Quote Originally Posted by nekop
alın beyler fotomacta yeni cıktı cıtır cıtır

Fener'le anlaştım

Japonya'nın 2006'ya veda etmesiyle görevini bırakan Zico, "F.Bahçe'nin teklifini kabul ettim" dedi. Luxemburgo ve Cuper de Kanarya için hazır. 6 hoca ile görüşen F.Bahçe yönetimi, yeni teknik direktörünü bugün veya yarın resmen açıklayacak.

F.Bahçe'den çağrı bekliyor
Fenerbahçe'de teknik direktör konusunda heyecanlı bir bekleyiş başladı. Başkan Aziz Yıldırım'ın Almanya'da bizzat görüşüp, prensipte anlaştığı hocalardan Brezilyalı Zico, sadece Fotomaç'a açıklamalar yaptı. Arkadaşımız Emre Tilev'e konuşan 'Horoz' lakaplı ünlü Brezilyalı teknik direktör, "Fenerbahçe ile görüştüm.
Tekliflerini kabul ettim ve bekliyorum. F.Bahçe'yi çalıştırmayı çok istiyorum" dedi. 53 yaşındaki Zico, 2002'den beri Japonya'yı çalıştırıyordu. Zico'nun asıl adı ise Arthur Antunes Coimbra.

Yönetim bugün karar verecek
Aziz Yıldırım'ın "6 teknik direktör ile görüştük. 3'ü ile prensipte anlaştık" dediği hocalardan diğer ikisinin de Luxemburgo ve Hector Cuper olduğu belirlendi. Sarı-lacivertlilere diğer 3 hocanın da dün akşam kesin kararlarını verdikleri ve bu teknik direktörlerin isimlerinin de Capello, Scolari ve Zaccheroni olduğu öğrenildi. F.Bahçe yönetimi, bugün hocalarla ilgili bir değerlendirme yapıp, yeni teknik direktörü belirleyecek. Yönetim, F.Bahçe'nin yeni hocasını bugün veya yarın resmen açıklayacak.

Cuper: Fener'e Tevez'i getiririm
F.Bahçe'nin görüşüp, prensip anlaşmasına vardığı hocalardan Hector Cuper'in sarı-lacivertlilere, "Fenerbahçe'ye gelirsem Carlos Tevez'i de getiririm" dediği öğrenildi. Ancak Chelsea Başkanı Abramovich, Tevez'i Corinthians'tan Chelsea'ye getirmeyi planlıyor.
maşallah fotomaç patlayacak balon şişirmekten
tevez diyo yahu adam...hani belli olmaz da bunu fotomaç diyor..
bir fenerli olarak şu TD belli olsada kurtulsak diyorum artık