Hiç farketmez Eralp
Originally Posted by bySilver Hiç farketmez Eralp Normalde farketmediğini bende biliyorum fakat bende sadece youtube.com yazınca mahkeme kararı yazısı çıkıyor www.youtube.com yazınca site açılıyor.
Originally Posted by Addolorato Normalde farketmediğini bende biliyorum fakat bende sadece youtube.com yazınca mahkeme kararı yazısı çıkıyor www.youtube.com yazınca site açılıyor. Bende iki türlüde açılıyor.
Originally Posted by Addolorato Normalde farketmediğini bende biliyorum fakat bende sadece youtube.com yazınca mahkeme kararı yazısı çıkıyor www.youtube.com yazınca site açılıyor. bende her iki şekildede giriliyor...
Originally Posted by Zekirdek Bende iki türlüde açılıyor. Originally Posted by maNga 33 bende her iki şekildede giriliyor... Bende hiçbir şekilde açılmıyor.
Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM Bende hiçbir şekilde açılmıyor. Adamlar siteyi kullanıma açacağı ve açmayacağı kişileri iyi biliyorlar.
Originally Posted by Zekirdek Adamlar siteyi kullanıma açacağı ve açmayacağı kişileri iyi biliyorlar. İyiki biliyorlar.
Forum Rules