Quote Originally Posted by deniz.91 View Post
Bi kere o resm maçtan kaç saat önce çekildiyse bilemiyorum ama bizim başkana katılmıyorum evet haklı kayserispora gereken destek yok fazla ama yinede birçok takıam göre iyi lige baktığımızda konya sivas antep buca ibb gençler antalya manisa kasımpaşanın stadlarına baktığpımzıda küçük kapasiteli stadları olmasına rağmen dolmuyor.Eskişehir karabük gibi takımlarda stadı doluruyor ama çok az kapasiteli stadları var.Kayseri bu sene hep en az 15bin kişiye oynuyor birçok amaça giden birisi olduğumdan biliyorum az çok ama stadımızın kapasitesi 35bin ondan boş gözüküyor ama o 1 milyon nufuslu kent o stadıda kolaylıkla doldurmalı haklı.Ayrıca en ucuz bilet fiyatıda bizde falan değil kale arkası 10 lira maraton kısımlar 20 liradan satılıyor saydığım takımalrın çoğunun bilet fiyatı bizimkinden az.Başkan böyle konuştukça takımdan soğuyorum vallahi
Diger takımların stad biletleri tabii ki daha ucuz olacak.İnsanlar taşın üstünde maç izliyor çoğu statta halen. Kayseri'nin stadı için 10-20lira istenmesi gayet normal ki bu ücretler zaten pahalı da değil.

1 ayda 2 maça gidiliyor zaten.Bir taraftar 1 ay için takımına 20-30 lira ayıramıyorsa ne takıma kızma hakkı olur, ne başkana sinirlenme hakkı olur diye düşünüyorum ben şahsen. Hem sen emek verme, maça gitme,kulübe destek olma . Sonra da yönetim istifa, vs ..