Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
Soyle sorayim, FB'de mesela Kaya Peker yillik 1.5 milyon dolar aliyor (ayni para), Giricek 2.5 milyon dolar aliyordu, bunlar o sayi ortalamalarini yakaladi mi veya tek basina final oynatti mi? Sanki yillik 5 milyon dolarlik abuk subuk kontrat verdik de elestiriliyor. Ayrica su an BJK takima tek basina final oynatabilecek bir adam getirebilir mi veya getirebilirse kaca patlar bunlari dusundun mu? Kaldi ki bahsettigimiz adam Iverson, oyle konusuyorsunuz ki sanki yillardir basketbol oynamayan vasat bir adam. Daha 8 ay evvel NBA'de 14 sayi 4 asist ortalamasi ile oynuyordu bu adam, 1 sene evvel All-Star'da oynadi. Solomon ve El Amin gibi oyuncularin yaptigina bakilirsa Iverson neden yapmasin bunlari? Ki takima ve camiaya getirdigi heyecan ve reklamdan bahsetmedim bile.....
Yaa birader benim onca lafımdan tutup bunları anlamışsan yapacağım bişey yok gerçi karşılığındada fazla bişey söyemek istemiyorum ama. Ben aldığı paradan bahsettim mi orda yada başka biriyle kıyasladım mı ? Tamam söylediğimi eleştiriyosun onu geçtimde bari söylemediğim bişey hakkında bana atıp tutman biraz saçma geldi açıkcası. Gerçi sana sayfalarcada yazsam cevap sen işine geleni anlayıp yine bişeyler kurup atıp tutacaksın o yüzden sen haklısın kardeş. Hata bende. Tartışmaya lüzüm yok.