Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
Kardeş senin yazdığın bu çözüm yolları tamamen hurafe. 2 kez tıklarsan oyundan atar, 1 kez tıklayıp beklersen atmaz diye bir şey olamaz. Senin ya ekran kartın yeterli değil ya da bilgisayarında başka ciddi sorunlar var.
f.v öncelikle cevap için teşekkürler. olumsuz da olsa yanıt vermişin öncelikle buna tşşkr etim.
bilgisayarımda ciddi sorun var tabi başında ben varım(bu aslında espri ama bilgisayar kursunda bir soru vardı bilgisayarın güvenliği hangisine bağlıdır tarzında yanıt kullanıcı çıkmıştı kullanıcı yanlış kullanırsa sorun olur tabii.) her neyse ciddi cevaba gelince taktiğe tılkadığımda oyundan atma sorununu çözdüm taktikte sıkıntı var.aynı isimde 2 taktik vardı 2 sinide sildim yeniden 1 taktik oluştırdum zira ana taktiğimdi.ekran kartından hiç anlamam şimdi dedin diye bakıcam bilgisayarda zaten sorun olduğunu söyledim onları da belirttiğim şekilllerde çözüyorum.hadi iyi oyunlar...
not: yazı uzun olduğundan aklında bulunsun sadece yanıt verdiğin kısmı belirtir geri kalan kısmı silersen sevinirim böylece daha az yer kaplamış olur.saygılarımla.