Quote Originally Posted by A.FaruK View Post
Bi Fenerli olarak söylediklerimi çekememezlik olarak algılanmasın ben aksine bu transfere bir basketbol sever olarak çok sevindiğimi söyleyebilirim. Trabzon-FB maçına gitmem belki ama bi Trabzon-Beşiktaş maçına Iverson'u izlemek isterim gerçekten ki imkanımda olursa giderim gerçekten.

Çoğumuz bu transferin Türk spor tarihinin en büyük transferi olduğunda hem fikir ama tartışılan konu performansı. Şu konuda farklı düşünüyorum BJK'li arkadaşlardan. Bence çok büyük bi performans beklemiyorum. Gerçekten maç kurtarır ama bi final oynatmaz yada Ahmet'in dediği gibi 28-30 sayı ortalaması göreceğini hiç zannetmiyorum. Son yıllardaki düşüşü göz önüne alındığında 20 sayı ortalamasına ulaşırsa gerçekten en azından iş yapmış derim çok çok büyük şeyler beklemiyorum ama taraftarda o kadar şey beklemez onun sahada olması yada bir kaç güzel hareketlerini orada izlemek benim için kafidir yani. Eğer o 28 sayı ortalamarına oynacak durumdaysa vede NBA'ı geçtiim herhangi bir Avrupanın üst düzey takımlarınında seçilmemişse o yüzden çokda fazla bişey beklenmemeli. Gerçekten yani NBA'de yada Olimpiakos, CSKA gibi büyük takımlarda bi rotasyonda düşünmemeleri beni düşündüren konu. Bunlar benim şahsi kanatim.

Dünya şampiyonasından örnek vereyim yapacağı en maksimum katkı Kleiza'nın Lityanyaya yaptığı kadar olur takımını yari final oynatı yada bi Scola gibi elinden geldiğince takımını sırtlar bir kaç maç bunlarda eğer yapabilirse şayet bence kafidir. Bu kadarını bile yapsa helal olsun gerçekten. Onun dışında gerçekten bu transferden bende bir basketbol sever olarak hoşnutum. Böyle bir dünya starını izleme şansını yakaladığım için kendimide şanslı hissediyorum açıkcası. Beşiktaş yönetimine teşekkür ediyorum şahsım adıma böyle bir şansı bize sunduğu için.

Soyle sorayim, FB'de mesela Kaya Peker yillik 1.5 milyon dolar aliyor (ayni para), Giricek 2.5 milyon dolar aliyordu, bunlar o sayi ortalamalarini yakaladi mi veya tek basina final oynatti mi? Sanki yillik 5 milyon dolarlik abuk subuk kontrat verdik de elestiriliyor. Ayrica su an BJK takima tek basina final oynatabilecek bir adam getirebilir mi veya getirebilirse kaca patlar bunlari dusundun mu? Kaldi ki bahsettigimiz adam Iverson, oyle konusuyorsunuz ki sanki yillardir basketbol oynamayan vasat bir adam. Daha 8 ay evvel NBA'de 14 sayi 4 asist ortalamasi ile oynuyordu bu adam, 1 sene evvel All-Star'da oynadi. Solomon ve El Amin gibi oyuncularin yaptigina bakilirsa Iverson neden yapmasin bunlari? Ki takima ve camiaya getirdigi heyecan ve reklamdan bahsetmedim bile.....