Quote Originally Posted by M1ylanger View Post
Bu yöntemi denemedim ama aşağıdaki bölümün biraz daha ayrıntılı anlatılması lazım.Misal benim işletim sistemi XP orada İngilizce'nin birçok bölümü var ama birleşik kralllık diye bir şey yok o bahsettiği ABD mi ? Yine aynı bölümde "klavye ve diller" felan yazmış o menüde böyle bir yer yok sadece diller bölümü var oradan da ayrıntılar sekmesine geçerek düzenleme yapabiliyorsun.Ek olarak ekle butonuna bastığın zaman giriş dili ve klavye düzeni diye 2 bölüm çıkıyor orada da birleşik krallı dye bir seçenek yok.

"denetim masası bölge dil tıkla ordan biçim olarak ingilizce(birleşik krallık) seç klavye ve diller- klavye değiştir ekle ingilizce birleşik krallık varsıyalandan ingilizce birleşik krallık"

Demo için hiçbir şeyde değişiklik yapmam oyun full olarak çıksın eğer aynı sorun devam ederse bu yöntemi deneriz.
kesinlikle kesin çözüm olmadığını az önce anladım.ayrıca bir oyun oynıcam diye de bu kadar takla atmak istemiyorum.bunca zamandır cm-fm oynuyorum böyle bişey görmedim.sigames forumlarınıda takip insanları aptal yerine koymaktan başka bişey yapmıyolar.demo benim için tam bir fiyaskodur.laptopdan da şimdi kaldırdım zaten.steam'den oyunun full sürümünü indirince görücez..hayırlısı bakalım