1 ile 30 arası toplam 100 sonuç

Konu: Antrenör Olmak İstiyorum

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Antrenörlük yerine yapması daha kolay bir meslek var, spor yöneticiliği. Gerek Türkiyede gerek yurtdışında bir çok üniversitede bu bölümden var. Hatta Bahçeşehir bu bölümü Real Madrid ile ortak açtı diye biliyorum. Bunada bir göz atabilirsin. Benle beraber mezun olan bir arkadaşım spor yöneticiliği yada adı herneyse olabilmek için dil okuluna gitti mesela şu anda. Bu şekilde geliştirebilirsin kendini. En önemli şey dil bu konuda. Gerek antrenörlük, gerek yöneticilik. En az 2 dil bilmen gerekiyor. Günümüz futboluna bakarsak, ispanyolca(portekizce-italyancadan biri) ve ingilizceyi bilmen şart.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Antrenörlük yerine yapması daha kolay bir meslek var, spor yöneticiliği. Gerek Türkiyede gerek yurtdışında bir çok üniversitede bu bölümden var. Hatta Bahçeşehir bu bölümü Real Madrid ile ortak açtı diye biliyorum. Bunada bir göz atabilirsin. Benle beraber mezun olan bir arkadaşım spor yöneticiliği yada adı herneyse olabilmek için dil okuluna gitti mesela şu anda. Bu şekilde geliştirebilirsin kendini. En önemli şey dil bu konuda. Gerek antrenörlük, gerek yöneticilik. En az 2 dil bilmen gerekiyor. Günümüz futboluna bakarsak, ispanyolca(portekizce-italyancadan biri) ve ingilizceyi bilmen şart.
    Mustafa abi evet dediğin gibide futbolun içinde birşeyler yapabilirim. Yani futbol içinde birşeyler olmak istiyorum. Mesela dediğin gibi birşeyde yapmak isterim hani futbol ilgi alanım. Birçok şeyden önce geliyor futbol hayatımda. Spor bilimleri gibi birşeylerde okumak isterim. Ama işte ne yapmak gerek bilmiyorum. Mesela internette Köln Spor Akademisi veya başka ülkelerdeki akademiler ile ilgili birşey bulamadım. Gene dediğim gibi ülke içi veya ülke dışında yapabileceğim şey netleşse dil konusundada yazları eğitim alır kendimi geliştiririm. Ama yani ne yapacam bilmiyorum yönlendirme konusunda.

Mesaj Yetkileri