1 ile 30 arası toplam 175 sonuç

Konu: 3d

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Forumda da bu çözümden bahsedildi hatta bu konuda 28 numaralı mesaj;

http://forum.turksportal.net/vb/show...1&postcount=28

Kesin çözüm müdür, kesin değil herhalde ama bu şekilde yaparak sorunun giderdiğini söyleyenler var.
    "YÜCE ATATÜRK"

2. Default

Quote Originally Posted by Sekopej View Post

Kesin çözüm müdür, kesin değil herhalde ama bu şekilde yaparak sorunun giderdiğini söyleyenler var.
    Bu yöntemi denemedim ama aşağıdaki bölümün biraz daha ayrıntılı anlatılması lazım.Misal benim işletim sistemi XP orada İngilizce'nin birçok bölümü var ama birleşik kralllık diye bir şey yok o bahsettiği ABD mi ? Yine aynı bölümde "klavye ve diller" felan yazmış o menüde böyle bir yer yok sadece diller bölümü var oradan da ayrıntılar sekmesine geçerek düzenleme yapabiliyorsun.Ek olarak ekle butonuna bastığın zaman giriş dili ve klavye düzeni diye 2 bölüm çıkıyor orada da birleşik krallı dye bir seçenek yok.

"denetim masası bölge dil tıkla ordan biçim olarak ingilizce(birleşik krallık) seç klavye ve diller- klavye değiştir ekle ingilizce birleşik krallık varsıyalandan ingilizce birleşik krallık"

Demo için hiçbir şeyde değişiklik yapmam oyun full olarak çıksın eğer aynı sorun devam ederse bu yöntemi deneriz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by M1ylanger View Post
    Bu yöntemi denemedim ama aşağıdaki bölümün biraz daha ayrıntılı anlatılması lazım.Misal benim işletim sistemi XP orada İngilizce'nin birçok bölümü var ama birleşik kralllık diye bir şey yok o bahsettiği ABD mi ? Yine aynı bölümde "klavye ve diller" felan yazmış o menüde böyle bir yer yok sadece diller bölümü var oradan da ayrıntılar sekmesine geçerek düzenleme yapabiliyorsun.Ek olarak ekle butonuna bastığın zaman giriş dili ve klavye düzeni diye 2 bölüm çıkıyor orada da birleşik krallı dye bir seçenek yok.

"denetim masası bölge dil tıkla ordan biçim olarak ingilizce(birleşik krallık) seç klavye ve diller- klavye değiştir ekle ingilizce birleşik krallık varsıyalandan ingilizce birleşik krallık"

Demo için hiçbir şeyde değişiklik yapmam oyun full olarak çıksın eğer aynı sorun devam ederse bu yöntemi deneriz.
    kesinlikle kesin çözüm olmadığını az önce anladım.ayrıca bir oyun oynıcam diye de bu kadar takla atmak istemiyorum.bunca zamandır cm-fm oynuyorum böyle bişey görmedim.sigames forumlarınıda takip insanları aptal yerine koymaktan başka bişey yapmıyolar.demo benim için tam bir fiyaskodur.laptopdan da şimdi kaldırdım zaten.steam'den oyunun full sürümünü indirince görücez..hayırlısı bakalım

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli - Köln

Quote Originally Posted by yıldo_23 View Post
    bir oyun oynıcam diye de bu kadar takla atmak istemiyorum.
    harika bir cevap. paranı ver, oyunu al, sonra takla at sorunsuz bir fm çıksa da verdiğimiz zar zor bulduğumuz paralar hak edilse...

ayrıca ingiltere en alt liginden açtığım kariyerimde maç esnasında hata verdi ve oyundan attı. 1,5 saat falan uğraştığım demo kariyeri çöpe steam üzerinden indirdiğim 1 gb olan demo... 512 hd ati 3400 ekran kartı, 3 gb ddr ram, 500 gb hard disk, win 7 ultimate, vs vs özellikte... pes 11, fifa 11 oyunlarında hiç bir sorun olmadan oynuyorum bu arada...

