapılması gerekiği yazıyor
denetim masası> bölgesel dil ayarı ve resimleri takip edin
![]()