Nesil
    2008
    Yer
    fethiye

Quote Originally Posted by metinoktay View Post
    harika bir cevap. paranı ver, oyunu al, sonra takla at sorunsuz bir fm çıksa da verdiğimiz zar zor bulduğumuz paralar hak edilse...

ayrıca ingiltere en alt liginden açtığım kariyerimde maç esnasında hata verdi ve oyundan attı. 1,5 saat falan uğraştığım demo kariyeri çöpe steam üzerinden indirdiğim 1 gb olan demo... 512 hd ati 3400 ekran kartı, 3 gb ddr ram, 500 gb hard disk, win 7 ultimate, vs vs özellikte... pes 11, fifa 11 oyunlarında hiç bir sorun olmadan oynuyorum bu arada...
    Almayın sizde arkadaşlar.Biraz uzak bir örnek olacak ama oyuna kızıp da yine de Fm'yi alıp oynayanlara şöyle bir benzetme yapacağım ; Hepimizin bildiği gibi ulusal televizyon kanallarımız hergün sabahları yaptıkları kadın programlarında konu çocuklara gelince ; ''Çocuklarınıza fast food ürünler yedirmeyin,besin değerleri yok,sağlıksız vb.'' derler.Programdan sonra gün boyunca o bildiğimiz çeşitli fast food firmalarının reklamlarını ardı ardına verirler.
    Conficius'un meşhur bir sözü vardır;''Karanlığa küfredeceğine bir mum yak.'' diye.Ben de fmden sürekli şakiyet etmelerine rağmen yine de 70-80 tl bayılıp oyunu alanlara bu sözün üzerinde düşünmelerini,yani oyunun korsanını bile almayarak tepki göstermelerini tavsiye ediyorum.Bakın o zaman SI games nasıl mükemmel,sıfır bug içeren bir oyun çıkaracak.

Quote Originally Posted by nikootinn View Post
    Almayın sizde arkadaşlar.Biraz uzak bir örnek olacak ama oyuna kızıp da yine de Fm'yi alıp oynayanlara şöyle bir benzetme yapacağım ; Hepimizin bildiği gibi ulusal televizyon kanallarımız hergün sabahları yaptıkları kadın programlarında konu çocuklara gelince ; ''Çocuklarınıza fast food ürünler yedirmeyin,besin değerleri yok,sağlıksız vb.'' derler.Programdan sonra gün boyunca o bildiğimiz çeşitli fast food firmalarının reklamlarını ardı ardına verirler.
    Conficius'un meşhur bir sözü vardır;''Karanlığa küfredeceğine bir mum yak.'' diye.Ben de fmden sürekli şakiyet etmelerine rağmen yine de 70-80 tl bayılıp oyunu alanlara bu sözün üzerinde düşünmelerini,yani oyunun korsanını bile almayarak tepki göstermelerini tavsiye ediyorum.Bakın o zaman SI games nasıl mükemmel,sıfır bug içeren bir oyun çıkaracak.
    Hocam oyunu seviyoruz çünkü oyunu yapanları değil. Ben spor basınında çalışıyorum, spor basınında yaş olarak benimle aynı yaş grubundaki herkes bu oyunu oynuyor ve her sene yaşanan onca soruna rağmen oynamaya da devam ediyoruz çünkü zevk alıyoruz ve hep ümit ediyoruz bir sonraki daha iyi olacak diye. Ama ne yazık ki her sene bir şok yaşatıyorlar bize. Yine de korsan oyun almak çözüm değil. Benim son zaten, bu sene de bazı abukluklar yaşanırsa bir daha almam orjinalini ama korsan da hiç almam.

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli - Köln

Quote Originally Posted by nikootinn View Post
    biz soruna çözüm aramak için eleştiriyoruz sen ise almayın o zaman diye neredeyse bizi döveceksin iyi almayalım tamam

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Sekopej View Post

Abi ben bunu denedim az once sonuc gayet olumlu. Bilmiyorum belki herkeste ayni etkiyi vermez ama bende duzeldi. Gayet de guzel oynuyorum..

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

çok fantastik goller atılıyor 2011 de, 30 metre top sürme dışında 30 metre topla kayma olguları falan eklenmiş, ve bence topun ayaktan çıkması da bir saçma, 30 cm abanarak 50 metre şut çıkıyor. anlaşıldıkı hiçbir fm de penaltıda kaleciler uçmayacak. ben 2011 i beğenmedin, 2010 da 2037 sezonumda genç yeteneklerimle devam edeceğim.

Default 3d Sorunu Klavye ayari

Arkadaşlar ben klavye ayarını yaptıktan sonra animasyonları görmeye başladım bu işlemin yapılması çok gereksiz biran önce düzeltirler umarım

resimlerde ne yapılması gerekiği yazıyor

denetim masası> bölgesel dil ayarı ve resimleri takip edin

Mesaj Yetkileri